Så fungerar bolån genom Consector

Consector fungerar som en mellanhand och förhandlar dina bolån åt dig som kund. Du börjar med att fylla i en intresseanmälan så kommer en personlig bolånerådgivare att kontakta dig. Vi inhämtar uppgifter om dig och din situation, önskat lånebelopp och samtycke ges till Consector att inhämta en kreditupplysning på dig för att erhålla mer information om dig och din kreditvärdighet.

Kreditupplysningen görs av Upplysningscentralen (UC) via Consector vilket möjliggör att samtliga våra samarbetsbanker kan dela på en och samma kreditupplysning utan att det registreras fler förfrågningar på dig som kund.

Vi behandlar din ansökan och skickar din förfrågan till utvalda samarbetspartners. Bankerna återkommer sedan med föreslagna villkor.

Erbjudanden presenteras transparent för dig som kund i vår onlinetjänst Mina sidor. I inloggat läge väljer du själv eller tillsammans med din personliga låneexpert det lånet som passar dig och dina behov bäst. Därefter paras du ihop med utvald bank och du får möjlighet till lägre räntekostnader.