Låneförmedlare

Fördelarna med att använda en låneförmedlare.

Ansök

Ditt Önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
Ungefärlig månadskostnad
Kr/mån*

Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 2,95 % på privatlån.

Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consectors samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Lånebelopp: kr Återbetalningstid: år Månadskostnad: kr Ändra

Vad vill du låna till? Fyll i syftet med lånet

Vilken typ av fordon?

Dina fordonsuppgifter

Dina personuppgifter

Politiskt utsatt person Det anses att PEP i större utsträckning riskerar att utsättas för mutbrott och andra former av korruption som i förlängningen kan leda till penningtvätt och finansiering av terrorism. En 'PEP' är en person som har/har haft någon av nedanstående befattningar. Vi ber dig därför svara på följande frågor: Är eller har du under de senaste 18 månaderna arbetat, eller har du en familjemedlem* eller en nära medarbetare** som under de senaste 18 månaderna arbetat, som något av följande i Sverige eller utomlands:

Det åligger Consector att identifiera politiskt utsatta personer 'PEP'.

Kryssa i en eller flera rutor om något av ovanstående stämmer in på dig.

* Med ”närmaste familjemedlemmar” avses; Maka eller make, partner som likställs med maka eller make, barn och deras makar eller partner, samt föräldrar.

** Med ”kända medarbetare” avses fysiska personer som ensam eller tillsammans med en PEP är verklig huvudman till en juridisk person eller en juridisk konstruktion eller på annat sätt har nära affärsförbindelser med en PEP.

Fysisk verklig huvudman*

Representerar du en annan person, exempelvis genom fullmakt, förmyndarskap eller genom annat liknande förhållande?

Om JA ovan, ange omständigheterna, namn, personnummer och kontaktuppgifter till den person som du representerar:

* Med verklig huvudman avses: en fysisk person för vars räkning någon annan person handlar.

För långivaren blir en medsökande en extra säkerhet för lånet och därför är det till och med möjligt att ni får bättre villkor (exempelvis ränta, lånesumma och återbetalningstid) för lånet än om du skulle ta det på egen hand. Se prisjämförelse i fälten till höger.

Kr/mån* enskild sökande
Kr/mån med medsökande

*Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Medsökandes Personuppgifter

Genom att ansöka om lån godkänner du Consectors villkor och intygar att du ej har skuldsaldo hos Kronofogden

Vi skickar din ansökan till våra utvalda partners och återkommer med svar
inom 24 timmar. Endast en kreditupplysning registreras. Via Mina sidor
väljer du själv eller tillsammans med din personliga låneexpert det lånet
som passar dig och dina behov bäst.

Låneförmedlare – Framtidens sätt att upphandla lån

Många kunder känner till prisjämförelse och använder sig dagligen av dessa tjänster när man ska köpa elektronik, varor och tjänster. En låneförmedlare är en aktör som arbetar med att jämföra, granska, förhandla och leta upp bästa lånevillkoret för dig. Låneförmedlare sammanställer lånerbjudande från ett flertal banker och kan genom sin tjänst på ett enkelt, kostnadsfritt och tydligt hjälpa dig att hitta rätt lånevillkor. I Sverige är låneförmedlare ett relativt nytt sätt att upphandla sina lån medans utomlands såsom i USA, England och Australien upphandlas majoriteten av lånen via låneförmedlare.

 

De största fördelarna med en låneförmedlare i förhållande till en traditionell bank är följande:

 

  • En låneförmedlare gör endast en kreditupplysning men får svar från flera banker.
  • En låneförmedlare är en tidsbesparing då det tar lång tid att göra en lånejämförelse själv.
  • En låneförmedlare hjälper dig kostnadsfritt och tar inget betalt från kund för att göra en jämförelse.
  • En låneförmedlare är ett säkert sätt att upphandla lån då de arbetar med Upplysningscentralen och är registrerade hos Finansinspektionen.
  • En låneförmedlare agerar opartiskt och förhandlar och väljer utifrån villkor och inte bank.

 

Consector är en låneförmedlare som arbetar med hela kundens kreditengagemang. Då Consector arbetar med endast med seriösa och kvalitativa banker med kontrollerade villkor kan vi hjälpa dig att förhandla ditt lånevillkor oavsett vilken bank du har sedan tidigare. Consector tar endast en kreditupplysning och låter sina samarbetsbanker göra en omfråga på våran kreditupplysning vilket medför att du som kund kan bevara din kreditvärdighet. Consector kan hjälpa dig att samla befintliga lån eller hitta ett bra lånevillkor för ett nytt lån. Kontakta oss på Consector så hjälper en lånehandläggare att diskutera rätt finansieringslösning och hitta ett bra lånevillkor till dig. Eller gör en ansökan redan idag för att se vilket lånevillkor du kan få. Att använda sig av Consector är alltid kostnadsfritt och vi hjälper dig gärna till bättre lånevillkor.

 

 

Betygsätt Låneförmedlare hos Consector

0 av 5 baserat 0 röster