Consector Förklarar
Bankbranschens framtid

Bankbranschens framtid

Vi såg en internationell trend växa fram, framför allt i USA och Storbritannien – det blev mer och mer populärt att konsumenter använde sig av en mellanhand när det gällde allt från att skaffa kreditkort till att ta ett bolån. Det inspirerade oss och vi bestämde att vi skulle ta trenden till Sverige. Vi vill hjälpa kunden med sin ekonomiska helhet och driva utvecklingen av låneförmedlare framåt i Norden. Att få hjälp av en trygg tredje part vid låntagande är nu en etablerad process i flertalet länder, och vi är övertygade om att det även kommer att vara det i Sverige inom en snar framtid. Vi ser det som en självklar – och nödvändig – del av bankbranschens utveckling.

I framtiden kommer bankerna att vara produktombud medan företag som Consector står för moderna och kundanpassade tjänster och rådgivning. Eftersom jag ser det som en självklar del av branschens utveckling kommer vi naturligtvis även att få många fler konkurrenter.

Consectors eget mål är att bli Nordens ledande aktör för lån och krediter!

/Pontus Holgersson, vd Consector.

Ansök

  Ditt Önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
  Dra i reglaget
  Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
  Ungefärlig månadskostnad
  Kr/mån*

  *Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 2,95 % på privatlån. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consector samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

  Bolån Consector
  Ansök om bolån

  Låna till din nya bostad eller omförhandla dina befintliga bolån. Consector hjälper dig att hitta bästa möjliga villkor och lägre kostnader.

  Gå vidare

  Kreditkort Consector
  Finn det perfekta kreditkortet!

  Det finns väldigt många olika kreditkort och ofta kan det vara svårt att veta vilket man ska välja. Consector hjälper dig att hitta det bästa kreditkortet för just dina behov.

  Ansök om kreditkort