Consector Låna med låg ränta – Tryggt och säkert

Låna till båten – Ansök här

  • Båtlån från 2.95%
  • Snabbt, enkelt & tryggt
  • Jämför 20 kreditinstitut

För dig som ska köpa båt erbjuder vi förmånliga lån till båten. Vi jämför bankernas erbjudanden för båtlån och ser till att du hittar en bra finansiering– helt kostnadsfritt.

Ansök

Fyll i ditt önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
Dra i reglaget
Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
Ungefärlig månadskostnad
Kr/mån*

Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 1,15 % för bolån och 2,95 % på privatlån.

1,15 % motsvarar en effektiv ränta på 1,16 %. Effektiv ränta är den totala kostnaden för lånet, inklusive avgifter. Hos Consector betalar du ingen uppläggningsavgift för bolånet och betalar du med autogiro tillkommer inte heller några andra extra kostnader. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consector samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Lånebelopp: kr Återbetalningstid: år Månadskostnad: kr Ändra

Vad vill du låna till? Fyll i syftet med lånet

Vilken typ av fordon?

Dina fordonsuppgifter

Dina personuppgifter

Politiskt utsatt person Det anses att PEP i större utsträckning riskerar att utsättas för mutbrott och andra former av korruption som i förlängningen kan leda till penningtvätt och finansiering av terrorism. En 'PEP' är en person som har/har haft någon av nedanstående befattningar. Vi ber dig därför svara på följande frågor: Är eller har du under de senaste 18 månaderna arbetat, eller har du en familjemedlem* eller en nära medarbetare** som under de senaste 18 månaderna arbetat, som något av följande i Sverige eller utomlands:

Det åligger Consector att identifiera politiskt utsatta personer 'PEP'.

Kryssa i en eller flera rutor om något av ovanstående stämmer in på dig.

* Med ”närmaste familjemedlemmar” avses; Maka eller make, partner som likställs med maka eller make, barn och deras makar eller partner, samt föräldrar.

** Med ”kända medarbetare” avses fysiska personer som ensam eller tillsammans med en PEP är verklig huvudman till en juridisk person eller en juridisk konstruktion eller på annat sätt har nära affärsförbindelser med en PEP.

Fysisk verklig huvudman*

Representerar du en annan person, exempelvis genom fullmakt, förmyndarskap eller genom annat liknande förhållande?

Om JA ovan, ange omständigheterna, namn, personnummer och kontaktuppgifter till den person som du representerar:

* Med verklig huvudman avses: en fysisk person för vars räkning någon annan person handlar.

För långivaren blir en medsökande en extra säkerhet för lånet och därför är det till och med möjligt att ni får bättre villkor (exempelvis ränta, lånesumma och återbetalningstid) för lånet än om du skulle ta det på egen hand. Se prisjämförelse i fälten till höger.

Kr/mån* enskild sökande
Kr/mån med medsökande

*Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Medsökandes Personuppgifter

Genom att ansöka om lån godkänner du Consectors villkor och intygar att du ej har skuldsaldo hos Kronofogden

Vi skickar din ansökan till våra utvalda partners och återkommer med svar
inom 24 timmar. Endast en kreditupplysning registreras. Via Mina sidor
väljer du själv eller tillsammans med din personliga låneexpert det lånet
som passar dig och dina behov bäst.

LÅNA TILL BÅTEN OCH FÖRVERKLIGA DIN BÅTDRÖM

Vi hjälper dig att förverkliga din dröm om att äga en egen båt. För oss spelar det ingen roll om ni köper båten via en båthandlare eller direkt av en privatperson eller om båten är ny eller begagnad. Vi erbjuder ett privatlån för båten vilket innebär att båten inte behöver vara säkerhet för lånet. Med ett privatlån för din båt kan du själv välja hur du vill finansiera båten, du kan betala hela båten med lånet, du kan finansiera en del med lånet eller eventuellt betala kontantinsatsen om du tagit ett båtlån med säkerhet hos en annan bank. Om du behöver låna till en båt så kan du ansöka direkt hos oss.

 

båtlån.png

 

Fördelarna att låna till din båt genom Consector:

 

  • Du kan själv anpassa återbetalningstid utifrån vilken månadskostnad du önskar samt i förhållande till eventuell värdeminskning på båten.
  • Vi konkurrensutsätter flera bankers alternativ till båtlån.
  • Genom att det är en enkel kredit/privatlån kan du när som helst lösa lånet helt utan avgifter och amortera extra om du önskar.
  • Du behöver inte ha egen insats för att köpa båten

 

Varför ska man jämföra lån när man ska låna till båten?

Båtar klassas ofta som en kapitalvara vilket innebär att många lånar pengar när man ska köpa en båt. Det finns därför ett stort värde att jämföra olika bankers alternativ när man ska låna till båten. En låneförmedlare hjälper dig kostnadsfritt att inhämta offerter från ett flertal banker och på detta sätt kan du hitta ett båtlån med bra räntevillkor. Våra lånehandläggare nås på Tel: 0770-221222 och kan hjälpa dig att lägga upp rätt lån och återbetalningstid då båtar har en lång livslängd om man tar hand om den. Genom en låneförmedlare görs endast en kreditupplysning trots att du kan få förslag från ett flertal banker, detta bevarar din kreditvärdighet.

 

Skillnaden mellan att låna med båten som säkerhet och utan.

Storbankerna erbjuder möjligheten att låna med båten som säkerhet vilket innebär att du kan låna som högst 80 % av båtens värde. Resterande 20 % behöver du själv finansiera genom kontantinsats. Storbankerna tar ofta ut höga aviavgifter för båtlån och trots att nominella räntan är låg blir den effektiva räntan hög pga. avgifterna. När man ska ta båtlån med säkerhet kräver bankerna att man går via banken godkänd båthandlare vilket innebär stora begränsningar på inköpsställe.

 

 

Consector erbjuder möjligheten att låna till båten utan krav på egen insats. Båtlånen som Consector erbjuder är ett privatlån vilket innebär att det inte spelar någon roll om det är en ny eller begagnad båt samt om du köper båten av en båthandlare eller av en privatperson. Consector erbjuder båtlån från 10 000 kr till 500 000 kr. Flexibiliteten på månadsbelopp är stor då du väljer återbetalningstid från 1 till 15 år samt utifrån eventuell värdeminskning på båten. Många av våra samarbetsbanker har inga aviavgifter vilket medför att du kan hitta ett båtlån med låg effektiv ränta, dvs. total kostnad för lånet.

 

 

 

Betygsätt Båtlån hos Consector

5 av 5 baserat 63 röster