Erfarenhet, kunskap och innovation

Även experter behöver experter. Vår styrelse utvecklar Consector så att vi kan ge ännu bättre lånevillkor till kunderna.

Consector har kombinerat bred erfarenhet, kunskap och innovation i sin styrelse. Sammansättningen av individer bygger på målsättningen att skapa ett bolag som kan attrahera olika typer av kunder som i sin tur kan få förbättrade lånevillkor.

Consector är ett bolag som hjälper sina kunder till förbättrade lånevillkor

Vår styrelse

Kenth Eldebrink (Styrelseordförande)
Kenth Eldebrink har mångårig erfarenhet av finans och försäkringsbranschen och tidigare arbetat på ledande positioner på Skandia, SPP, SEB samt Euroben Life.

Pontus Holgersson (Ledamot)
Grundare, VD och Ledamot i Consector. Mångårig erfarenhet inom bank- och finansbranschen bl.a. från Söderberg & Partners och Brummer & Partners.

Glenn Nilsson (Ledamot)
Glenn Nilsson är idag Vice VD på Max Matthiessen.

Strategiska delägare


Max Matthiessen
Max Matthiessen är, tillsammans med Willis Towers Watson, Nordens ledande konsult och förmedlare inom försäkring, förmåner, HR samt sparande. Genom sitt internationella nätverk har Max Matthiessen tillgång till resurser, erfarenhet och kompetens. Det gör Max Matthiessen till en helhetsleverantör med lokal styrka och global närvaro.

max_matthiessenhttp://www.maxm.se

Optimizer Invest
Optimizer Invest är ett skandinaviskt venture capital-bolag som investerar i konsumentinriktade och online-baserade uppstartsbolag med hög utvecklingspotential.

logo70http://optimizerinvest.com