Fullstack developer

Consector är en låneförmedlare som erbjuder personlig rådgivning för privatpersoner och företag att hitta de bästa lånevillkoren för bolån, privatlån, kreditkort och företagslån. Vi hjälper kunder att utvärdera och konkurrensutsätta hela sitt kreditengagemang med målsättningen att minska räntekostnaderna. Consector grundades 2014. Idag har Consector närmare 35 medarbetare och har sitt huvudkontor i centrala Stockholm.
Kontoret i Malmö är ett väldesignat utvecklingskontor längs gågatan i centrala Malmö.

Consector är ett privatägt bolag. Övriga delägare är bland annat Max Matthiessen och Optimizer Invest. Bolaget växer och står inför spännande utmaningar vilket gör att de nu söker en driven och ansvarstagande Fullstack developer till sitt utvecklingsteam.

I rollen som Fullstack developer hos Consector kommer du ha en viktig roll för att ta deras låneförmedling till nästa nivå. Du kommer vara en del av ett litet agilt utvecklingsteam. Du kommer ha en ständig dialog med de andra i teamet för att förstå och dela med dig av vad som är bra och vad som kan göras bättre.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att utveckla företagets webbtjänster, verktyg och applikationer med fokus på användarvänligheten. Du kommer arbeta brett med mestadels ny- och vidareutveckling, med avsikt att ständigt förbättra produkten. Det är ni i utvecklingsteamet som fattar avgörande beslut för den framtida utvecklingen av produkter och system. Därför har du stora möjligheter att bidra med egna idéer och fatta egna initiativ i ett team som uppskattar att du säger vad du tycker.

Vi söker dig som har ett par års professionell erfarenhet av att arbeta som backendutvecklare men även har erfarenhet av frontend. Du har goda kunskaper av PHP, Javascript, HTML, CSS och MySQL med en god förståelse för teorier som OOP och REST-principer. Även erfarenhet av tekniker och system som Vue.js, Laravel, React, Docker, SOAP, SASS, WordPress, Bootstrap, jQuery, TDD och CI/CD är meriterande men inget krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Relevant utbildning är meriterande men inget krav.

Vi söker dig som har ett stort intresse för PHP och dess nyaste tekniker. Eftersom du kommer ingå i ett tight utvecklingsteam har du en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta mot gemensamma mål och utvecklas med dina kollegor. Du sprider mycket positiv energi, är öppen och social. Denna roll är perfekt för dig som är ansvarstagande, självständig och driven och inte rädd för att säga ifrån.

Consector kan erbjuda dig ett utvecklande jobb med stort utrymme för egna initiativ i en framgångsrik start-up. Bolaget växer och för dig med ambitioner finns det därför stora möjligheter att utvecklas inom företaget.

  • Du har ett par års professionell erfarenhet av att arbeta som backendutvecklare men även har erfarenhet av frontend.
  • Erfarenhet av tekniker och system som REST, Vue.js, Laravel, React, Docker, WordPress, Bootstrap, jQuery, TDD och CI/CD är meriterande.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Relevant utbildning är meriterande men inget krav.
  • Du sprider mycket positiv energi, är öppen och social.

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Tillträde snarast.


Ansök här

Tips: logga in med LinkedIn för att vi ska kunna se din profil och hämta dina uppgifter.

Namn

E-post

Telefonnummer

Alla lediga tjänster

Fullstack Developer i Malmö

Nu söker vi en Fullstack Developer i Malmö


Läs mer och ansök här

Client Relations Agent i Stockholm

Nu söker vi en Client Relation Agent i Stockholm


Läs mer och ansök här

Försäkringsförmedlare i Stockholm

Nu söker vi en Försäkringsförmedlare i Stockholm


Läs mer och ansök här