Omöjligt att få lån? Låna pengar trots betalningsanmärkning via Consector

  • Få bra ränta givet betalningsanmärkning!
  • Skräddarsydd och snabb kundtjänst!
  • Lånet utbetalt direkt, snabbaste lånet 18 minuter!

Genom att förhandla, jämföra lån och banker kan Consector hitta den bästa räntan till dig trots betalningsanmärkning.

Consector Låna med låg ränta – Tryggt och säkert

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.

Kostnad ca: 0 kr / mån

Hur får jag ner månadskostnaden?
Tips för att få ned månadskostnaden:
  • Sök lånet över fler år
  • Lägg till en medsökande
Del av lånebelopp för att lösa befintliga lån. Öka lånebeloppet ifall du vill ange ett högre belopp.

Kostnad ca: 0 kr / mån

Hur får jag ner månadskostnaden?
Tips för att få ned månadskostnaden:
  • Sök lånet över fler år
  • Lägg till en medsökande
Belopp för att lösa befintliga lån: Lånebelopp till annat:

Det ökar chansen att bli godkänd och ger lägre ränta

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

* Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Återbetalningstid 1-15 år. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Consector

Enkelt

Consectors tjänst är enkel att använda. Vi förhandlar fram de bästa villkoren åt dig och du sparar både tid och pengar.

Consector

Säkert

Med vår säkerhetsanpassade lösning kan flera banker dela på endast en kreditupplysning från Upplysningscentralen (UC).

Consector

Kostnadsfritt

Ansökan är helt kostnadsfri och inte bindande.Du får förslag från flera banker och kan i lugn och ro välja det erbjudande som passar dig bäst.

Låna pengar med betalningsanmärkning

Consector är en av Sveriges främsta låneförmedlare som samarbetar med över 25 banker, långivare och kreditinstitut. Consector arbetar med ett brett spektra av samarbetspartners och har därför ett flertal aktörer i sin panel som tillåter betalningsanmärkningar. Det finns idag väldigt många som fått en betalningsanmärkning trots att de är en god betalare och givetvis hjälper Consector dessa kunder på bästa sätt.

Vad innebär en betalningsanmärkning när man söker lån?

En betalningsanmärkning innebär att du har en notering hos kreditupplysningsföretag att du inte har betalat en eller flera skulder i tid. När man har en obetald skuld hos ett företag i Sverige lämnas denna skuld oftast först över till ett inkassobolag för indrivning/betalning. Om du inte betalar din skuld till inkassobolaget lämnas ärendet vidare till Kronofogden och om du inte betalar uppstår en betalningsanmärkning. Det är kreditupplysningsbolagen som utfärdar en betalningsanmärkning men det är kronofogdens beslut som den baseras på. En betalningsanmärkning ligger oftast kvar i tre år från den uppstått vilket innebär att den syns på din kreditupplysning under denna period. Banker, kreditinstitut och långivare baserar en stor del av sin kreditbedömning på data och informationen från kreditupplysningsföretagen vilket medför att en betalningsanmärkning påverkar deras beslut och möjlighet att ge och godkänna ett lån.

Kan man låna pengar med betalningsanmärkning?

Consector arbetar med att hjälpa dig som kund med en lånelösning oavsett situation och om du har en betalningsanmärkning gör vi alltid vårt bästa för att hitta en lösning ändå. För Consector är din framtida betalningsförmåga viktigare än din historik och då vi arbetar med över 20 banker, kreditinstitut och långivare försöker vi finna en lösning som passar dig. Det är bra att vara medveten om att en betalningsanmärkning påverkar din möjlighet att få lån och många aktörer ger direkt avslag när man har en betalningsanmärkning. Vi har dock ett flertal aktörer i vår panel som accepterar betalningsanmärkningar och kan därmed i många fall hitta bra lösningar för dig som kund. Kunder utan betalningsanmärkning kan genom Consector låna upp till 600 000 kr till låg ränta. Lägsta räntan som Consector erbjuder på ett privatlån är 2,90%.

Vad har Kronofogden respektive Kreditupplysningsföretagen för roll gällande betalningsanmärkning?

Kronofogden är statlig myndighet som arbetar med skulder och hjälper att driva in skulder. Kronofogden finansieras genom skattemedel och avgifter. Kronofogden får oftast ett ärende från ett företag som har en fordran på en kund, dvs. en kund som inte betalat. Företaget ansöker om betalningsföreläggande hos Kronofogden och om inte fordran betalas till uppstår en skuld och betalningsanmärkning.

Kreditupplysningsföretag är oftast privata bolag som arbetar med att bedöma personer och företags betalningsförmåga. Kreditupplysningsföretag får data och information från Kronofogden och om en skuld inte betalats till Kronofogden uppstår en betalningsanmärkning som syns i din kreditupplysning. Anmärkningen finns oftast kvar under 3 år från dagen den uppstått.

Vad krävs för att låna pengar med betalningsanmärkning?

Årsinkomst minst 100 000 kronor
Ålder mellan 18 till 73 år
Inga obetalda skulder hos Kronofogden
Ansök själv genom att fylla i en låneansökan eller ring oss på 0770-221222

Vanliga frågor

Vi vill att du ska känna dig trygg när du ansöker om lån via oss. Om du är du osäker på något, läs gärna igenom våra Frågor & svar, eller kontakta vår kundservice på 0770-221 222.

Vad är skatteavdrag?

Skatteavdrag är en subvention från staten att 30 % av din räntekostnad är avdragsgill i din deklaration. Detta betyder att du i verkligheten betalar 70 % av räntekostnaden efter skatt

Varför ska jag använda Consector?

För dig som vill slippa förhandla med bankerna och belastas av flera kreditupplysningar så kan Consector göra jobbet åt dig. Vi konkurrensutsätter ditt kreditengagemang så att du ges möjlighet att sänka dina lånekostnader. Bankerna konkurrerar om dig så att du kan få bästa möjliga villkor för din kreditsituation. Dessutom så sparar du tid med vår tjänst. Sammanfattningsvis så är Consector en låneförmedlare med bred kunskap om kreditmarknaden som står på kundens sida för att kunna ge dig marknadens bästa villkor.

Kan räntan ändras på mitt privatlån?

Räntan är priset för att låna pengar. Bankerna gör individuella bedömningar på vilken ränta de kan låna ut till. Beroende på risk och marknadsläge kan räntan komma att ändras om du har valt rörlig ränta. Enligt Konsumentkreditlagen måste det framgå på skuldebrevet att banken har rätt att ändra räntan, samt under vilka förutsättningar detta får ske. Generella ränteändringar meddelas via annonser, utskick eller kontoutdrag.

När betalas lånet ut?

Ditt lån betalas ut 3-5 dagar efter att banken har mottagit ditt signerade skuldebrev.

Hur lång tid tar det att få svar på din ansökan?

Vissa av våra samarbetspartners svarar dig inom några minuter. I huvudsak så får du svar från majoriteten av Consectors samarbetspartners inom 24 timmar.

Kan jag tacka nej till erbjudanden via Consector?

Du kan tacka nej till erbjudanden från Consector och du betalar ingenting för att använda vår webbtjänst. Inga anbud är bindande.

Behöver jag amortera på mitt privatlån?

Ett privatlån amorteras enligt vald återbetalningsplan. Du kan välja återbetalningstid från 1 till 15 år vilket påverkar din månadskostnad. Se lånekalkylatorn

Hur ansöker jag om privatlån?

Du ansöker via vår webbtjänst. Kom igång här

Hur beräknas räntan på mitt privatlån?

Ränta beräknas från den dag då lånet har utbetalats. Om du amorterar så beräknas räntan på resterande belopp. Bankerna har fri räntesättning och bedömer dig på individuell basis. Det finns därmed ingen lag som reglerar bankernas räntesättning.

Kan jag ansöka om privatlån även om jag har en betalningsanmärkning?

Consector har samarbete med aktörer som tillhandahåller krediter till personer med betalningsanmärkningar. Kontakta oss på 0770-22 12 22 eller ansök.

Hur mycket kan jag låna via Consector?

Detta beror helt på din årsinkomst och betalningsförmåga samt din kreditvärdighet. Inom privatlån är intervallet 10 000 kr upp till 600 000 kr. Genom att addera en medsökande kan du öka dina chanser att få låna. För att veta exakt hur mycket du kan låna är det enklast att du gör en  en ansökan.

Hur kan jag få lägre räntekostnader på mitt privatlån med hjälp av Consector?

Consector samarbetar med flera banker och skapar en upphandling där bankerna konkurrerar om dig som kund. Detta resulterar ofta i bättre villkor för dig som kund.

Hur lång är min återbetalningstid på mitt privatlån?

För privatlån är amorteringstiden 1 år till 15 år.

Kan jag ta ett privatlån om jag är pensionär?

Ja, ange din månadsinkomst före skatt, ansök här.

Kostar det något att använda Consectors webbtjänst för privatlån?

Vår tjänst är helt kostnadsfri för dig som kund och du betalar inga extra kostnader för att använda vår tjänst. Consector får ersättning från våra samarbetspartners vid utbetalt och förmedlat lån. I och med att bankerna inte behöver anskaffa kunden själva via reklam eller marknadsföring så kan de ge en del av sin kundanskaffningskostnad till Consector.

Om jag har A-kassa, kan jag ansöka om privatlån?

Med A-kassa så anser många av våra långivare att du inte har en stadigvarande inkomst och det kan därför vara svårare att få ett lån. Däremot gör bankerna en individuell bedömning av din betalningsförmåga. Gå till Ansök

Om jag är provanställd, kan jag ansöka om privatlån?

Så länge du kan påvisa att du har en stadigvarande inkomst så har du möjlighet att få lån. Bankerna gör en individuell bedömning av din betalningsförmåga. Gå till Ansök

Om jag är student, kan jag ansöka om privatlån?

Ett krav från våra samarbetspartners är att du som kund har en stadigvarande inkomst. Som student så är det ofta sällsynt. Men om du kan påvisa en inkomst så gör bankerna en individuell bedömning.

Vad krävs för att ansöka om privatlån hos Consector?

Du skall vara minst 18 år gammal och vara anställd med en minimum lön om 120 000 kr per år eller 10 000 kr i månanden. Dessutom måste du vara folkbokförd i Sverige.

Hur mycket betalar jag per månad?

Detta går inte att avgöra på förhand. Däremot efter att du ansökt så kommer du får se vilken ränta, ändra återbetalningstid och belopp för att se din specifika månadskostnad. Genom att använda vår lånekalkyl får du en god överblick av din ungefärliga månadskostnad.

Kan jag ändra lånebelopp?

Ja du kan ändra lånebeloppet om du gör det inom 5 dagar från att du tilldelats anbudet. Kontakta Consector kundtjänst via Tel 0770-221222 alt. Maila kundservice@consector.se

Är min ansökan bindande?

Din ansökan är inte bindande. Först när du skrivit på skuldebrevet så är din ansökan bindande. Dock ångerrätt i 14 dagar enligt gällande lag.

Vad är räntefria lån?

Detta är lån utan ränta. Var dock noga med att titta på den effektiva räntan som inkluderar uppläggningsavgifter och aviseringskostnader. Den effektiva räntan kommunicerar den verkliga kostnaden för lånet.

Betygsätt Låna pengar med betalningsanmärkning hos Consector

0 av 5 baserat 0 röster