Erfarenhet, kunskap och innovation

Även experter behöver experter. Vår styrelse utvecklar Consector så att vi kan ge ännu bättre lånevillkor till kunderna.

Consector har kombinerat bred erfarenhet, kunskap och innovation i sin styrelse. Sammansättningen av individer bygger på målsättningen att skapa ett bolag som kan attrahera olika typer av kunder som i sin tur kan få förbättrade lånevillkor.

Consector är ett bolag som hjälper sina kunder till förbättrade lånevillkor

Vår styrelse


Tove Bångstad
, styrelseordförande och ägare med lång erfarenhet inom kapitalförvaltning och institutionell försäljning. Tove har lång erfarenhet från SEB bland annat som ”Head of Institutional Clients” och fondchef. Idag är Tove Nordisk chef på Amundi Asset Management.

Johan Kinnander är styrelseledamot och representerar Optimizer Invest. Johan har varit verksam inom online och gaming världen de senaste 20 åren. Johan är tidigare Norden chef för Google och har även varit globalt ansvarig B2B för Betsson och COO på Betsafe. Johan sitter i styrelsen för Mediaplanet.

Arne Liljedahl, styrelseledamot, har bred erfarenhet inom den finansiella sektorn med bl. a mer än 25 år i Nordea Bank. Arne har ingått i Nordeas högsta verkställande ledning, senast som gruppens CFO innan han lämnade 2008. Arne var även styrelsemedlem i Svenska Bankföreningen mellan 2002 – 2008. Övriga styrelseuppdrag är bl. a ordförande för Carnegie Investment Bank från 2009 till 2013, ordförande för SBAB 2010 till 2013. Arne var också en av grundarna av ERC, European Resolution Capital Partners, som erbjuder ledande banker i Europa service inom ”good bank/bad bank” lösningar.

Lars-Peter Harbing, styrelseledamot och ägare, ledande internationell chef med global erfarenhet inom ledning och strategi. Hans globala erfarenheter inkluderar uppmärksammade medicinska företag i USA, Mellanöstern, Afrika, Asien och Latinamerika. Han har arbetat för Johnson & Johnson i olika positioner mellan 1998-2009 senast som President EMEA – Hamburg/Tyskland. Sedan 2009 har han fokuserat på lokala styrelser som konsult och affärsstrateg.

Pontus Holgersson, ledamot och VD med mångårig erfarenhet inom bank- och finansbranschen. Han var senast verksam inom Brummer & Partners som försäljningsansvarig för försäkringsbolaget Brummer Life. Pontus har även drivit eget bolag inom Söderberg & Partners-koncernen under ett flertal år. Huvudsaklig kompetens och erfarenhet finns inom bank och kapitalförvaltning, finansiell rådgivning, försäkringsförmedling och strategisk försäljning. Pontus har en masterexamen inom strategi, ledning och management från ESCP-EAP Paris samt Lunds universitet.

Jonas Ryberg, ledamot och vice VD som har arbetat inom finansbranschen under de senaste fem åren. Erfarenhet finns främst inom Investment banking, hedgefond och förmögenhetsförvaltning. Innan Consector så var Jonas delaktig i lanseringen av försäkringsbolaget Brummer Life inom Brummer & Partners samt startade upp bolagets distribution och försäljningskanaler. Till den akademiska bakgrunden hör kandidatexamen i företagsekonomi från Stockholms universitet, studier vid University of Miami samt IFU Livdiplom från Handelshögskolan.

Strategiska delägare


Optimizer Invest
Optimizer Invest är ett skandinaviskt venture capital-bolag baserat på Malta. Bolaget verkar för att på ett tidigt stadium utveckla och hjälpa entreprenörer med att nå sin fulla potential med lönsam tillväxt. Grundarna och ägarna har en framgångsrik bakgrund inom onlinespelindustrin och investerar därför främst i konsumentinriktade och online‐baserade företag. Sedan starten 2012 har Optimizer Invest gjort investeringar i ett tiotal bolag. Investeringsfasen är fortfarande i ett intensivt skede.
logo70http://optimizerinvest.com


Verdane Capital
Verdane Capital är ett riskkapitalbolag som investerar i bolag med stor utvecklingspotential som verkar inom IT, energi och avancerad teknologi. Verdane är aktiva investerare och bistår med expertis och kapital för bolagens fortsatta utveckling.
Verdane_Capital_logohttp://www.verdanecapital.com


Catena Media
Catena Media är ett lönsamt och snabbt växande lead-generation företag med huvudsaklig inriktning på spel och finansnischer. Catena skapar värdefull trafik till partners från olika kanaler på nätet, med webbplatser som kärnkanal samt bygger marknadsledande webbportaler som passar olika partners behov.logo https://www.catenamedia.com