LENDO

Det finns många låneförmedlare och du har säkert hört Lendo och deras folkliga vinjett. Consector förklarar varför du ska använda en expert och en bredare aktör.

Hur mycket vill du låna?

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 500 000 kr.

Ca kostnad: 0 kr / mån *

Del av lånebelopp för att lösa befintliga lån. Öka lånebeloppet ifall du vill ange ett högre belopp.

Ca kostnad: 0 kr / mån *

Belopp för att lösa befintliga lån: Lånebelopp till annat:

En medsökande ger bättre lånevillkor.

Med en medsökande får du bättre lånevillkor och lägre ränta, en säkerhet för banken.

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

* Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Vad gör Consector och hur skiljer det sig från Lendo?

Lendo startade år 2007 och är en svensk låneförmedlare som förmedlar privatlån (blancolån). Lendo ingår i Schibstedkoncernen och likt andra låneförmedlare hjälper Lendo dig som privatperson att hitta den bästa räntan genom att jämföra olika bankers räntevillkor. Fördelarna med denna typ av tjänst är många. Det kan vara krångligt att själv som privatperson söka efter den bästa räntan och du kan aldrig i förväg veta vilken ränta du kan bli erbjuden. En låneförmedlare hjälper dig kostnadsfritt att jämföra och sammanställa ett flertal bankers låneerbjudande och gör det enklare att hitta bäst räntevillkor.

 

Till skillnad från Lendo så hjälper vi på Consector dig med hela ditt kreditengagemang. Vi på Consector förmedlar privatlån men också bolån och kreditkort. Vi samarbetar enbart med seriösa och kvalitativa banker med kontrollerade villkor. Consector är experter på lån och krediter och våra lånehandläggare hjälper dig gärna med att hitta rätt lånevillkor.

 

Du som privatperson vinner mycket att gå via en låneförmedlare och det är både enkelt, tidssparande och kostnadsfritt. Fördelarna är många och då alla banker har olika villkor och inriktningar kan det vara svårt som privatperson att hitta den bästa räntan. När du använder en låneförmedlare får du hjälp att hitta den räntan som passar dig bäst. En låneförmedlare gör endast en kreditupplysning hos UC men resulterar i svar ifrån ett flertal banker vilket gör att din kreditvärdighet behålls. Ifall du själv skulle jämföra bankernas räntor så skulle du vara tvungen att göra en kreditupplysning per bank vilket skulle kosta dig både tid samt påverka din kreditvärdighet negativt.

 

Vi på Consector hjälper dig gärna att hitta rätt lånevillkor och därmed dra nytta av fördelarna som finns med att använda en låneförmedlare. Välkommen att ansöka direkt eller kontakta oss på 0770-221222.

 

 

Betygsätt Lendo hos Consector

5 av 5 baserat 2 röster