Consector Låna med låg ränta – Tryggt och säkert

Låna till husbil - Ansök här

Dags för ett nytt husbilslån? Vi på Consector jämför husbilslån åt dig – helt kostnadsfritt.

  • Husbilslån från 2.95%
  • Jämför 20 kreditinstitut
  • Endast 1 kreditupplysning

Ansök

Fyll i ditt önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
Dra i reglaget
Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
Ungefärlig månadskostnad
Kr/mån*

Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 2,95 % på privatlån.

Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consectors samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Lånebelopp: kr Återbetalningstid: år Månadskostnad: kr Ändra

Vad vill du låna till? Fyll i syftet med lånet

Vilken typ av fordon?

Dina fordonsuppgifter

Dina personuppgifter

Politiskt utsatt person Det anses att PEP i större utsträckning riskerar att utsättas för mutbrott och andra former av korruption som i förlängningen kan leda till penningtvätt och finansiering av terrorism. En 'PEP' är en person som har/har haft någon av nedanstående befattningar. Vi ber dig därför svara på följande frågor: Är eller har du under de senaste 18 månaderna arbetat, eller har du en familjemedlem* eller en nära medarbetare** som under de senaste 18 månaderna arbetat, som något av följande i Sverige eller utomlands:

Det åligger Consector att identifiera politiskt utsatta personer 'PEP'.

Kryssa i en eller flera rutor om något av ovanstående stämmer in på dig.

* Med ”närmaste familjemedlemmar” avses; Maka eller make, partner som likställs med maka eller make, barn och deras makar eller partner, samt föräldrar.

** Med ”kända medarbetare” avses fysiska personer som ensam eller tillsammans med en PEP är verklig huvudman till en juridisk person eller en juridisk konstruktion eller på annat sätt har nära affärsförbindelser med en PEP.

Fysisk verklig huvudman*

Representerar du en annan person, exempelvis genom fullmakt, förmyndarskap eller genom annat liknande förhållande?

Om JA ovan, ange omständigheterna, namn, personnummer och kontaktuppgifter till den person som du representerar:

* Med verklig huvudman avses: en fysisk person för vars räkning någon annan person handlar.

För långivaren blir en medsökande en extra säkerhet för lånet och därför är det till och med möjligt att ni får bättre villkor (exempelvis ränta, lånesumma och återbetalningstid) för lånet än om du skulle ta det på egen hand. Se prisjämförelse i fälten till höger.

Kr/mån* enskild sökande
Kr/mån med medsökande

*Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Medsökandes Personuppgifter

Genom att ansöka om lån godkänner du Consectors villkor och intygar att du ej har skuldsaldo hos Kronofogden

Vi skickar din ansökan till våra utvalda partners och återkommer med svar
inom 24 timmar. Endast en kreditupplysning registreras. Via Mina sidor
väljer du själv eller tillsammans med din personliga låneexpert det lånet
som passar dig och dina behov bäst.

LÅNA TILL HUSBIL - HUSBILSLÅN

Vid ett husbilslöp så väljer många att ta ett husbilslån för att finansiera bilen. Lånet kallas ibland även husvagnslån men det finns lån som är öronmärkta för husbilar och de är billigast. Husbilslån kan antigen vara blancolån, som är ett lån utan säkerhet eller ett lån där husbilen utgör en säkerhet för banken. Storbanker erbjuder oftast husbilslån med fordonet som säkerhet för lånet och i dessa fall ser banken värdet i husbilen på samma sätt som de ser värdet i en normal bil. Lånebeloppen kan bli relativt stora för husbilar då de är förhållandevis dyra. Consector jämför bankernas lån för husbilar och låter dig sedan välja mellan billiga alternativ – allt görs med en ansökan, helt kostnadsfritt.

 

Med husbilen som säkerhet så kan du vanligtvis låna upp till 80 % av husbilens nyprisvärde och behöver då betala minst 20 % kontant vid köpet av husbilen. Exempelvis om du köper en husbil för 800 000 kronor behöver du alltså minst betala 160 000 kronor i egen insats. Ifall ekonomin inte tillåter lånets kontantinsats så är blancolån ett bra alternativ eftersom det inte behövs någon kontantinsats för att få ett blancolån beviljat. Consector erbjuder blancolån upp till 500 000 kr utan säkerhet. Genom att addera en medsökande till lånet så kan en lägre ränta eventuellt erhållas.

 

För att ett husbilslån med säkerhet ska beviljas så bör köpet av husvagnen ske av en godkänd handlare och inte en privatperson. Ifall köpet sker av en privatperson så är ett blancolån det bästa alternativet. Köper du husbilen genom en privatperson så måste du jämföra privatlån och då hjälper Consector dig gärna att hitta billiga alternativ.
Återbetalningstiden på ett lån med säkerhet brukar likt ett blancolån läggas upp på 2 år till 15 år. Kontakta oss på Consector redan idag så hjälper vi dig att finna rätt alternativ när du ska finansiera din husbil. Vi går igenom kostnadskalkyl, återbetalningstid och långivare för att du ska få det bästa husbilslånet, helt kostnadsfritt. Kontakta oss på 0770-221222 eller gör en ansökan redan idag.

 

 

Betygsätt Husbilslån hos Consector

5 av 5 baserat 33 röster