Erfarenhet, kunskap och innovation

Även experter behöver experter. Vår styrelse utvecklar Consector så att vi kan ge ännu bättre lånevillkor till kunderna.

Consector har kombinerat bred erfarenhet, kunskap och innovation i sin styrelse. Sammansättningen av individer bygger på målsättningen att skapa ett bolag som kan attrahera olika typer av kunder som i sin tur kan få förbättrade lånevillkor.

Consector är ett bolag som hjälper sina kunder till förbättrade lånevillkor

Vår styrelse

Erik Grohman (Styrelseordförande)
Tidigare Vice VD på Freedom Finance/Zmarta. Erik Grohman är idag VD för e-handelsbolaget LensWay, Europas största e-handlare inom optik.

Glenn Nilsson (Ledamot)
Glenn Nilsson är idag Vice VD på Max Matthiessen.

Cecilie Ellila Weltz (Ledamot)
Cecilie representerar Verdane Capital. Erfarenhet från Structured Finance & Corporate Finance på Swedbank.

Johan Kinnander (Ledamot)
Johan Kinnander representerar Optimizer Invest. Tidigare Norden chef för Google, Head of B2B för Betsson och operativ chef för Betsafe.

Pontus Holgersson (Ledamot)
Grundare, VD och ledamot i Consector. Mångårig erfarenhet inom bank- och finansbranschen bl.a. från Söderberg & Partners och Brummer & Partners.

Strategiska delägare


Max Matthiessen
Max Matthiessen är, tillsammans med Willis Towers Watson, Nordens ledande konsult och förmedlare inom försäkring, förmåner, HR samt sparande. Genom sitt internationella nätverk har Max Matthiessen tillgång till resurser, erfarenhet och kompetens. Det gör Max Matthiessen till en helhetsleverantör med lokal styrka och global närvaro.

max_matthiessenhttp://www.maxm.se


Verdane Capital
Verdane Capital är ett riskkapitalbolag som investerar i bolag med stor utvecklingspotential som verkar inom IT, energi och avancerad teknologi. Verdane är aktiva investerare och bistår med expertis och kapital för bolagens fortsatta utveckling.
Verdane_Capital_logohttp://www.verdanecapital.com


Optimizer Invest
Optimizer Invest är ett skandinaviskt venture capital-bolag som investerar i konsumentinriktade och online-baserade uppstartsbolag med hög utvecklingspotential.

logo70http://optimizerinvest.com