Freedom Finance

Låneförmedlare blir allt vanligare på svenska marknaden. Vilka är Freedom Finance och Zmarta? och varför ska du använda en låneförmedlare? Consector förklarar värdet av en låneförmedlare.

Ansök

Fyll i ditt önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
Dra i reglaget
Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
Ungefärlig månadskostnad
Kr/mån*

Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 2,95 % på privatlån.

Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consectors samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Lånebelopp: kr Återbetalningstid: år Månadskostnad: kr Ändra

Vad vill du låna till? Fyll i syftet med lånet

Vilken typ av fordon?

Dina fordonsuppgifter

Dina personuppgifter

Politiskt utsatt person Det anses att PEP i större utsträckning riskerar att utsättas för mutbrott och andra former av korruption som i förlängningen kan leda till penningtvätt och finansiering av terrorism. En 'PEP' är en person som har/har haft någon av nedanstående befattningar. Vi ber dig därför svara på följande frågor: Är eller har du under de senaste 18 månaderna arbetat, eller har du en familjemedlem* eller en nära medarbetare** som under de senaste 18 månaderna arbetat, som något av följande i Sverige eller utomlands:

Det åligger Consector att identifiera politiskt utsatta personer 'PEP'.

Kryssa i en eller flera rutor om något av ovanstående stämmer in på dig.

* Med ”närmaste familjemedlemmar” avses; Maka eller make, partner som likställs med maka eller make, barn och deras makar eller partner, samt föräldrar.

** Med ”kända medarbetare” avses fysiska personer som ensam eller tillsammans med en PEP är verklig huvudman till en juridisk person eller en juridisk konstruktion eller på annat sätt har nära affärsförbindelser med en PEP.

Fysisk verklig huvudman*

Representerar du en annan person, exempelvis genom fullmakt, förmyndarskap eller genom annat liknande förhållande?

Om JA ovan, ange omständigheterna, namn, personnummer och kontaktuppgifter till den person som du representerar:

* Med verklig huvudman avses: en fysisk person för vars räkning någon annan person handlar.

För långivaren blir en medsökande en extra säkerhet för lånet och därför är det till och med möjligt att ni får bättre villkor (exempelvis ränta, lånesumma och återbetalningstid) för lånet än om du skulle ta det på egen hand. Se prisjämförelse i fälten till höger.

Kr/mån* enskild sökande
Kr/mån med medsökande

*Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Medsökandes Personuppgifter

Genom att ansöka om lån godkänner du Consectors villkor och intygar att du ej har skuldsaldo hos Kronofogden

Vi skickar din ansökan till våra utvalda partners och återkommer med svar
inom 24 timmar. Endast en kreditupplysning registreras. Via Mina sidor
väljer du själv eller tillsammans med din personliga låneexpert det lånet
som passar dig och dina behov bäst.

Varför Consector istället för Freedom Finance?

Freedom Finance som även går under varumärket Zmarta är en låneförmedlare som förmedlar framförallt blancolån. Företaget finns i Sverige och ett fåtal andra länder i Europa. Freedom Finance har låneförmedling som affärsidé och hjälper privatpersoner att utvärdera sina lån och krediter. Företagets ägs av ett investmentbolag som heter HIG Capital och bolaget har samlats under Zmarta Group. Freedom Finance är en av de äldsta låneförmedlarna på svenska marknaden och grundades redan 1999 under namnet Bolåneservice.

 

I dagsläget finns det ett stort utbud av låneförmedlare på den svenska marknaden. Låneförmedling växer kraftigt och folk börjar inse fördelarna med denna tjänst. I USA är låneförmedling väldigt populärt och majoriteten utav amerikanernas lån sker via en låneförmedlare. När du väljer låneförmedlare är det viktigt att välja ett företag med flera och seriösa banker som samarbetspartners. Kom ihåg att välja ett företag som endast tar 1 kreditupplysning. Vi på Consector jobbar för dig som kund, gör endast en kreditupplysning och gör enbart affärer med högkvalitativa banker med kontrollerade villkor. Expertis och engagemang är två ledord som beskriver oss kortfattat på bästa sätt.

 
När man använder en låneförmedlare innebär detta att man skickar en låneansökan till ett flertal banker för att se vem som kan erbjuda den lägsta räntan. Detta resulterar i att kunden kan ta del av flera lånevillkor och välja det lån som passar bäst. Du får alltså hjälp att hitta det bästa lånet för dig.

 

Att gå via en låneförmedlare har många fördelar. Eftersom banker har olika villkor och inriktningar så kan det vara svårt som privatperson att hitta den bank som passar bäst. En låneförmedlares uppgift är att para ihop rätt bank med rätt person. I ett samarbete med ett flertal olika banker så hjälper låneförmedlaren dig att hitta den bästa möjliga räntan. Tjänsten är kostnadsfri och en ansökan tar några minuter. Du sparar både tid och pengar. Låneförmedlaren registrerar endast en kreditupplysning oavsett hur många eller få banker som ger anbud på ditt lån. Fördelen med en kreditupplysning hos UC är att du får svar ifrån ett flertal banker men påverkas endast av en kreditupplysning, vilket gynnar din kreditvärdighet.

 
Consector kan hjälpa dig med hela ditt kreditengagemang, kontakta gärna oss och prata med en lånehandläggare för att få vägledning och hjälp. Du når oss på Tel: 0770-221222 och kan även göra en ansökan direkt.

 

 

Betygsätt Freedom Finance Zmarta hos Consector

0 av 5 baserat 0 röster