Consector Förklarar

Jämför bolån från flera olika banker

Consector hjälper dig att sänka kostnaden för ditt bolån genom att jämföra räntan hos flera olika banker och långivare. Vi ger dig professionell rådgivning hela vägen till ett billigare bolån.

• Du spar pengar
• Du spar tid, då vi tar kontakt med alla banker
• Du kan känna dig trygg
• Du får personlig och trevlig rådgivning
• Du slipper pruta och förhandla själv

Jämför bolån, spara pengar

Man ska alltid jämföra räntor för sitt bolån. Med en online-förfrågan hos Consector går din fråga ut till flera olika kreditinstitut. Sedan kan du i lugn och ro jämföra ränta och andra villkor mot de kostnader du har idag.

Genom att jämföra bolån kan man ordna långsiktiga rabatter som innebär en ordentlig besparing på sikt. Ett tips är att bolånerabatten på ditt gamla bostadslån vanligtvis går ut efter ett år och då går över till en högre listränta, om du inte omförhandlar lånet. Detta är ett utmärkt tillfälle att jämföra olika bolån, för att hålla kostnaden nere även på sikt.

Med hjälp av Consector kan du alltså spara pengar oavsett om det handlar om ett nytt lån eller att flytta ett gammalt lån.

Ditt bolån i trygga händer

Våra kunniga, licensierade rådgivare kan hjälpa dig med en genomgång av hela din ekonomi, så att du känner att du har kontroll och att allt sker på dina villkor. Att lägga om sitt bolån är för de flesta människor det största ekonomiska beslut de fattar. Därför vill vi att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma.

Dessutom räcker det med att vi tar en kreditupplysning, som sedan används av alla de tänkbara långivarna. Detta är viktigt eftersom många kreditupplysningar under kort tid kan minska din kreditvärdighet. Att jämföra bolån hos oss ger med andra ord fler fördelar än sänkt ränta.

Consectors personliga rådgivning ger dig god och trevlig service, samt en bättre chans att få en bra ränta och bra villkor än om du förhandlar på egen hand.

Det går snabbt: Jämför räntor inom 24 timmar

När du jämför bolån hos Consector får du normalt svar inom 24 timmar. Själva bytet av bank och flytten av lånet tar lite längre tid och beror delvis på hur aktiv du är. Men det är rätt enkelt och vi ger dig sakkunnig hjälp hela vägen.

På din inloggningssida kan du bland annat se de aktuella erbjudanden som kommit in och komma i kontakt med våra handläggare. Naturligtvis går det även bra att nå oss över telefon, om du har frågor om ditt bolån som du vill diskutera med oss.

Vill man ha kontroll över sin ekonomi räcker det inte bara med goda inkomster. Man bör dessutom hålla nere sina utgifter. Därför borde det vara självklart att jämföra bolån, så att man inte betalar för mycket i onödan.

Du slipper pruta och förhandla själv

Att förhandla med banker kan vara krångligt, då de ofta har ett informationsövertag. Dessutom tycker många att det kan kännas jobbigt att förhandla lånevillkor och att pruta på räntan.

Därför erbjuder Consector dig denna tjänst, så att du ska kunna hantera ditt bolån så bekymmersfritt som möjligt. Vi tar hand om det som är besvärligt, så att du slipper och istället kan fokusera på annat som är viktigt i ditt liv.