Blancolån till Lägsta räntan med Consector → Vi jämför 30 banker!

 • Jämför 30 banker & kreditinstitut på 60 sekunder!
 • Lånet utbetalt direkt, snabbast 18 minuter!
 • Blancolån upp till 600 000 SEK, från 2,90% ränta!

Dags att omförhandla dina blancolån? Vi hittar de blancolån som är bäst för dig, helt kostnadsfritt.

Kundbetyg för Consector

Consector får utmärkt betyg på Trustpilot

“Uppskattas! Mycket snabb och trevlig service! Bästa låneförmedlaren jag mött! Även bra service samt kommunikation via SMS, ett stort PLUS! Tackar ödmjukast till en trevlig och tålmodig förmedlare”

— Linda

Jämför 30 banker och kreditinstitut

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.
Kostnad ca: Kostnad: 0 kr / mån
Kostnaden är ett endast ett exempel.
Tips för att få ned månadskostnaden:
 • Sök lånet över fler år
 • Lägg till en medsökande
Belopp för att lösa lån: Belopp till annat:

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

*Den lägsta räntan som erbjuds av våra samarbetspartners på privatlån är 2,90 %, effektiv ränta 2,94%. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,90 % - 29,33 %. Våra samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 20 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 795 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Några av våra samarbetspartners

Vad är blancolån?

Blancolån är ett samlingsnamn för samtliga lån som ges utan att låntagaren har någon säkerhet. Inom blancolån finns därmed både privatlån, snabblån och delvis billån. Många gånger används ordet blancolån för privatlån även om det finns en viss skillnad på privatlån och blancolån. Eftersom någon säkerhet inte finns måste långivare genomföra en kreditprövning och bedöma personens totala betalningsförmåga och utifrån detta avgöra om lånet blir beviljat eller inte.

Eftersom någon säkerhet inte finns måste långivare genomföra en kreditprövning och bedöma personens totala betalningsförmåga och utifrån detta avgöra om lånet blir beviljat eller inte.

Hur hjälper Consector dig att hitta bästa blancolån?

Oavsett om du vill låna till bil, semester eller kontantinsatsen är det viktigt att du jämför blancolån från flera långivare. Skillnaden är stor utifrån vilka belopp, amorteringstider och räntor som erbjuds. Det är denna jämförelse som vi hjälper dig med. Din insats är ett par minuter och sedan jämför vi bankers låneförslag och ger dig möjlighet att hitta bästa blancolån utifrån de ekonomiska förutsättningar du har.

Så gör du

Genomför först en låneansökan online, eller ring oss för personlig service. Vi förmedlar låneansökan till de banker som samarbetar med oss och inom ett dygn kommer flera förslag att presenteras under Mina Sidor (du loggar in via vår hemsida). Från dessa låneanbud kan du sedan göra en blancolånskalkyl och beräkna vilka lån som möter dina behov gällande bland annat belopp, amorteringstid och månadskostnad. Genom att välja blancolån med bästa ränta kan du spara en hel del på lånekostnaderna.

Jämförelsen innebär aldrig någon kostnad eller att du förpliktigar dig att teckna ett lån. Det är enbart en jämförelse som gör att du kan se vilken ränta på blancolån som bankerna erbjuder. Därefter kan du avgöra om lånet ska tecknas eller inte. Det Consector hjälper dig med är därmed att jämföra flera olika långivare och underlätta för dig att få låg ränta på blancolån och därmed i längden det billigaste blancolånet utifrån de låneförslag som ges av samarbetande banker.

Skäl till att jämföra blancolån via Consector

 • Enkel och snabb ansökan till blancolån
 • Gratis jämförelse av många bankers alternativ
 • Vi tar bara en kreditupplysning – även om flera banker ger låneförslag
 • Pressa dina lånekostnader genom att hitta bästa blancolån utifrån flera alternativ.
 • Hitta långivare som du inte tidigare jämfört eller ansökt hos
 • Välj ett bra blancolån utifrån din ekonomiska situation och dina behov

Vilka krav måste vara uppfyllda för att jämföra lån hos Consector?

Genom att jämföra flera olika banker hjälper Consector dig att hitta billiga blancolån utifrån dina behov. För att en jämförelse ska genomföras krävs att grundkraven är uppfyllda. Grundkraven är att du ska vara minst 18 år och att du är folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst 12 månader.

Det krävs även att du inte haft någon skuld hos Kronofogden under de senaste 6 månaderna samt att du minst har en bruttoårsinkomst på 110 000kr.

För att säkerställa oss om att kraven är uppfyllda och att personen har betalningsförmåga genomförs aldrig en jämförelse av blancolån utan kreditupplysning. På så vis säkerställer sig långivarna om att ingen ska teckna blancolån som de sedan har svårt att återbetala. Det är kan däremot vara möjligt att få blancolån som arbetslös i det fall det finns inkomst från andra håll. I dessa fall kan bankerna kräva in kompletterande uppgifter för att kunna göra en komplett kreditprövning. Du kan däremot inte teckna blancolån utan inkomst alls.

Då vi även samarbetar med banker som tillåter betalningsanmärkningar kan du använda vår tjänst om du söker ett blancolån med anmärkning.

Bolån och blancolån

Bolån och blancolån är två helt olika låneformer. Däremot kan de till viss del användas till samma syfte – att låna till bostad. Man kan exempelvis komplettera ett bolån med blancolån för att därigenom kunna finansiera hela inköpet av bostaden.

Ett bolån får enbart finansiera 85% av bostadens värde och resterande del är kontantinsatsen. De som inte har 15% kontant kan teckna ett blancolån till kontantinsatsen. Tänker du teckna ett blancolån till insats på bostadsköpet är det däremot viktigt att du ser över din betalningsmöjlighet eftersom du då har stora lån i förhållande till bostadens värde.

Om du kan få bolån trots blancolån beror helt på lånens storlek och hur banken bedömer din ekonomiska situation. Anser de att du har betalningsförmåga kan du få bolån även om du har ett eller flera blancolån.

Kreditinformation om våra privatlån

Lånebelopp 20 000 - 600 000 kr
Återbetalningstid 1 - 20 år
Räntesats 2.90 % - 29.00 %

Hos Consector får du en individuell ränta som bestäms utifrån dina inkomster och utgifter, din kredithistorik samt övriga lån.

Vanliga frågor

Vi vill att du ska känna dig trygg när du ansöker om lån via oss. Om du är du osäker på något, läs gärna igenom våra Frågor & svar, eller kontakta vår kundservice på 0770-221 222.

Vad betyder blancolån / Vad är blancolån?

Blancolån betyder att det inte finns någon säkerhet för lånet. Motsatsen är hypotekslån vilket alltså betyder att lånet har säkerhet, vanligtvis en bostad.

Vad kostar det med ett blancolån?

Att jämföra och ansöka om blancolån via Consector är alltid gratis. Du är heller aldrig bunden till att teckna något av de lån som jämförs. Hur mycket lånet sedan kommer att kosta beror på lånebelopp, amorteringstid samt vilken ränta du blir erbjuden. Eftersom bankerna sätter räntan individuellt utifrån din ekonomiska situation kan du inte veta vad lånet skulle kosta innan en jämförelse genomförts.

Vilken ränta kan jag få?

Väljer du att blancolåna (teckna lån utan säkerhet) är det din betalningsförmåga och kreditvärdighet som avgör vilken ränta på blancolån som erbjuds.

Bankerna ser på den information du lämnat i låneansökan och sammanställer den mot den information som finns på kreditupplysningen. Detta avgör sedan vilken räntenivå de erbjuder. Därmed avgör bland annat om du har andra lån eller krediter, om du har betalningsanmärkning samt nivån på din inkomst. Det kan därför finnas en fördel att se över sin kreditvärdighet och, om möjligt, påverka den för at få blancolån med låg ränta.

Via Consectors samarbetspartners går det att få en nominell ränta på mellan 2,95% och 18,95%. Välkommen att jämföra banker och hitta bästa blancolån utifrån flera olika lånealternativ.

Hur stort blancolån kan jag få?

Intervallet inom blancolån är från 10 000 kronor upp till 600 000 kronor. Hur mycket just du kan låna beror på din årsinkomst, kreditvärdighet och återbetalningsförmåga. Ett alternativ för att öka chanserna att få ta ett blancolån är att ha en medsökande. För exakta svar hur mycket just du får låna är det bäst att göra en kostnadsfri ansökan.

Vad kan jag få för ränta på blancolånet?

Av de banker som Consector samarbetar med kan den nominella räntan ligga mellan 2,95% och 18,95%. Det är din återbetalningsförmåga och kreditvärdighet som avgör vilken ränta på blancolånet som erbjuds. Du kan jämföra olika lån via Consector för att få låg ränta på blancolånet.

Varför ska jag jämföra blancolån?

Du ska jämföra för att kunna få det bästa blancolån för just dig. Skillnaden är stor på vilka räntor, belopp och amorteringstider du kan få. Vi hjälper dig att jämföra blancolån från upp till 30 olika banker.

Vilka villkor behöver jag uppfylla för att få ett blancolån?

För att du ska få ta blancolån ska du vara minst 18 år samt folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst 12 månader. Andra krav är att du inte ska ha haft någon skuld hos Kronofogden under de senaste 6 månaderna samt att du har minst en bruttoårsinkomst på 110 000 kronor.

Vad kostar det att jämföra blancolån?

Både att jämföra och ansöka om ett blancolån är alltid gratis hos Consector. Du är heller aldrig bunden till att teckna något av de lån som jämförs.

Kan man få blancolån med betalningsanmärkning?

Ja, du kan ansöka om blancolån fastän du är arbetslös eller har betalningsanmärkningar eftersom Consector samarbetar med aktörer som tillhandahåller krediter till dessa.

Varför tas en kreditupplysning?

Kreditupplysningar tas för både din och för långivarens skull. I kreditupplysningen finns information om din inkomst, dina aktiva krediter och eventuella betalningsanmärkningar. Samt om du har ett skuldsaldo hos Kronofogden. Genom kreditupplysningen bedöms din förmåga att betala tillbaka ditt blancolån, samt vilken nivå din ränta och amortering hamnar på. Detta är bra även för dig som privatperson för att ge vägledning i din privatekonomi.

Vad kan jag låna till?

När du ska ta ett lån är det upp till dig vad pengarna används till. Du kan exempelvis ta ett blancolån till kontantinsats.

Betygsätt Blancolån hos Consector

5 av 5 baserat 316 röster