Consector Låna med låg ränta – Tryggt och säkert

Låna till husbil - Ansök här

  • Husbilslån från 2.90%
  • Jämför 30 banker & kreditinstitut
  • Endast 1 kreditupplysning

Dags för ett nytt husbilslån? Vi på Consector jämför husbilslån åt dig – helt kostnadsfritt.

Hur mycket vill du låna?

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.

Kostnad ca: 0 kr / mån *

Del av lånebelopp för att lösa befintliga lån. Öka lånebeloppet ifall du vill ange ett högre belopp.

Kostnad ca: 0 kr / mån *

Belopp för att lösa befintliga lån: Lånebelopp till annat:

En medsökande ger bättre lånevillkor.

Med en medsökande får du bättre lånevillkor och lägre ränta, en säkerhet för banken.

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

* Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Återbetalningstid 1-15 år. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

LÅNA TILL HUSBIL

Vid ett husbilsköp så väljer många att ta ett husbilslån för att finansiera bilen. Husbilslån kan antigen vara blancolån, som är ett lån utan säkerhet eller ett lån där husbilen utgör en säkerhet för banken. Storbanker erbjuder oftast husbilslån med fordonet som säkerhet för lånet och i dessa fall ser banken värdet i husbilen på samma sätt som de ser värdet i en normal bil. Lånebeloppen kan bli relativt stora för husbilar då de är förhållandevis dyra. Consector jämför bankernas lån för husbilar och låter dig sedan välja mellan billiga alternativ – allt görs med en ansökan, helt kostnadsfritt.

 

Med husbilen som säkerhet så kan du vanligtvis låna upp till 80 % av husbilens nyprisvärde och behöver då betala minst 20 % kontant vid köpet av husbilen. Exempelvis om du köper en husbil för 800 000 kronor behöver du alltså minst betala 160 000 kronor i egen insats. Ifall ekonomin inte tillåter lånets kontantinsats så är blancolån ett bra alternativ eftersom det inte behövs någon kontantinsats för att få ett blancolån beviljat. Consector erbjuder blancolån upp till 600 000 kr utan säkerhet. Genom att addera en medsökande till lånet så kan en lägre ränta eventuellt erhållas.

 

För att ett husbilslån med säkerhet ska beviljas så bör köpet av husbilen ske av en godkänd handlare och inte en privatperson. Ifall köpet sker av en privatperson så är ett blancolån det bästa alternativet. Köper du husbilen genom en privatperson så måste du jämföra privatlån och då hjälper Consector dig gärna att hitta billiga alternativ.
Återbetalningstiden på ett lån med säkerhet brukar likt ett blancolån läggas upp på 2 år till 15 år. Kontakta oss på Consector redan idag så hjälper vi dig att finna rätt alternativ när du ska finansiera din husbil. Vi går igenom kostnadskalkyl, återbetalningstid och långivare för att du ska få det bästa husbilslånet, helt kostnadsfritt. Kontakta oss på 0770-221222 eller gör en ansökan redan idag.

 

 

Betygsätt Husbilslån hos Consector

5 av 5 baserat 49 röster