Consector Förklarar
Därför måste bankbranschen förändras.

Därför måste bankbranschen förändras.

Bankerna och deras kunder har ett knepigt förhållande med skev maktbalans. Den allmänna känslan är att det är bankerna som sitter på makten och att det är svårt och krångligt att byta bank. Så är det inte! Det är kunderna som sitter i förarsätet och de kan själva välja bank efter sina behov. Du som kund bestämmer – är du inte är nöjd bör du kolla på ett annat alternativ. Men så ser det inte ut i praktiken i dag, väldigt många är trogna sin bank utan att riktigt veta varför. Det måste förändras! Vi jobbar för att skapa mer transparens och förståelse på marknaden.

/Pontus Holgersson, vd Consector.

Du kan nu marknadsföra vår jämförelse produkt för lån genom vårt affiliateprogram. Läs mer om hur Sverigekredit gör här.

Ansök

  Ditt Önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
  Dra i reglaget
  Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
  Ungefärlig månadskostnad
  Kr/mån*

  *Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 2,95 % på privatlån. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consector samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

  Bolån Consector
  Ansök om bolån

  Låna till din nya bostad eller omförhandla dina befintliga bolån. Consector hjälper dig att hitta bästa möjliga villkor och lägre kostnader.

  Gå vidare

  Kreditkort Consector
  Finn det perfekta kreditkortet!

  Det finns väldigt många olika kreditkort och ofta kan det vara svårt att veta vilket man ska välja. Consector hjälper dig att hitta det bästa kreditkortet för just dina behov.

  Ansök om kreditkort