Båtlån hos Consector – Lån från 2.90% till din båt

  • Båtlån från 2.90%
  • Snabbt, enkelt & tryggt
  • Jämför 30 banker & kreditinstitut

För dig som ska köpa båt erbjuder vi förmånliga lån till båten. Vi jämför bankernas erbjudanden för båtlån och ser till att du hittar en bra finansiering– helt kostnadsfritt.

Jämför 30 banker och få ditt bästa låneerbjudande

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.
Kostnad ca: Kostnad: 0 kr / mån
Kostnaden är ett endast ett exempel.
Tips för att få ned månadskostnaden:
  • Sök lånet över fler år
  • Lägg till en medsökande
Belopp för att lösa lån: Belopp till annat:

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

*Den lägsta räntan som erbjuds av våra samarbetspartners på privatlån är 2,90 %, effektiv ränta 2,94%. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,90 % - 29,33 %. Våra samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 20 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 795 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Några av våra samarbetspartners

Låna till båten och förverkliga din båtdröm

Vi hjälper dig att förverkliga din dröm om att äga en egen båt. För oss spelar det ingen roll om ni köper båten via en båthandlare eller direkt av en privatperson eller om båten är ny eller begagnad. Vi erbjuder ett privatlån för båten vilket innebär att båten inte behöver vara säkerhet för lånet. Med ett privatlån för din båt kan du själv välja hur du vill finansiera båten, du kan betala hela båten med lånet, du kan finansiera en del med lånet eller eventuellt betala kontantinsatsen om du tagit ett båtlån med säkerhet hos en annan bank. Om du behöver låna till en båt så kan du ansöka direkt hos oss.

Fördelarna att låna till din båt genom Consector

  • Du kan själv anpassa återbetalningstid utifrån vilken månadskostnad du önskar samt i förhållande till eventuell värdeminskning på båten.
  • Vi konkurrensutsätter flera bankers alternativ till båtlån.
  • Genom att det är en enkel kredit/privatlån kan du när som helst lösa lånet helt utan avgifter och amortera extra om du önskar.
  • Du behöver inte ha egen insats för att köpa båten

Varför ska man jämföra lån när man ska låna till båten?

Båtlån

Båtar klassas ofta som en kapitalvara vilket innebär att många lånar pengar när man ska köpa en båt. Det finns därför ett stort värde att jämföra olika bankers alternativ när man ska låna till båten. En låneförmedlare hjälper dig kostnadsfritt att inhämta offerter från ett flertal banker och på detta sätt kan du hitta ett båtlån med bra räntevillkor. Våra lånehandläggare nås på tel: 0770-221222 och kan hjälpa dig att lägga upp rätt lån och återbetalningstid då båtar har en lång livslängd om man tar hand om den. Genom en låneförmedlare görs endast en kreditupplysning trots att du kan få förslag från ett flertal banker, detta bevarar din kreditvärdighet.

Skillnaden mellan att låna med båten som säkerhet och utan

Storbankerna erbjuder möjligheten att låna med båten som säkerhet vilket innebär att du kan låna som högst 80 % av båtens värde. Resterande 20 % behöver du själv finansiera genom kontantinsats. Storbankerna tar ofta ut höga aviavgifter för båtlån och trots att nominella räntan är låg blir den effektiva räntan hög pga. avgifterna. När man ska ta båtlån med säkerhet kräver bankerna att man går via banken godkänd båthandlare vilket innebär stora begränsningar på inköpsställe. Consector erbjuder möjligheten att låna till båten utan krav på egen insats. Båtlånen som Consector erbjuder är ett privatlån vilket innebär att det inte spelar någon roll om det är en ny eller begagnad båt samt om du köper båten av en båthandlare eller av en privatperson. Consector erbjuder båtlån från 10 000 kr till 600 000 kr. Flexibiliteten på månadsbelopp är stor då du väljer återbetalningstid från 1 till 20 år samt utifrån eventuell värdeminskning på båten. Många av våra samarbetsbanker har inga aviavgifter vilket medför att du kan hitta ett båtlån med låg effektiv ränta, dvs. total kostnad för lånet.

Kreditinformation om våra privatlån

Lånebelopp 20 000 - 600 000 kr
Återbetalningstid 1 - 20 år
Räntesats 2.90 % - 29.00 %

Hos Consector får du en individuell ränta som bestäms utifrån dina inkomster och utgifter, din kredithistorik samt övriga lån.

Betygsätt Båtlån hos Consector

5 av 5 baserat 113 röster