Consector Låna med låg ränta – Tryggt och säkert

LÅNA TILL BRÖLLOPET- ANSÖK HÄR

  • Bröllopslån från 2.95%
  • Jämför 20 kreditinstitut
  • Endast 1 kreditupplysning

Hitta ett förmånligt lån till ditt bröllop! Bröllopsdagen är din stora dag, låt oss på Consector hjälpa dig att förhandla ett bra bröllopslån. Vi jämför bankernas erbjudanden – helt kostnadsfritt.

Ansök

Fyll i ditt önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
Dra i reglaget
Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
Ungefärlig månadskostnad
Kr/mån*

Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 1,15 % för bolån och 2,95 % på privatlån.

1,15 % motsvarar en effektiv ränta på 1,16 %. Effektiv ränta är den totala kostnaden för lånet, inklusive avgifter. Hos Consector betalar du ingen uppläggningsavgift för bolånet och betalar du med autogiro tillkommer inte heller några andra extra kostnader. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consector samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Lånebelopp: kr Återbetalningstid: år Månadskostnad: kr Ändra

Vad vill du låna till? Fyll i syftet med lånet

Vilken typ av fordon?

Dina fordonsuppgifter

Dina personuppgifter

Politiskt utsatt person Det anses att PEP i större utsträckning riskerar att utsättas för mutbrott och andra former av korruption som i förlängningen kan leda till penningtvätt och finansiering av terrorism. En 'PEP' är en person som har/har haft någon av nedanstående befattningar. Vi ber dig därför svara på följande frågor: Är eller har du under de senaste 18 månaderna arbetat, eller har du en familjemedlem* eller en nära medarbetare** som under de senaste 18 månaderna arbetat, som något av följande i Sverige eller utomlands:

Det åligger Consector att identifiera politiskt utsatta personer 'PEP'.

Kryssa i en eller flera rutor om något av ovanstående stämmer in på dig.

* Med ”närmaste familjemedlemmar” avses; Maka eller make, partner som likställs med maka eller make, barn och deras makar eller partner, samt föräldrar.

** Med ”kända medarbetare” avses fysiska personer som ensam eller tillsammans med en PEP är verklig huvudman till en juridisk person eller en juridisk konstruktion eller på annat sätt har nära affärsförbindelser med en PEP.

Fysisk verklig huvudman*

Representerar du en annan person, exempelvis genom fullmakt, förmyndarskap eller genom annat liknande förhållande?

Om JA ovan, ange omständigheterna, namn, personnummer och kontaktuppgifter till den person som du representerar:

* Med verklig huvudman avses: en fysisk person för vars räkning någon annan person handlar.

För långivaren blir en medsökande en extra säkerhet för lånet och därför är det till och med möjligt att ni får bättre villkor (exempelvis ränta, lånesumma och återbetalningstid) för lånet än om du skulle ta det på egen hand. Se prisjämförelse i fälten till höger.

Kr/mån* enskild sökande
Kr/mån med medsökande

*Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Medsökandes Personuppgifter

Genom att ansöka om lån godkänner du Consectors villkor och intygar att du ej har skuldsaldo hos Kronofogden

Vi skickar din ansökan till våra utvalda partners och återkommer med svar
inom 24 timmar. Endast en kreditupplysning registreras. Via Mina sidor
väljer du själv eller tillsammans med din personliga låneexpert det lånet
som passar dig och dina behov bäst.

Låna till bröllop

Dagen när du gifter dig är en av de viktigaste dagarna i ditt liv och ett bröllop tenderar att kosta en hel del. Snittkostnaden för ett bröllop är idag 54 000 kr för vigsel, utstyrsel och fest men det finns många som lägger betydligt mer. Över 10% av svenska befolkningen lägger över 100 000 kr på ett bröllop. Bröllopsfesten är oftast det som bröllopspar lägger mest på, i genomsnitt lägger ett par ca. 35 000 kr på festen men över 20% lägger mer än 50 000 kr på festen. För festen är det vanligare att brudens föräldrar är med och finansierar än brudgummens. Utöver vigsel, fest och utstyrsel tillkommer även bröllopsresan där den genomsnittliga kostnaden för en bröllopsresa är ca. 22 000 kr. Ungefärligt 50% av alla par som gifter sig åker på en bröllopsresa.
bröllopslån

 

Majoriteten av de som gifter sig betalar sitt bröllop med egna pengar och tar ofta hjälp av föräldrarna för finansiering. Idag tar ungefärligt 5% av paren som gifter sig lån för att finansiera bröllopet. Över 20% av alla bröllop blir dyrare än planerat och det visar sig att över 50% av de dyra bröllopen blir dyrare än planerat. När man lånar till ett bröllop är det vanligaste att man lånar upp till ca. 50 000 kr men det finns givetvis par som lånar mycket mer. Ofta kombineras ett bröllopslån med egna sparade pengar och endast en liten del finansierar hela bröllopet med lån.

 

Det vanligaste sättet vid lån till bröllopet är ett banklån, det förekommer brudpar som lånar av släktingar, vänner och anhöriga men oftast involverar man en bank. Då bröllopet innebär en väldigt stor kostnaden för många par och du önskar låna till bröllopet är det viktigt att hitta ett lån som uppfyller era villkor. När man ska låna till bröllop är en låneförmedlare ett riktigt bra alternativ. En låneförmedlare hjälper er att hitta rätt bröllopslån och jämför lån från ett flertal banker. Genom att använda Consector får du möjlighet att helt kostnadsfritt jämföra ett flertal bankers förslag för lån till bröllopet och din lånehandläggare vägleder dig till bra räntevillkor och rätt återbetalningstid för att finna en vettig månadskostnad och avbetala lånet på rätt tid. Gör din ansökan direkt eller kontakta oss på 0770-221222 så hjälper vi dig.

 

 

 

Betygsätt Bröllopslån hos Consector

5 av 5 baserat 39 röster