Låna till husbil från 2.90% - Jämför och ansök via Consector

  • Husbilslån från 2.90%
  • Jämför 30 banker & kreditinstitut
  • Endast 1 kreditupplysning

Dags för ett nytt husbilslån? Vi på Consector jämför husbilslån åt dig – helt kostnadsfritt.

Kundbetyg för Consector

Consector får utmärkt betyg på Trustpilot

“Bra handläggare, snabb uppföljning, bra information om banken. Kan verkligen rekommendera detta företag till alla som vill förbättra sin privatekonomi.”

— Paula

Låneerbjudanden - Från upp till 30 banker

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.
Kostnad ca: Kostnad: 0 kr / mån
Kostnaden är ett endast ett exempel.
Tips för att få ned månadskostnaden:
  • Sök lånet över fler år
  • Lägg till en medsökande
Belopp för att lösa lån: Belopp till annat:

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

*Den lägsta räntan som erbjuds av våra samarbetspartners på privatlån är 2,90 %, effektiv ränta 2,94%. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,90 % - 29,33 %. Våra samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 20 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 795 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Några av våra samarbetspartners

LÅNA TILL HUSBIL

Vid ett husbilsköp så väljer många att ta ett husbilslån för att finansiera bilen. Husbilslån kan antigen vara blancolån, som är ett lån utan säkerhet eller ett lån där husbilen utgör en säkerhet för banken. Storbanker erbjuder oftast husbilslån med fordonet som säkerhet för lånet och i dessa fall ser banken värdet i husbilen på samma sätt som de ser värdet i en normal bil. Lånebeloppen kan bli relativt stora för husbilar då de är förhållandevis dyra. Consector jämför bankernas lån för husbilar och låter dig sedan välja mellan billiga alternativ – allt görs med en ansökan, helt kostnadsfritt.   Med husbilen som säkerhet så kan du vanligtvis låna upp till 80 % av husbilens nyprisvärde och behöver då betala minst 20 % kontant vid köpet av husbilen. Exempelvis om du köper en husbil för 800 000 kronor behöver du alltså minst betala 160 000 kronor i egen insats. Ifall ekonomin inte tillåter lånets kontantinsats så är blancolån ett bra alternativ eftersom det inte behövs någon kontantinsats för att få ett blancolån beviljat. Consector erbjuder blancolån upp till 600 000 kr utan säkerhet. Genom att addera en medsökande till lånet så kan en lägre ränta eventuellt erhållas.   För att ett husbilslån med säkerhet ska beviljas så bör köpet av husbilen ske av en godkänd handlare och inte en privatperson. Ifall köpet sker av en privatperson så är ett blancolån det bästa alternativet. Köper du husbilen genom en privatperson så måste du jämföra privatlån och då hjälper Consector dig gärna att hitta billiga alternativ. Återbetalningstiden på ett lån med säkerhet brukar likt ett blancolån läggas upp på 2 år till 18 år. Kontakta oss på Consector redan idag så hjälper vi dig att finna rätt alternativ när du ska finansiera din husbil. Vi går igenom kostnadskalkyl, återbetalningstid och långivare för att du ska få det bästa husbilslånet, helt kostnadsfritt. Kontakta oss på 0770-221222 eller gör en ansökan redan idag.

Kreditinformation om våra privatlån

Lånebelopp 20 000 - 600 000 kr
Återbetalningstid 1 - 20 år
Räntesats 2.90 % - 29.00 %

Hos Consector får du en individuell ränta som bestäms utifrån dina inkomster och utgifter, din kredithistorik samt övriga lån.

Betygsätt Husbilslån hos Consector

5 av 5 baserat 56 röster