Consector Förklarar
Det här är Consector

Det här är Consector


Med personlig rådgivning och jämförelse av både privatlån, bolån och kreditkort har Consector målet att vara det självklara valet för privatpersoner som vill jämföra och hitta bättre lånevillkor. Målsättningen är kortfattat att minska räntekostnaderna för kunderna.


Varför välja Consector?


Fördelen med Consector handlar framförallt om enkelhet då du slipper kontakta flera olika banker samtidigt som du undviker att få många kreditupplysningar tagna på dig.


Du behöver bara fylla i en enda ansökan och någon kontakt med bankerna behöver aldrig ske. Det är den kontakten som Consector tar hand om och låter bankerna därmed konkurrera om dig som kund.


Innan bankerna svarar på låneansökan genomförs en kreditupplysning via UC. Det kommer däremot alltid bara registreras en enda kreditupplysning på dig även om det är flera banker som väljer att ge förslag. Det i sig är fördelaktigt då många kreditupplysningar kan försämra kreditvärdigheten vilket innebär sämre lånevillkor.


Oavsett om du vill teckna privatlån, bolån eller ett kreditkort är det viktigt att jämföra alternativen. Det är denna jämförelse som Consector hjälper dig med. Helt gratis och helt utan förpliktelser.


Våra grundpelare

 

Trygghet


Du ska alltid känna dig trygg när du vänder dig till Consector för att få hjälp med att jämföra lånealternativ. Att ansöka, jämföra och eventuellt teckna lån kan ske mycket enkelt. Men samtidigt kan det kännas tryggt att få hjälp på vägen av en personlig rådgivare. Tveka inte att höra av dig om du vill ha hjälp under ansökningsprocessen eller vill få förklarat för dig hur lånealternativen kan tolkas och vad du kan göra för att få bättre lånevillkor.


En trygghet är även att tjänsten alltid är gratis och att du aldrig har någon förpliktelse att teckna ett lån. Låneförslagen är giltiga i 30 dagar och önskar du av någon anledning att inte teckna ett lån behöver du aldrig ange orsaken till detta.

Säkerhet


Processen att jämföra lånealternativ via Consector är mycket säker. Låneansökan signeras med BankID eller mobilt BankID för att säkerställa att det är rätt person som genomför ansökan. Den information du uppger i låneansökan delas enbart med de banker som är villiga att avgöra om de vill bevilja lån eller inte. Vi samarbetar även med Upplysningscentralen vilka genomför kreditupplysning innan lånealternativen presenteras.


Uppgifterna hanteras mycket säkert och förmedlas aldrig till andra parter än de som behöver få tillgång till informationen för att jämförelsen ska kunna ske på ett effektivt sätt.

Expertis


För att kunna möta kundernas behov så tydligt som möjligt är vi mycket noga med kompetens, utbildning och bemötande. De personliga rådgivare som arbetar på Consector är experter på lån och krediter vilket gör att du alltid blir bemött av personer som på bästa sätt kan hjälpa dig till förbättrade lånevillkor.

Här nedanför kan du se en film som visar på ett lättförståeligt sätt hur tryggt och enkelt det är att använda sig av Consectors tjänster som är gratis.
Du behöver bara gå in på Consector.se och fylla i en ansökan. Vare sig det gäller ett privatlån eller billån så får du svar inom 24 timmar och du kan i lugn och ro välja den bank som ger dig bäst villkor eller som du känner dig tryggast hos.

Det går bra att söka nytt lån eller att omförhandla dina nuvarande lån på consector.se
Varmt välkomna!

Ansök

  Ditt Önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
  Dra i reglaget
  Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
  Ungefärlig månadskostnad
  Kr/mån*

  Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 1,15 % för bolån och 2,95 % på privatlån.

  1,15 % motsvarar en effektiv ränta på 1,16 %. Effektiv ränta är den totala kostnaden för lånet, inklusive avgifter. Hos Consector betalar du ingen uppläggningsavgift för bolånet och betalar du med autogiro tillkommer inte heller några andra extra kostnader. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consector samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

  Bolån Consector
  Ansök om bolån

  Låna till din nya bostad eller omförhandla dina befintliga bolån. Consector hjälper dig att hitta bästa möjliga villkor och lägre kostnader.

  Gå vidare
  Kreditkort Consector
  Finn det perfekta kreditkortet!

  Det finns väldigt många olika kreditkort och ofta kan det vara svårt att veta vilket man ska välja. Consector hjälper dig att hitta det bästa kreditkortet för just dina behov.

  Ansök om kreditkort