Consector Förklarar
God jul önskar Consector

God jul önskar Consector

2016 har varit ett utvecklande år för Consector. Vi har växt från 12 personer till närmare 40 och tagit stora steg mot att bli Nordens ledande fullsortimentbutik genom att assistera konsumenter med hela kreditengagemanget, allt från bolån och privatlån till billån och kreditkort. Att bygga bolag med kunden i fokus tar tid – det vet vi och är därför långsiktiga i allt vi gör. Lån kan vara svårt och därför ska vi bli experten på kundens sida. Vi vill tacka dig för ditt förtroende som kund och berätta lite mer om vad som hänt under året.

Ett axplock av de strategiska aktiviteter vi gjort under året är följande:

 •  Under året har Consector engagerat sig med bidrag till Cancerfonden – det är alldeles för många som går bort i denna hemska sjukdom. Vi har stöttat IOGT för en bättre och mer hälsosam arbetsplats, samt engagerat oss i Ung Företagsverksamhet för att stötta fler unga som väljer att starta företag.
 •  För våra kunder har vi lanserat en ny version av Mina Sidor för att förbättra kundupplevelsen och göra det ännu enklare att navigera sig fram i beslutsprocessen kring sina lån.
 •  Vi har lanserat en Trygghetsförsäkring som är ett bra skydd för dig och ditt lån om det oförutsedda inträffar. Om du som kund drabbas av arbetsoförmåga på grund av sjukdom eller olycksfall, eller om du blir ofrivilligt arbetslös får du med Consectors Trygghetsförsäkring hjälp att betala dina lånekostnader. Denna kan även tecknas via Mina Sidor.
 •  Vi har adderat fler samarbetsbanker till vår låneplattform för att förbättra villkoren ytterligare för dig som kund.
 •  Consector har växt och flyttat kontoret från Riddarholmen till Narvavägen 12.
 •  Vi har ingått partnerskap med Max Matthiessen vilket innebär att vi är utvald partner att hantera lånefrågor och rådgivning kring lån för Max Matthiessens kunder.
 •  Under året har vi arbetat hårt för att lansera Bolån Online till dig som kund och under första halvåret 2017 kommer det bli lika enkelt att upphandla bolån via www.consector.se som det i dag är att upphandla privatlån.
 •  Vi har slutit avtal med flera kreditkortaktörer och under första kvartalet 2017 får Ni möjlighet att hitta marknadens bästa kreditkort via www.consector.se.
 •  Consector har förberett verksamheten för Bolånedirektivet som träder i kraft 1 januari 2017 och kommer därmed möta Finansinspektionens nya krav som bolånekreditförmedlare
 •  Consector har stärkt laget och vi känner att vi är en ännu intressantare arbetsgivare. Vi har gjort flera viktiga rekryteringar av kompetenta medarbetare och står starka inför 2017.

Vi vill tacka våra medarbetare och kunder som har gjort 2016 till vårt bästa år hittills och ser förväntansfullt fram emot 2017. Marknaden för att upphandla lån mellan flera banker växer och Consector kommer (äntligen) att öppna upp hela butiken och lansera bolån som en jämförelsetjänst mellan flera banker. Detta är ännu ett outforskat område där vi tror att vår plattform kan skapa stor privatekonomisk nytta. Därutöver lanserar vi vår kreditkortjämförelse och nya tekniska beslutsverktyg för våra kunder.

Vi är glada över att vara en del av lånemarknaden i Sverige. Konsumenter ser fördelen med låneförmedlare och vi är stolta över att få vara med och driva utvecklingen framåt med vår vision om att revolutionera hur konsumenter upphandlar lån och krediter. Låneförmedlarnas marknadsandel av nya lån tillsammans med bankernas fokus mot online-kanaler skapar goda förutsättningar för ytterligare tillväxt för Consector och våra övriga produkter. Skiftet där unga personer inte föds in i en bank samt ett ökat krav på mobil tillgänglighet där kunden upphandlar, söker och agerar online medför att Consector är på rätt plats med en plattform som är tillgänglig dygnet runt. 2017 blir året då vi tar klivet ut på den svenska FinTech-scenen och Sverige får upp ögonen för vilken fantastisk produkt vi har skapat – Consector har utvecklat och kommer att lansera en teknisk tjänst som gör det ännu enklare för konsumenter att få ”lånekoll”.

Vi vill önska er en god jul och ett gott nytt år och ser fram emot att skapa ännu mera värde nästa år.

Pontus Holgersson & Jonas Ryberg
Grundare av Consector

 

Ansök

  Ditt Önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
  Dra i reglaget
  Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
  Ungefärlig månadskostnad
  Kr/mån*

  Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 1,15 % för bolån och 2,95 % på privatlån.

  1,15 % motsvarar en effektiv ränta på 1,16 %. Effektiv ränta är den totala kostnaden för lånet, inklusive avgifter. Hos Consector betalar du ingen uppläggningsavgift för bolånet och betalar du med autogiro tillkommer inte heller några andra extra kostnader. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consector samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

  Bolån Consector
  Ansök om bolån

  Låna till din nya bostad eller omförhandla dina befintliga bolån. Consector hjälper dig att hitta bästa möjliga villkor och lägre kostnader.

  Gå vidare
  Kreditkort Consector
  Finn det perfekta kreditkortet!

  Det finns väldigt många olika kreditkort och ofta kan det vara svårt att veta vilket man ska välja. Consector hjälper dig att hitta det bästa kreditkortet för just dina behov.

  Ansök om kreditkort