Consector Låna med låg ränta – Tryggt och säkert

LÅNA TILL BRÖLLOPET- ANSÖK HÄR

  • Bröllopslån från 2.90%
  • Jämför 30 banker & kreditinstitut
  • Endast 1 kreditupplysning

Hitta ett förmånligt lån till ditt bröllop! Bröllopsdagen är din stora dag, låt oss på Consector hjälpa dig att förhandla ett bra bröllopslån. Vi jämför bankernas erbjudanden – helt kostnadsfritt.

Hur mycket vill du låna?

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.

Kostnad ca: 0 kr / mån *

Del av lånebelopp för att lösa befintliga lån. Öka lånebeloppet ifall du vill ange ett högre belopp.

Kostnad ca: 0 kr / mån *

Belopp för att lösa befintliga lån: Lånebelopp till annat:

En medsökande ger bättre lånevillkor.

Med en medsökande får du bättre lånevillkor och lägre ränta, en säkerhet för banken.

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

* Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Återbetalningstid 1-15 år. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Låna till bröllop

Dagen när du gifter dig är en av de viktigaste dagarna i ditt liv och ett bröllop tenderar att kosta en hel del. Snittkostnaden för ett bröllop är idag 54 000 kr för vigsel, utstyrsel och fest men det finns många som lägger betydligt mer. Över 10% av svenska befolkningen lägger över 100 000 kr på ett bröllop. Bröllopsfesten är oftast det som bröllopspar lägger mest på, i genomsnitt lägger ett par ca. 35 000 kr på festen men över 20% lägger mer än 50 000 kr på festen. För festen är det vanligare att brudens föräldrar är med och finansierar än brudgummens. Utöver vigsel, fest och utstyrsel tillkommer även bröllopsresan där den genomsnittliga kostnaden för en bröllopsresa är ca. 22 000 kr. Ungefärligt 50% av alla par som gifter sig åker på en bröllopsresa.
bröllopslån

 

Majoriteten av de som gifter sig betalar sitt bröllop med egna pengar och tar ofta hjälp av föräldrarna för finansiering. Idag tar ungefärligt 5% av paren som gifter sig lån för att finansiera bröllopet. Över 20% av alla bröllop blir dyrare än planerat och det visar sig att över 50% av de dyra bröllopen blir dyrare än planerat. När man lånar till ett bröllop är det vanligaste att man lånar upp till ca. 50 000 kr men det finns givetvis par som lånar mycket mer. Ofta kombineras ett bröllopslån med egna sparade pengar och endast en liten del finansierar hela bröllopet med lån.

 

Det vanligaste sättet vid lån till bröllopet är ett banklån, det förekommer brudpar som lånar av släktingar, vänner och anhöriga men oftast involverar man en bank. Då bröllopet innebär en väldigt stor kostnaden för många par och du önskar låna till bröllopet är det viktigt att hitta ett lån som uppfyller era villkor. När man ska låna till bröllop är en låneförmedlare ett riktigt bra alternativ. En låneförmedlare hjälper er att hitta rätt bröllopslån och jämför lån från ett flertal banker. Genom att använda Consector får du möjlighet att helt kostnadsfritt jämföra ett flertal bankers förslag för lån till bröllopet och din lånehandläggare vägleder dig till bra räntevillkor och rätt återbetalningstid för att finna en vettig månadskostnad och avbetala lånet på rätt tid. Gör din ansökan direkt eller kontakta oss på 0770-221222 så hjälper vi dig.

 

 

 

Betygsätt Bröllopslån hos Consector

5 av 5 baserat 51 röster