Freedom Finance

Låneförmedlare blir allt vanligare på svenska marknaden. Vilka är Freedom Finance och Zmarta? och varför ska du använda en låneförmedlare? Consector förklarar värdet av en låneförmedlare.

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.
Kostnad ca: Kostnad: 0 kr / mån
Kostnaden är ett endast ett exempel.
Tips för att få ned månadskostnaden:
  • Sök lånet över fler år
  • Lägg till en medsökande
Belopp för att lösa lån: Belopp till annat:

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

*Den lägsta räntan som erbjuds av våra samarbetspartners på privatlån är 2,90 %, effektiv ränta 2,94%. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,90 % - 29,33 %. Våra samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 20 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 795 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Några av våra samarbetspartners

Varför Consector istället för Freedom Finance?

Freedom Finance som även går under varumärket Zmarta är en låneförmedlare som förmedlar framförallt blancolån. Företaget finns i Sverige och ett fåtal andra länder i Europa. Freedom Finance har låneförmedling som affärsidé och hjälper privatpersoner att utvärdera sina lån och krediter. Företagets ägs av ett investmentbolag som heter HIG Capital och bolaget har samlats under Zmarta Group. Freedom Finance är en av de äldsta låneförmedlarna på svenska marknaden och grundades redan 1999 under namnet Bolåneservice.

 

I dagsläget finns det ett stort utbud av låneförmedlare på den svenska marknaden. Låneförmedling växer kraftigt och folk börjar inse fördelarna med denna tjänst. I USA är låneförmedling väldigt populärt och majoriteten utav amerikanernas lån sker via en låneförmedlare. När du väljer låneförmedlare är det viktigt att välja ett företag med flera och seriösa banker som samarbetspartners. Kom ihåg att välja ett företag som endast tar 1 kreditupplysning. Vi på Consector jobbar för dig som kund, gör endast en kreditupplysning och gör enbart affärer med högkvalitativa banker med kontrollerade villkor. Expertis och engagemang är två ledord som beskriver oss kortfattat på bästa sätt.

 
När man använder en låneförmedlare innebär detta att man skickar en låneansökan till ett flertal banker för att se vem som kan erbjuda den lägsta räntan. Detta resulterar i att kunden kan ta del av flera lånevillkor och välja det lån som passar bäst. Du får alltså hjälp att hitta det bästa lånet för dig.

 

Att gå via en låneförmedlare har många fördelar. Eftersom banker har olika villkor och inriktningar så kan det vara svårt som privatperson att hitta den bank som passar bäst. En låneförmedlares uppgift är att para ihop rätt bank med rätt person. I ett samarbete med ett flertal olika banker så hjälper låneförmedlaren dig att hitta den bästa möjliga räntan. Tjänsten är kostnadsfri och en ansökan tar några minuter. Du sparar både tid och pengar. Låneförmedlaren registrerar endast en kreditupplysning oavsett hur många eller få banker som ger anbud på ditt lån. Fördelen med en kreditupplysning hos UC är att du får svar ifrån ett flertal banker men påverkas endast av en kreditupplysning, vilket gynnar din kreditvärdighet.

 
Consector kan hjälpa dig med hela ditt kreditengagemang, kontakta gärna oss och prata med en lånehandläggare för att få vägledning och hjälp. Du når oss på Tel: 0770-221222 och kan även göra en ansökan direkt.

 

 

Kreditinformation om våra privatlån

Lånebelopp 20 000 - 600 000 kr
Återbetalningstid 1 - 20 år
Räntesats 2.90 % - 29.00 %

Hos Consector får du en individuell ränta som bestäms utifrån dina inkomster och utgifter, din kredithistorik samt övriga lån.

Betygsätt Freedom Finance Zmarta hos Consector

5 av 5 baserat 1 röster