Consector Förklarar
Så här förändrar vi branschen

Så här förändrar vi branschen

”Vi är vad Momondo är för resor”

Du går inte till olika researrangörers butiker i stan när du ska boka en resa – du jämför flyg online. Varför ska du i dag, år 2017, behöva lägga tid på att gå till flera olika banker för att få en överblick av vad som erbjuds? Vi gör allt fler affärer online och ställer högre krav på tekniska lösningar, innovativa funktioner och tillgänglig support.

Vi erbjuder därför en snabb digital tjänst som gör det krångliga enkelt och det tidskrävande effektivt. Det ska vara enkelt att konkurrensutsätta och jämföra sina lån och krediter. Vi går i spetsen för bankbranschens utveckling och erbjuder en lösning som inom kort kommer att vara lika självklar som att boka resor på nätet.

Så förenklar och förändrar vi kreditbranschen

Genom digitala smidiga lösningar kan du idag jämföra lån lika lätt som du jämför priset på resor eller en TV. Ring oss eller fyll i en ansökan på hemsidan och svar ges inom 24 timmar från de banker som är villiga att erbjuda lån. Låneförslagen presenteras på ett tydligt sätt och du kan därmed snabbt se vilket som passar dig bäst. Utan att behöva kontakta en enda bank får du alltså svar från flera olika och kan jämföra deras räntor.

Även om snabbheten och enkelheten är låneförmedlarens största styrka så finns det en till tydlig fördel. När ansökan kommer in sker endast en kreditupplysning som alla bankerna delar på. Bankerna behöver inte göra en kreditupplysning var. Via låneförmedling håller du alltså nere antalet upplysningar. Den stora fördelen är att antalet kreditupplysningar påverkar din kreditvärdighet och ju bättre kreditvärdighet du har desto lättare kan du få lån med bättre villkor.

Med helheten i fokus

En styrka med Consector, i jämförelse med många andra låneförmedlare, är att vi kan hjälpa privatpersoner med hela deras låne- och kreditsituation. Självklart är det mycket viktigt att jämföra räntor hos flera banker när ett privatlån ska tecknas men det är lika viktigt att jämföra bolån, billån och kreditkort. Det handlar därmed om att få en helhetsblick över ekonomin för att därigenom skapa de bästa förutsättningarna. Bolånet är oftast den enskilt största utgiften för en familj och det är därför enormt viktigt att löpande se över och hålla ner kostnaden.

Under 2017 lanserade Consector appen Lånekoll som hjälper konsumenter att få bättre koll över alla sina lån. Appen laddas ner kostnadsfritt via AppStore eller Google Play och med bank-id kan du enkelt jämföra, upphandla och utmana dina lån.

Välkommen att höra av dig om du vill få råd och hjälp på vägen till en bättre ekonomi. Vårat mål är alltid att minska räntekostnaderna.

Vill du marknadsföra vår produkt?

Tycker du, som vi, att vår tjänst underlättar jämförelsen av banker och därmed förbättrar förutsättningen att få den lägsta räntan? I så fall är du välkommen att starta ett samarbete med oss där du marknadsför vår produkt.

Ett bolag som har gjort det med stor framgång är Comperium. De bygger så kallade affiliatesidor som driver trafik till Consector.se. Vill du läsa mer om affiliate och framgångarna för Comperium kan då göra det i vår artikel om denna marknadsföringsväg här.

/Pontus Holgersson, vd Consector.

Ansök

  Ditt Önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
  Dra i reglaget
  Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
  Ungefärlig månadskostnad
  Kr/mån*

  Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 1,15 % för bolån och 2,95 % på privatlån.

  1,15 % motsvarar en effektiv ränta på 1,16 %. Effektiv ränta är den totala kostnaden för lånet, inklusive avgifter. Hos Consector betalar du ingen uppläggningsavgift för bolånet och betalar du med autogiro tillkommer inte heller några andra extra kostnader. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consector samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

  Bolån Consector
  Ansök om bolån

  Låna till din nya bostad eller omförhandla dina befintliga bolån. Consector hjälper dig att hitta bästa möjliga villkor och lägre kostnader.

  Gå vidare
  Kreditkort Consector
  Finn det perfekta kreditkortet!

  Det finns väldigt många olika kreditkort och ofta kan det vara svårt att veta vilket man ska välja. Consector hjälper dig att hitta det bästa kreditkortet för just dina behov.

  Ansök om kreditkort