Låna pengar? Lån upp till 600 000 SEK→ Låg ränta hos Consector!

  • Jämför 30 banker & kreditinstitut på 60 sekunder!
  • Lånet utbetalt direkt, snabbast 18 minuter!
  • Låna pengar upp till 600 000 SEK, från 2,90% ränta!

Genom att förhandla, jämföra lån & banker kan Consector hitta den Bästa räntan till dig.

Låneerbjudanden från 30 banker på 60 sekunder

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.
Kostnad ca: Kostnad: 0 kr / mån
Kostnaden är ett endast ett exempel.
Tips för att få ned månadskostnaden:
  • Sök lånet över fler år
  • Lägg till en medsökande
Belopp för att lösa lån: Belopp till annat:

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

*Den lägsta räntan som erbjuds av våra samarbetspartners på privatlån är 2,90 %, effektiv ränta 2,94%. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,90 % - 29,33 %. Våra samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 20 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 795 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Några av våra samarbetspartners

Vad vill du låna pengar till?

Vill du samla flera dyra mindre krediter i ett enda lån för att därigenom kunna få möjlighet till ett billigt lån? Eller söker du ett lån för att finansiera båtköpet du drömt om så länge?   Oavsett vad du vill låna pengar till så hjälper låneförmedlaren Consector dig att jämföra räntan och villkoren hos flera olika banker. Det finns aldrig något krav på att lån måste tecknas, vi genomför enbart en jämförelse som självklart är helt gratis.

Enkelt att låna

Det är mycket enkelt att låna pengar med Consector. Själva låneansökan tar inte mer än 3-4 minuter att fylla i och skulle du ha frågor kan kundtjänst kontaktas bland annat via telefon, mail och chat. Självklart får du hjälp under hela processen med bland annat förklaringar hur de olika lånealternativen ska tolkas och vad som därmed ger den bästa räntan.

Låna pengar enkelt med Consector och hitta lån med låg ränta – oavsett låneform eller lånebelopp. Vill du att vi ska ringa upp dig kan du skicka ett mail där du skriver ”jag vill låna pengar” och anger dina kontaktuppgifter. Inom kort kontaktar då kundtjänst dig och hjälper till i hela processen.

Säkert att låna

Du kan alltid känna dig trygg när du använder dig av denna tjänst. Consector har tillstånd från Finansinspektionen att bedriva låneförmedling och står även under denna myndighets tillsyn. I låneprocessen finns ett samarbete med Sveriges största kreditupplysningsföretag, UC. För att bankerna ska ha underlag till en grundlig kreditbedömning tas alltid kreditupplysning via detta företag. Lån utan kreditkontroll förekommer inte alls i Sverige då man eftersträvar en sund och kontrollerad utlåning.

Bestämmer du dig för att låna pegar efter att lånejämförelsen skett signerar du låneavtalet från den bank där du väljer att teckna lånet. Detta på exakt samma sätt som om du valt att låna pengar från banken på egen hand. Skillnaden är att du via Consector får en tydlig överblick över olika lånealternativ innan du bestämmer dig.

Kostnadsfritt att hitta lägsta räntan

Det är stor skillnad mellan bankerna gällande vilken ränta på lån som de erbjuder. Det beror både på vilka kunder de främst vänder sig mot samt hur de genomför kreditbedömningen. Med olika metoder att genomföra kreditbedömning skapas även olika vägar för bankerna att räkna ut räntan på lånen som beviljas. Av den anledningen är det mycket viktigt att jämföra flera olika alternativ.

Ansök om lån med Consector och få en jämförelse helt gratis. Även om du inte är säker på att du vill låna kan jämförelsen vara ett enkelt sätt att beräkna lån och se hur lånet skulle påverka privatekonomin. Därigenom blir det lättare för dig att räkna på lån och se vilka investeringar du har råd att göra i framtiden. Consector gör det helt enkelt lättare för dig att ta lån med så låg ränta som möjligt.

Hur mycket får jag låna?

Via Consector kan du jämföra låneerbjudanden från flera olika banker på summor mellan 10 000 kr och 600 000 kr. När en ansökan om lån skickats in genomför dessa banker individuella kreditbedömningar som ligger till grund för om lånet beviljas eller inte. Det är alltså denna kreditbedömning som avgör hur mycket du kan låna.

Allt för många personer börjar däremot med att fråga banken ”Vad får jag låna?” men det är lite bakvänd logik. Fråga inte ”Hur mycket får jag låna?” utan istället ”Hur mycket kan jag låna utifrån min personliga ekonomi” Det viktigaste är nämligen att du alltid lägger tid på att räkna på lån och övriga utgifter så att du med säkerhet inte lånar mer än du klarar av att betala tillbaka. Blir man inte beviljad den summa som man ansökt om är det vanligt att bankerna besvarar ansökan genom att säga hur mycket man kan låna. Du kan alltså få ett positivt besked men till ett lägre belopp.

Låna pengar till låg ränta med Consector

Den största fördelen med att använda Consector är att du lättare kan låna pengar till låg ränta. Via tjänsten kan du få förslag från flera olika banker och därmed lätt se var lånet med lägst ränta kan tecknas. I vissa fall är nämligen skillnaden i räntesatser mycket stor mellan de olika aktörerna.

Hur banker beräknar ränta på lån varierar något. Även om en vän till dig fått låg ränta på sitt lån så är det inte säkert att samma bank erbjuder lika bra ränta till dig. Det är därför det är så viktigt att jämföra bankerna, räkna på olika lån och jämföra dessa alternativ. Det är den jämförelsen som lätt kan genomföras hos Consector. En jämförelse som går fort och som gör att du lättare hittar billiga lån som passar dina ekonomiska förutsättningar.

Låna pengar direkt med Consector

Consector hjälper dig att jämföra bolån, billån, privatlån och kreditkort. Ska du låna till bostad används bostaden som säkerhet för ditt lån. Tack vare denna säkerhet för lånet ges en lägre ränta.

Väljer du istället att jämföra privatlån kan du låna pengar utan säkerhet. Med ett privatlån kan du därmed låna pengar direkt och få dem på kontot inom några dagar. Detta oavsett om du exempelvis vill låna till bil, semester, bröllop eller omförhandla ditt nuvarande lån. Bland de banker som Consector samarbetar med finns de som lånar ut pengar även om du skulle ha betalningsanmärkning. Här finns även banker som ger lån till pensionärer (vilket inte alla gör). Du är även välkommen att söka lån utan årsinkomst (taxerad årsinkomst). Det bankerna då brukar efterfråga är lönespecifikationer eller liknande underlag så att du kan bevisa inkomst för att få lån. Med en stor bredd på samarbetande banker har vi som mål att kunna jämföra lån för alla som vill pressa sina räntekostnader.  Välkommen att låna pengar via Consector och ha dem på kontot inom ett par dagar.

Hur ansöker man om ett lån hos Consector

Att ansöka om lån med Consector sker via tre enkla steg:

Ansökan: Sök lån genom att ange lånetyp, lånesumma, amorteringstid samt personliga uppgifter. Därefter skickar du in ansökan digitalt till oss. Enklast är att ansöka och låna pengar online via denna webbplats. Men det är även möjligt att genomföra ansökningar via telefon. Att ansöka om lån tar inte mer än 3-4 minuter. Jämförelsen: Ansökan skickas ut till samarbetande parter till Consector. Enbart en kreditupplysning kommer att bli registrerad på dig oavsett hur många banker som erbjuder låneförslag. Bankerna kommer att ta omfrågandekopior på denna kreditupplysning men det innebär ändå att enbart en upplysning kommer att registreras på dig.   Inom 24 timmar har du förslagen och kan jämföra dessa mot varandra. Därmed kan du lätt se vilka banker som erbjuder låga räntor och vilka som ger lånevillkor med högre kostnader. Välj den bank där du kan låna pengar billigt i förhållande till din ekonomiska situation. Låneavtalet: Genom att logga in på Mina Sidor kan du se samtliga låneförslag och även teckna det lån som passar din ekonomiska situation bäst. Uppstår några frågor kan du kontakta kundtjänst på flera olika sätt. Sök lån via Consector och slipp all kontakt med bankerna. Vi jämför och presenterar de olika lånealternativen så du lätt kan välja bästa lånet utifrån dina förutsättningar. Låna pengar nu – Vi hjälper dig på vägen.

Skäl till att ta ett lån utan säkerhet

Det finns i princip oändligt många anledningar till att ta ett privatlån, vi har samlat ett antal av de vanligaste anledningarna till ett konsumtionslån s.k. blancolån. Genom att klicka på nedan länk får du möjlighet att läsa mer om ditt specifika lån och vi kan även hjälpa dig att sänka räntan på ett befintligt eller nytt lån med specifikt syfte. Om du inte hittar ditt syfte för lånet får du gärna kontakta oss per telefon (0770-221 222) så hjälper vi dig att hitta rätt lån med bästa villkor.

Och mycket, mycket mer.

Kreditinformation om våra privatlån

Lånebelopp 20 000 - 600 000 kr
Återbetalningstid 1 - 20 år
Räntesats 2.90 % - 29.00 %

Hos Consector får du en individuell ränta som bestäms utifrån dina inkomster och utgifter, din kredithistorik samt övriga lån.

Vanliga frågor

Vi vill att du ska känna dig trygg när du ansöker om lån via oss. Om du är du osäker på något, läs gärna igenom våra Frågor & svar, eller kontakta vår kundservice på 0770-221 222.

Vad är villkoren för att låna pengar?

Våra grundkrav för att ta lån:

  • Du är minst 18 år.
  • Du är folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst 1 år.
  • Du har inte haft några skulder till Kronofogden de senaste 6 månaderna.
  • Du har en årsinkomst på minst 110 000 kronor.

Behöver jag någon säkerhet för att låna pengar?

Väljer du att jämföra privatlån kan du låna pengar direkt och få dem på kontot inom några dagar – utan säkerhet. Ska du däremot låna till bil med avbetalningskontrakt eller bostad används bilen/bostaden som säkerhet.

Hur mycket får jag låna?

Via Consector kan du jämföra låneerbjudanden från flera olika banker på summor mellan 10 000–600 000 kr. När en ansökan om lån skickats in genomför bankerna en individuell kreditbedömning som ligger till grund för om lånet beviljas eller inte. Det är alltså denna kreditbedömning som avgör hur mycket du kan låna. Det är flera faktorer som avgör lånebeloppet. Enda sättet att veta exakt hur mycket just du får låna av banken är att är ansöka om lånelöfte.

Hur snabbt går det att låna pengar?

Du kan ansöka om lån hos oss. Själva låneansökan tar inte mer än några minuter att fylla i och skulle du ha frågor kan du kontakta vår kundtjänst via telefon, mail eller chat. När du fyllt i din låneansökan skickas den digitalt till oss. Inom 24 timmar har du förslagen och kan jämföra dem mot varandra. Genom att logga in på Mina Sidor kan du se samtliga låneförslag och även teckna det lån som passar din ekonomiska situation bäst.

Ditt lån betalas ut 3–5 dagar efter att banken har tagit emot ditt signerade skuldebrev.

Vad kostar det att låna pengar?

Att ansöka om ett lån via Consector är helt gratis oavsett om det är ett nytt lån eller ett lån för att samla tidigare lån. Hur mycket ränta du betalar varierar beroende på vilken typ av lån du har. Hur bankerna räknar ut räntan på ditt lån kan variera något. Det är därför det är så viktigt att jämföra bankerna, räkna på olika lån och jämföra dina alternativ. Det är den jämförelsen som vi på Consector kan hjälpa dig med din ansökan om lån och låna pengar direkt genom att fylla i en låneansökan.

Vilket är det billigaste sättet att låna pengar?

Nyckeln för att få så bra villkor som möjligt när man jämför lån är att vända sig till en låneförmedling. Att använda sig av en låneförmedling gör det enkelt och snabbt att beräkna lån och jämföra olika låneerbjudanden. Hos oss på Consector får du hjälp att jämföra bolån, billån, privatlån och blancolån. Att ansöka om en lånejämförelse hos Consector är helt gratis.

När får jag pengarna på kontot?

Det tar 3–5 dagar efter att banken har tagit emot ditt signerade skuldebrev.

Under hur lång tid får jag låna pengar?

Amorteringsperioden varierar från 1–20 år beroende på vilken typ av lån du väljer.

Vilken ränta får jag när jag ska låna pengar?

Hur mycket ränta du betalar varierar beroende på vilken typ av lån du har. Hur banker beräknar ränta på lån varierar något. För att hitta ett lån med låg ränta är det viktigt att jämföra bankerna, räkna på olika lån och jämföra alternativen. Det är den jämförelsen som lätt kan genomföras hos Consector.

Vad blir min månadskostnad när jag lånar pengar?

Vad din månadskostnad blir beror på flera olika saker och är därför svårt att säga exakt. Vilken typ av lån du tar, lånebelopp, hur mycket du amorterar, amorteringsperiod samt räntesatsen är det som påverkar.

Betygsätt Låna Pengar hos Consector

5 av 5 baserat 1020 röster