Omöjligt att få lån? Låna pengar trots betalningsanmärkning via Consector

  • Få bra ränta givet betalningsanmärkning!
  • Skräddarsydd och snabb kundtjänst!
  • Lånet utbetalt direkt, snabbaste lånet 18 minuter!

Genom att förhandla, jämföra lån och banker kan Consector hitta den bästa räntan till dig trots betalningsanmärkning.

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.
Kostnad ca: Kostnad: 0 kr / mån
Kostnaden är ett endast ett exempel.
Tips för att få ned månadskostnaden:
  • Sök lånet över fler år
  • Lägg till en medsökande
Belopp för att lösa lån: Belopp till annat:

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

*Den lägsta räntan som erbjuds av våra samarbetspartners på privatlån är 2,90 %, effektiv ränta 2,94%. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,90 % - 29,33 %. Våra samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 20 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 795 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Några av våra samarbetspartners

Låna pengar med betalningsanmärkning

Låna pengar med betalningsanmärkning

Consector är en av Sveriges främsta låneförmedlare som samarbetar med över 25 banker, långivare och kreditinstitut. Consector arbetar med ett brett spektra av samarbetspartners och har därför ett flertal aktörer i sin panel som tillåter betalningsanmärkningar. Det finns idag väldigt många som fått en betalningsanmärkning trots att de är en god betalare och givetvis hjälper Consector dessa kunder på bästa sätt.

Vad innebär en betalningsanmärkning när man söker lån?

En betalningsanmärkning innebär att du har en notering hos kreditupplysningsföretag att du inte har betalat en eller flera skulder i tid. När man har en obetald skuld hos ett företag i Sverige lämnas denna skuld oftast först över till ett inkassobolag för indrivning/betalning. Om du inte betalar din skuld till inkassobolaget lämnas ärendet vidare till Kronofogden och om du inte betalar uppstår en betalningsanmärkning. Det är kreditupplysningsbolagen som utfärdar en betalningsanmärkning men det är kronofogdens beslut som den baseras på. En betalningsanmärkning ligger oftast kvar i tre år från den uppstått vilket innebär att den syns på din kreditupplysning under denna period. Banker, kreditinstitut och långivare baserar en stor del av sin kreditbedömning på data och informationen från kreditupplysningsföretagen vilket medför att en betalningsanmärkning påverkar deras beslut och möjlighet att ge och godkänna ett lån.

Kan man låna pengar med betalningsanmärkning?

Consector arbetar med att hjälpa dig som kund med en lånelösning oavsett situation och om du har en betalningsanmärkning gör vi alltid vårt bästa för att hitta en lösning ändå. För Consector är din framtida betalningsförmåga viktigare än din historik och då vi arbetar med över 20 banker, kreditinstitut och långivare försöker vi finna en lösning som passar dig. Det är bra att vara medveten om att en betalningsanmärkning påverkar din möjlighet att få lån och många aktörer ger direkt avslag när man har en betalningsanmärkning. Vi har dock ett flertal aktörer i vår panel som accepterar betalningsanmärkningar och kan därmed i många fall hitta bra lösningar för dig som kund. Kunder utan betalningsanmärkning kan genom Consector låna upp till 600 000 kr till låg ränta. Lägsta räntan som Consector erbjuder på ett privatlån är 2,90%.

Vad har Kronofogden respektive Kreditupplysningsföretagen för roll gällande betalningsanmärkning?

Kronofogden är statlig myndighet som arbetar med skulder och hjälper att driva in skulder. Kronofogden finansieras genom skattemedel och avgifter. Kronofogden får oftast ett ärende från ett företag som har en fordran på en kund, dvs. en kund som inte betalat. Företaget ansöker om betalningsföreläggande hos Kronofogden och om inte fordran betalas till uppstår en skuld och betalningsanmärkning. Kreditupplysningsföretag är oftast privata bolag som arbetar med att bedöma personer och företags betalningsförmåga. Kreditupplysningsföretag får data och information från Kronofogden och om en skuld inte betalats till Kronofogden uppstår en betalningsanmärkning som syns i din kreditupplysning. Anmärkningen finns oftast kvar under 3 år från dagen den uppstått.

Vad krävs för att låna pengar med betalningsanmärkning?

Årsinkomst minst 100 000 kronor Ålder mellan 18 till 73 år Inga obetalda skulder hos Kronofogden Ansök själv genom att fylla i en låneansökan eller ring oss på 0770-221222

Kreditinformation om våra privatlån

Lånebelopp 20 000 - 600 000 kr
Återbetalningstid 1 - 20 år
Räntesats 2.90 % - 29.00 %

Hos Consector får du en individuell ränta som bestäms utifrån dina inkomster och utgifter, din kredithistorik samt övriga lån.

Betygsätt Låna pengar med betalningsanmärkning hos Consector

0 av 5 baserat 0 röster