Consector Låna med låg ränta – Tryggt och säkert

Blancolån till Lägsta räntan med Consector

  • Jämför 30 banker & kreditinstitut på 60 sekunder!
  • Lånet utbetalt direkt, snabbast 18 minuter!
  • Blancolån upp till 600 000 SEK, från 2,90% ränta!

Dags att omförhandla dina blancolån? Vi hittar de blancolån som är bäst för dig, helt kostnadsfritt.

Hur mycket vill du låna?

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.

Kostnad ca: 0 kr / mån *

Del av lånebelopp för att lösa befintliga lån. Öka lånebeloppet ifall du vill ange ett högre belopp.

Kostnad ca: 0 kr / mån *

Belopp för att lösa befintliga lån: Lånebelopp till annat:

En medsökande ger bättre lånevillkor.

Med en medsökande får du bättre lånevillkor och lägre ränta, en säkerhet för banken.

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

* Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Återbetalningstid 1-15 år. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Consector

Enkelt

Consectors tjänst är enkel att använda. Vi förhandlar fram de bästa villkoren åt dig och du sparar både tid och pengar.

Consector

Säkert

Med vår säkerhetsanpassade lösning kan flera banker dela på endast en kreditupplysning från Upplysningscentralen (UC).

Consector

Kostnadsfritt

Ansökan är helt kostnadsfri och inte bindande.Du får förslag från flera banker och kan i lugn och ro välja det erbjudande som passar dig bäst.

Vad är blancolån?

Vad är blancolån?


Blancolån är ett samlingsnamn för samtliga lån som ges utan att låntagaren har någon säkerhet. Inom blancolån finns därmed både privatlån, snabblån och delvis billån. Många gånger används ordet blancolån för privatlån även om det finns en viss skillnad på privatlån och blancolån.


Eftersom någon säkerhet inte finns måste långivare genomföra en kreditprövning och bedöma personens totala betalningsförmåga och utifrån detta avgöra om lånet blir beviljat eller inte.

Eftersom någon säkerhet inte finns måste långivare genomföra en kreditprövning och bedöma personens totala betalningsförmåga och utifrån detta avgöra om lånet blir beviljat eller inte.

Hur hjälper Consector dig att hitta bästa blancolån?

Oavsett om du vill låna till bil, semester eller kontantinsatsen är det viktigt att du jämför blancolån från flera långivare. Skillnaden är stor utifrån vilka belopp, amorteringstider och räntor som erbjuds. Det är denna jämförelse som vi hjälper dig med. Din insats är ett par minuter och sedan jämför vi bankers låneförslag och ger dig möjlighet att hitta bästa blancolån utifrån de ekonomiska förutsättningar du har.

Så gör du:


Genomför först en låneansökan online, eller ring oss för personlig service. Vi förmedlar låneansökan till de banker som samarbetar med oss och inom ett dygn kommer flera förslag att presenteras under Mina Sidor (du loggar in via vår hemsida). Från dessa låneanbud kan du sedan göra en blancolånskalkyl och beräkna vilka lån som möter dina behov gällande bland annat belopp, amorteringstid och månadskostnad. Genom att välja blancolån med bästa ränta kan du spara en hel del på lånekostnaderna.

 


Jämförelsen innebär aldrig någon kostnad eller att du förpliktigar dig att teckna ett lån. Det är enbart en jämförelse som gör att du kan se vilken ränta på blancolån som bankerna erbjuder. Därefter kan du avgöra om lånet ska tecknas eller inte.

 


Det Consector hjälper dig med är därmed att jämföra flera olika långivare och underlätta för dig att få låg ränta på blancolån och därmed i längden det billigaste blancolånet utifrån de låneförslag som ges av samarbetande banker.

Skäl till att jämföra blancolån via Consector

  • Enkel och snabb ansökan till blancolån
  • Gratis jämförelse av många bankers alternativ
  • Vi tar bara en kreditupplysning – även om flera banker ger låneförslag
  • Pressa dina lånekostnader genom att hitta bästa blancolån utifrån flera alternativ.
  • Hitta långivare som du inte tidigare jämfört eller ansökt hos
  • Välj ett bra blancolån utifrån din ekonomiska situation och dina behov

Vilka krav måste vara uppfyllda för att jämföra lån hos Consector?


Genom att jämföra flera olika banker hjälper Consector dig att hitta billiga blancolån utifrån dina behov. För att en jämförelse ska genomföras krävs att grundkraven är uppfyllda.
Grundkraven är att du ska vara minst 18 år och att du är folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst 12 månader.

 


Det krävs även att du inte haft någon skuld hos Kronofogden under de senaste 6 månaderna samt att du minst har en bruttoårsinkomst på 110 000kr.

 


För att säkerställa oss om att kraven är uppfyllda och att personen har betalningsförmåga genomförs aldrig en jämförelse av blancolån utan kreditupplysning. På så vis säkerställer sig långivarna om att ingen ska teckna blancolån som de sedan har svårt att återbetala. Det är kan däremot vara möjligt att få blancolån som arbetslös i det fall det finns inkomst från andra håll. I dessa fall kan bankerna kräva in kompletterande uppgifter för att kunna göra en komplett kreditprövning. Du kan däremot inte teckna blancolån utan inkomst alls.

 


Då vi även samarbetar med banker som tillåter betalningsanmärkningar kan du använda vår tjänst om du söker ett blancolån med anmärkning.

Bolån och blancolån


Bolån och blancolån är två helt olika låneformer. Däremot kan de till viss del användas till samma syfte – att låna till bostad. Man kan exempelvis komplettera ett bolån med blancolån för att därigenom kunna finansiera hela inköpet av bostaden.

 


Ett bolån får enbart finansiera 85% av bostadens värde och resterande del är kontantinsatsen. De som inte har 15% kontant kan teckna ett blancolån till kontantinsatsen. Tänker du teckna ett blancolån till insats på bostadsköpet är det däremot viktigt att du ser över din betalningsmöjlighet eftersom du då har stora lån i förhållande till bostadens värde.

 


Om du kan få bolån trots blancolån beror helt på lånens storlek och hur banken bedömer din ekonomiska situation. Anser de att du har betalningsförmåga kan du få bolån även om du har ett eller flera blancolån.

Läs mer

Vanliga frågor

Vi vill att du ska känna dig trygg när du ansöker om lån via oss. Om du är du osäker på något, läs gärna igenom våra Frågor & svar, eller kontakta vår kundservice på 0770-221 222.

Vad betyder blancolån / Vad är blancolån?

Blancolån betyder att det inte finns någon säkerhet för lånet. Motsatsen är hypotekslån vilket alltså betyder att lånet har säkerhet, vanligtvis en bostad.

Vad kostar det med ett blancolån?


Att jämföra och ansöka om blancolån via Consector är alltid gratis. Du är heller aldrig bunden till att teckna något av de lån som jämförs. Hur mycket lånet sedan kommer att kosta beror på lånebelopp, amorteringstid samt vilken ränta du blir erbjuden. Eftersom bankerna sätter räntan individuellt utifrån din ekonomiska situation kan du inte veta vad lånet skulle kosta innan en jämförelse genomförts.

Vilken ränta kan jag få?


Väljer du att blancolåna (teckna lån utan säkerhet) är det din betalningsförmåga och kreditvärdighet som avgör vilken ränta på blancolån som erbjuds.


Bankerna ser på den information du lämnat i låneansökan och sammanställer den mot den information som finns på kreditupplysningen. Detta avgör sedan vilken räntenivå de erbjuder. Därmed avgör bland annat om du har andra lån eller krediter, om du har betalningsanmärkning samt nivån på din inkomst. Det kan därför finnas en fördel att se över sin kreditvärdighet och, om möjligt, påverka den för at få blancolån med låg ränta.


Via Consectors samarbetspartners går det att få en nominell ränta på mellan 2,95% och 18,95%. Välkommen att jämföra banker och hitta bästa blancolån utifrån flera olika lånealternativ.

Betygsätt Blancolån hos Consector

5 av 5 baserat 95 röster