Consector Förklarar
God Jul & Gott Nytt År önskar Consector

God Jul & Gott Nytt År önskar Consector

2017 har varit ett intensivt år för Consector. Vi har lanserat och utvecklat nya produkter samt växt till 40 anställda. Fullsortimentbutiken är lanserad på bred front med bolån som årets stora milstolpe. Vår grundtes om att bygga ett ekosystem för konsumenten där ni kan få hjälp med bolån, privatlån och kreditkort har bevisat sig fungera. Till detta har vi även lanserat appen Lånekoll som samlar in låndata med BankID och ger konsumenten en bättre översikt av alla sina lån.

Vi vill passa på att lyfta fram följande aktiviteter som vi är extra nöjda med under 2017:

 • Lånekoll lanserad – Sveriges enklaste sätt att få koll på alla sina lån
 • BankID inloggning på Mina Sidor med enkel ”gör-det-själv upphandling”
 • Bolån-online är lanserat och vi kan som Sveriges enda fullsortimentbutik erbjuda upphandling av flera lånetyper mellan flera banker.
 • Vi fortsätter stötta IOGT för en bättre och mer hälsosam arbetsplats och vi har dessutom suttit i juryn för Ung Företagsverksamhet och delat ut pris för Årets Innovation.
 • Vi har adderat fler samarbetsbanker till vår låneplattform för att förbättra villkoren ytterligare för dig som kund.
 • Podcast samarbete med Schulman & Gårdinger samt Fredagspodden med Hannah & Amanda.
 • Partnerskapet med Max Matthiessen är lanserat och vi är utvald partner att hantera lånefrågor och rådgivning kring lån för Max Matthiessens kunder. Under 2018 kommer vi vara ännu mer närvarande i pensionsupphandlingar.
 • Anpassat verksamheten för Bolånedirektivet och samtliga bolånerådgivare har certifierats i Swedsec Bolån.
 • Consector har stärkt laget och vi känner att vi är en spännande och attraktiv arbetsgivare. Vi har gjort flera viktiga rekryteringar av kompetenta medarbetare och står mycket starka inför 2018.
 • Vi växer med nöjda kunder och har introducerat kundomdömen hos Trustpilot
 • Vi sparar större belopp åt våra kunder och 2017 så gjorde vi vår största räntebesparing hittills med 92 000 kr på bolån. Vi är glada att kunna hjälpa till.

Vi vill tacka medarbetare och kunder som gjort 2017 till vårt bästa år hittills och ser förväntansfullt fram emot 2018. Marknaden för att upphandla lån och krediter fortsätter växa och det är ett naturligt alternativ att välja en förmedlare vid upphandling av lån. Vi driver frågan om bolåneupphandling och anser att det är slöseri att sitta med kölapp på bankkontor och fråga om bolån. Låt våra bolånerådgivare eller vår onlinetjänst upphandla detta digitalt. Idag streamar konsumenter film på Netflix istället för att hyra i videobutik. ”Låt oss streama ditt bolån!”

2017 blev året då vi tog klivet ut på den svenska FinTech-scenen. 2018 blir året då vi tar klivet ut på den övriga scenen och fler svenskar upptäcker vår plattform och ser vikten av den privatekonomiska nyttan den tillför.

Vi vill önska er en God Jul och Gott Nytt År och ser fram emot att skapa ännu mer kundnytta nästa år.

Pontus Holgersson & Jonas Ryberg

Grundare av Consector