Consector Låna med låg ränta – Tryggt och säkert

Låna till fritidslån - Ansök här

 • Fritidslån från 2,95%
 • Snabbt, enkelt & tryggt
 • Jämför 20 kreditinstitut

Dags för ett nytt fritidslån? Vi på Consector förhandlar åt dig. Du behöver bara fylla i en ansökan, så jämför vi bankernas erbjudanden – helt kostnadsfritt.

Ansök

Fyll i ditt önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
Dra i reglaget
Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
Ungefärlig månadskostnad
Kr/mån*

Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 1,15 % för bolån och 2,95 % på privatlån.

1,15 % motsvarar en effektiv ränta på 1,16 %. Effektiv ränta är den totala kostnaden för lånet, inklusive avgifter. Hos Consector betalar du ingen uppläggningsavgift för bolånet och betalar du med autogiro tillkommer inte heller några andra extra kostnader. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consector samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Lånebelopp: kr Återbetalningstid: år Månadskostnad: kr Ändra

Vad vill du låna till? Fyll i syftet med lånet

Vilken typ av fordon?

Dina fordonsuppgifter

Dina personuppgifter

Politiskt utsatt person Det anses att PEP i större utsträckning riskerar att utsättas för mutbrott och andra former av korruption som i förlängningen kan leda till penningtvätt och finansiering av terrorism. En 'PEP' är en person som har/har haft någon av nedanstående befattningar. Vi ber dig därför svara på följande frågor: Är eller har du under de senaste 18 månaderna arbetat, eller har du en familjemedlem* eller en nära medarbetare** som under de senaste 18 månaderna arbetat, som något av följande i Sverige eller utomlands:

Det åligger Consector att identifiera politiskt utsatta personer 'PEP'.

Kryssa i en eller flera rutor om något av ovanstående stämmer in på dig.

* Med ”närmaste familjemedlemmar” avses; Maka eller make, partner som likställs med maka eller make, barn och deras makar eller partner, samt föräldrar.

** Med ”kända medarbetare” avses fysiska personer som ensam eller tillsammans med en PEP är verklig huvudman till en juridisk person eller en juridisk konstruktion eller på annat sätt har nära affärsförbindelser med en PEP.

Fysisk verklig huvudman*

Representerar du en annan person, exempelvis genom fullmakt, förmyndarskap eller genom annat liknande förhållande?

Om JA ovan, ange omständigheterna, namn, personnummer och kontaktuppgifter till den person som du representerar:

* Med verklig huvudman avses: en fysisk person för vars räkning någon annan person handlar.

För långivaren blir en medsökande en extra säkerhet för lånet och därför är det till och med möjligt att ni får bättre villkor (exempelvis ränta, lånesumma och återbetalningstid) för lånet än om du skulle ta det på egen hand. Se prisjämförelse i fälten till höger.

Kr/mån* enskild sökande
Kr/mån med medsökande

*Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Medsökandes Personuppgifter

Genom att ansöka om lån godkänner du Consectors villkor och intygar att du ej har skuldsaldo hos Kronofogden

Vi skickar din ansökan till våra utvalda partners och återkommer med svar
inom 24 timmar. Endast en kreditupplysning registreras. Via Mina sidor
väljer du själv eller tillsammans med din personliga låneexpert det lånet
som passar dig och dina behov bäst.

FRITIDSLÅN

Ett fritidslån är ett samlingsnamn för olika lån. Namnet fritidslån är ett lån till ett fritidsobjekt som till exempel ett billån, motorcykel, båt, husvagnslån eller lån till en snöskoter. Om man går via en storbank så går det vanligtvis inte att låna en mindre summa än 40 000 kronor när man tar ett fritidslån och objektet som köps utgör en säkerhet för banken. Bankerna ser gärna att objektet som köps utgör en säkerhet eftersom att det finns ett värde i objektet. Banken kan därför kräva objektet ifall kunden som har lånat pengar inte skulle betala och på så sätt är objektet en säkerhet för banken. Genom Consector kan du låna ett fritidslån utan krav på egen insats genom ett lån utan säkerhet, ett s.k. blancolån.

 

firitidslån

Med fritidsobjektet som säkerhet för banken kan du vanligtvis låna upp till 80 % av objektens pris och behöver då betala minst 20% kontant vid affären. Du behöver alltså 20 000 kr i egen insats ifall du lånar 100 000 kr. Ifall du inte har egen insats för lånet så är blancolån det bästa alternativet eftersom att det inte behövs någon som helst kontantinsats vid ett blancolån.

 

 

För att ett fritidslån med säkerhet ska beviljas så bör köpet av fritidsobjektet ske via en godkänd handlare och inte en privatperson. Ifall köpet sker via en privatperson så är ett blancolån det bästa alternativet. Lånetiden varierar beroende på vilket objekt du köper men återbetalningstiden brukar vanligtvis ligga på 2 till 15 år. Consector erbjuder privatlån från 10 000 kr till 500 000 kr.

 

Fördelar med att ansöka om fritidslån genom Consector är:

 

  • Bankoberoende – Vi upphandlar lånet hos flera banker.
  • Personlig och engagerad service – Consectors kunniga personal vägleder dig till rätt alternativ.
  • Rätt finansieringslösning – Vi säkerställer rätt finansiering med eller utan säkerhet.
  • Köp av privatperson eller företag, begagnat eller nytt begagnat – Consector hjälper dig oavsett val.
  • Individuell erbjudande – villkoret och räntan sätts genom en upphandling med flera banker.

 

 

 

 

Betygsätt Fritidslån hos Consector

5 av 5 baserat 34 röster