Låna till husvagn - Ansök här för din bästa ränta

  • Husvagnslån från 2.90%
  • Jämför 30 banker & kreditinstitut
  • Endast 1 kreditupplysning

Dags för ett nytt husvagnslån? Vi på Consector förhandlar åt dig. Du behöver bara fylla i en ansökan, så jämför vi bankernas erbjudanden – helt kostnadsfritt.

Kundbetyg för Consector

Consector får utmärkt betyg på Trustpilot

“Bra handläggare, snabb uppföljning, bra information om banken. Kan verkligen rekommendera detta företag till alla som vill förbättra sin privatekonomi.”

— Paula

Jämför 30 banker för låneerbjudanden

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.
Kostnad ca: Kostnad: 0 kr / mån
Kostnaden är ett endast ett exempel.
Tips för att få ned månadskostnaden:
  • Sök lånet över fler år
  • Lägg till en medsökande
Belopp för att lösa lån: Belopp till annat:

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

* Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Återbetalningstid 1-18 år. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Några av våra samarbetspartners

Husvagnslån

Vid ett husvagnsköp så är ett husvagnslån det bästa alternativet. Ett husvagnslån kan antingen vara ett blancolån, som är ett lån utan säkerhet eller ett lån där husvagnen utgör en säkerhet för banken. Storbanker erbjuder oftast husvagnslån med husvagnen som säkerhet för lånet och i dessa fall ser banken värdet i husvagnen på samma sätt som de ser värdet i en bostad i ett bolån. Beloppet på ett husvagnslån är vanligtvis relativt högt eftersom att priset på en husvagn är högt i jämförelse med andra fordon vilket innebär att ta lån med säkerhet kan vara ett alternativ. Consector kan hjälpa dig att finna bäst alternativ för dig.   husvagnslån Med husvagnen som säkerhet så kan du vanligtvis låna upp till 80 % av husvagnens pris och behöver då betala minst 20 % kontant vid köpet av husvagnen. Exempelvis om du köper en husvagn för 500 000 kronor behöver du alltså minst betala 100 000 kronor i egen insats. Ifall ekonomin inte tillåter lånets kontantinsats så är blancolån ett bättre alternativ eftersom det inte behövs någon kontantinsats för att få ett blancolån beviljat. Consector erbjuder blancolån upp till 600 000 kr utan säkerhet.   För att ett husvagnslån med säkerhet ska beviljas så bör köpet av husvagnen ske av en godkänd handlare och inte en privatperson. Ifall köpet sker av en privatperson så är ett blancolån det bästa alternativet. Dvs. delvis avgör affärssituation vilken form av lån som är det bästa alternativet. Återbetalningstiden på ett lån med säkerhet brukar likt ett blancolån läggas upp på 2 år till 18 år. Kontakta oss på Consector redan idag så hjälper vi dig att finna rätt alternativ när du ska finansiera din husvagn. Vi går igenom kostnadskalkyl, återbetalningstid och långivare för att du ska få det bästa husvagnslånet, helt kostnadsfritt. Kontakta oss på 0770-221222 eller gör en ansökan redan idag.    

Kreditinformation om våra privatlån

Lånebelopp 20 000 - 600 000 kr
Återbetalningstid 1 - 18 år
Räntesats 2.90 % - 29.00 %

Hos Consector får du en individuell ränta som bestäms utifrån dina inkomster och utgifter, din kredithistorik samt övriga lån.

Betygsätt Husvagnslån hos Consector

5 av 5 baserat 55 röster