Låna till fritidslån - Ansök hos Consector för din bästa ränta

  • Fritidslån från 2,90%
  • Snabbt, enkelt & tryggt
  • Jämför 30 banker & kreditinstitut

Dags för ett nytt fritidslån? Vi på Consector förhandlar åt dig. Du behöver bara fylla i en ansökan, så jämför vi bankernas erbjudanden – helt kostnadsfritt.

Låneerbjudanden från 30 banker och kreditinstitut

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.
Kostnad ca: Kostnad: 0 kr / mån
Kostnaden är ett endast ett exempel.
Tips för att få ned månadskostnaden:
  • Sök lånet över fler år
  • Lägg till en medsökande
Belopp för att lösa lån: Belopp till annat:

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

*Den lägsta räntan som erbjuds av våra samarbetspartners på privatlån är 2,90 %, effektiv ränta 2,94%. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,90 % - 29,33 %. Våra samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 20 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 795 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Några av våra samarbetspartners

Fritidslån

Ett fritidslån är ett samlingsnamn för olika lån. Namnet fritidslån är ett lån till ett fritidsobjekt som till exempel ett billån, motorcykel, båt, husvagnslån eller lån till en snöskoter. Om man går via en storbank så går det vanligtvis inte att låna en mindre summa än 40 000 kronor när man tar ett fritidslån och objektet som köps utgör en säkerhet för banken.

Bankerna ser gärna att objektet som köps utgör en säkerhet eftersom att det finns ett värde i objektet. Banken kan därför kräva objektet ifall kunden som har lånat pengar inte skulle betala och på så sätt är objektet en säkerhet för banken. Genom Consector kan du låna ett fritidslån utan krav på egen insats genom ett lån utan säkerhet, ett s.k. blancolån.

Båtlån

Med fritidsobjektet som säkerhet för banken kan du vanligtvis låna upp till 80 % av objektens pris och behöver då betala minst 20% kontant vid affären. Du behöver alltså 20 000 kr i egen insats ifall du lånar 100 000 kr. Ifall du inte har egen insats för lånet så är blancolån det bästa alternativet eftersom att det inte behövs någon som helst kontantinsats vid ett blancolån.

För att ett fritidslån med säkerhet ska beviljas så bör köpet av fritidsobjektet ske via en godkänd handlare och inte en privatperson. Ifall köpet sker via en privatperson så är ett blancolån det bästa alternativet. Lånetiden varierar beroende på vilket objekt du köper men återbetalningstiden brukar ligga på mellan 1 till 20 år. Consector erbjuder privatlån från 10 000 kr till 600 000 kr.

Fördelar med att ansöka om fritidslån genom Consector är

  • Bankoberoende – Vi upphandlar lånet hos flera banker.
  • Personlig och engagerad service – Consectors kunniga personal vägleder dig till rätt alternativ.
  • Rätt finansieringslösning – Vi säkerställer rätt finansiering med eller utan säkerhet.
  • Köp av privatperson eller företag, begagnat eller nytt begagnat – Consector hjälper dig oavsett val.
  • Individuell erbjudande – villkoret och räntan sätts genom en upphandling med flera banker.

Kreditinformation om våra privatlån

Lånebelopp 20 000 - 600 000 kr
Återbetalningstid 1 - 20 år
Räntesats 2.90 % - 29.00 %

Hos Consector får du en individuell ränta som bestäms utifrån dina inkomster och utgifter, din kredithistorik samt övriga lån.

Betygsätt Fritidslån hos Consector

5 av 5 baserat 54 röster