Samarbete med Schulman & Gårdinger samt Fredagspodden

Vi är stolta sponsorer till två podcasts som vi rekommenderar er att lyssna på – Schulman och Gårdinger samt Fredagspodden med Hannah och Amanda.

Schulman och Gårdinger har snabbt blivit en lysande stjärna på poddhimlen. Här är Calle Schulman och Pontus Gårdinger öppna, ärliga och bjuder mycket på sig själva när de snackar om allt mellan himmel och jord. Från barndomsminnen till tankar om singellivet och varför lunchvin är viktigt.

Fredagspodden med systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell bjuder varje fredag in till en riktig feelgood-podd. De avhandlar ämnen som mat, skönhet, hälsa och relationer men även tyngre områden som psykisk ohälsa och ångest. Oavsett ämne lyckas de ofta hitta humoristiska vinklar som gör att du skrattar högt, vill lyssna vidare och så fort avsnittet är slut redan längtar till nästa fredag.

Ta på dig lurarna och låt Calle, Pontus, Amanda och Hanna underhålla dig på tågresan, gymmet eller promenaden. Eller någon helt annan stans – det här är poddar som passar de flesta tillfällen och situationer.