LENDO

Det finns många låneförmedlare och du har säkert hört Lendo och deras folkliga vinjett. Consector förklarar varför du ska använda en expert och en bredare aktör.

Ansök

Fyll i ditt önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
Dra i reglaget
Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
Ungefärlig månadskostnad
Kr/mån*

Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 2,95 % på privatlån.

Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consectors samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Lånebelopp: kr Återbetalningstid: år Månadskostnad: kr Ändra

Vad vill du låna till? Fyll i syftet med lånet

Vilken typ av fordon?

Dina fordonsuppgifter

Dina personuppgifter

Politiskt utsatt person Det anses att PEP i större utsträckning riskerar att utsättas för mutbrott och andra former av korruption som i förlängningen kan leda till penningtvätt och finansiering av terrorism. En 'PEP' är en person som har/har haft någon av nedanstående befattningar. Vi ber dig därför svara på följande frågor: Är eller har du under de senaste 18 månaderna arbetat, eller har du en familjemedlem* eller en nära medarbetare** som under de senaste 18 månaderna arbetat, som något av följande i Sverige eller utomlands:

Det åligger Consector att identifiera politiskt utsatta personer 'PEP'.

Kryssa i en eller flera rutor om något av ovanstående stämmer in på dig.

* Med ”närmaste familjemedlemmar” avses; Maka eller make, partner som likställs med maka eller make, barn och deras makar eller partner, samt föräldrar.

** Med ”kända medarbetare” avses fysiska personer som ensam eller tillsammans med en PEP är verklig huvudman till en juridisk person eller en juridisk konstruktion eller på annat sätt har nära affärsförbindelser med en PEP.

Fysisk verklig huvudman*

Representerar du en annan person, exempelvis genom fullmakt, förmyndarskap eller genom annat liknande förhållande?

Om JA ovan, ange omständigheterna, namn, personnummer och kontaktuppgifter till den person som du representerar:

* Med verklig huvudman avses: en fysisk person för vars räkning någon annan person handlar.

För långivaren blir en medsökande en extra säkerhet för lånet och därför är det till och med möjligt att ni får bättre villkor (exempelvis ränta, lånesumma och återbetalningstid) för lånet än om du skulle ta det på egen hand. Se prisjämförelse i fälten till höger.

Kr/mån* enskild sökande
Kr/mån med medsökande

*Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Medsökandes Personuppgifter

Genom att ansöka om lån godkänner du Consectors villkor och intygar att du ej har skuldsaldo hos Kronofogden

Vi skickar din ansökan till våra utvalda partners och återkommer med svar
inom 24 timmar. Endast en kreditupplysning registreras. Via Mina sidor
väljer du själv eller tillsammans med din personliga låneexpert det lånet
som passar dig och dina behov bäst.

Vad gör Consector och hur skiljer det sig från Lendo?

Lendo startade år 2007 och är en svensk låneförmedlare som förmedlar privatlån (blancolån). Lendo ingår i Schibstedkoncernen och likt andra låneförmedlare hjälper Lendo dig som privatperson att hitta den bästa räntan genom att jämföra olika bankers räntevillkor. Fördelarna med denna typ av tjänst är många. Det kan vara krångligt att själv som privatperson söka efter den bästa räntan och du kan aldrig i förväg veta vilken ränta du kan bli erbjuden. En låneförmedlare hjälper dig kostnadsfritt att jämföra och sammanställa ett flertal bankers låneerbjudande och gör det enklare att hitta bäst räntevillkor.

 

Till skillnad från Lendo så hjälper vi på Consector dig med hela ditt kreditengagemang. Vi på Consector förmedlar privatlån men också bolån och kreditkort. Vi samarbetar enbart med seriösa och kvalitativa banker med kontrollerade villkor. Consector är experter på lån och krediter och våra lånehandläggare hjälper dig gärna med att hitta rätt lånevillkor.

 

Du som privatperson vinner mycket att gå via en låneförmedlare och det är både enkelt, tidssparande och kostnadsfritt. Fördelarna är många och då alla banker har olika villkor och inriktningar kan det vara svårt som privatperson att hitta den bästa räntan. När du använder en låneförmedlare får du hjälp att hitta den räntan som passar dig bäst. En låneförmedlare gör endast en kreditupplysning hos UC men resulterar i svar ifrån ett flertal banker vilket gör att din kreditvärdighet behålls. Ifall du själv skulle jämföra bankernas räntor så skulle du vara tvungen att göra en kreditupplysning per bank vilket skulle kosta dig både tid samt påverka din kreditvärdighet negativt.

 

Vi på Consector hjälper dig gärna att hitta rätt lånevillkor och därmed dra nytta av fördelarna som finns med att använda en låneförmedlare. Välkommen att ansöka direkt eller kontakta oss på 0770-221222.

 

 

Betygsätt Lendo hos Consector

5 av 5 baserat 2 röster