Billån med betalningsanmärkning hos Consector

  • Få din lägsta Ränta till Bilen trots betalningsanmärkning!
  • Jämför billån mellan flera banker!
  • Skräddarsydd och snabb kundtjänst!

För dig som ska köpa bil erbjuder Consector förmånliga lån till bilen trots betalningsanmärkning. Vi jämför bankernas erbjudanden för billån och ser till att du hittar en bra finansiering – helt kostnadsfritt.

Kundbetyg för Consector

Consector får utmärkt betyg på Trustpilot

“Bra handläggare, snabb uppföljning, bra information om banken. Kan verkligen rekommendera detta företag till alla som vill förbättra sin privatekonomi.”

— Paula

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.
Kostnad ca: Kostnad: 0 kr / mån
Kostnaden är ett endast ett exempel.
Tips för att få ned månadskostnaden:
  • Sök lånet över fler år
  • Lägg till en medsökande
Belopp för att lösa lån: Belopp till annat:

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

Några av våra samarbetspartners

Billån med betalningsanmärkning

Billån med betalningsanmärkning

Att få ett billån med betalningsanmärkning kan i vissa fall vara svårt. Consector arbetar med över 25 banker, kreditinstitut och långivare och kan därmed även hjälpa dig med betalningsanmärkning att låna till bilen. Ett flertal av Consectors samarbetspartners beviljar billån till kunder som har betalningsanmärkning då de bedömer kundens betalningsförmåga framåt och inte bara kundens kredithistorik. De flesta billån som Consector erbjuder för kunder med betalningsanmärkning är utan säkerhet vilket innebär att du kan låna till hela beloppet och utan kontantinsats.

Vad innebär en betalningsanmärkning när man söker billån?

En betalningsanmärkning behöver inte nödvändigtvis påverka dig som vill låna till ett bilköp. Då bankerna, kreditinstitut och långivare tar hänsyn till din framtida betalningsförmåga finns det stora möjligheter att bli beviljad ett billån trots betalningsanmärkning. Det som påverkas i huvudsak när man får ett lån beviljat är ränteläget. Många aktörer vill ha lite mer betalt för att låna ut till en kund med betalningsanmärkning vilket innebär att räntan som sätts traditionellt är högre än en kund utan betalningsanmärkning. När betalningsanmärkningen försvunnit kan man givetvis omförhandla och få ännu bättre lånevillkor.

Kan man låna pengar till bilen med betalningsanmärkning?

Hos Consector får du möjlighet att låna till ditt bilköp även om du har en betalningsanmärkning. Consector samarbetar med ett flertal aktörer som lånar ut pengar trots betalningsanmärkning. Detta innebär att du kan ansöka om lån hos Consector och få anbud från dessa aktörer även om du har en betalningsanmärkning. Consectors rådgivare är alltid behjälpliga med att hjälpa dig som kund att hitta det bästa lånevillkoret baserat på dina förutsättningar. Om du inte har någon betalningsanmärkning kan du genom Consector låna upp till 600 000 kr. Lägsta räntan som Consector erbjuder på ett billån är 2,90%

Vad krävs för att låna pengar till bilen med betalningsanmärkning?

Årsinkomst minst 100 000 kronor
Ålder mellan 18 till 73 år
Inga obetalda skulder hos Kronofogden
Ansök själv genom att fylla i en låneansökan eller ring oss på 0770-221222

Kreditinformation om våra privatlån

Lånebelopp 20 000 - 600 000 kr
Återbetalningstid 1 - 20 år
Räntesats 2.90 % - 29.00 %

Hos Consector får du en individuell ränta som bestäms utifrån dina inkomster och utgifter, din kredithistorik samt övriga lån.

Betygsätt Billån med betalningsanmärkning hos Consector

0 av 5 baserat 0 röster