Consector Låna med låg ränta – Tryggt och säkert

Låna till renovering - Ansök här

Dags för ett nytt renoveringslån? Vi på Consector förhandlar åt dig. Du behöver bara fylla i en ansökan, så jämför vi bankernas erbjudanden – helt kostnadsfritt.

  • Renoveringslån från 2,95%
  • Snabbt, enkelt & tryggt
  • Jämför 20 kreditinstitut

Ansök

Fyll i ditt önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
Dra i reglaget
Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
Ungefärlig månadskostnad
Kr/mån*

Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 2,95 % på privatlån.

Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consectors samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Lånebelopp: kr Återbetalningstid: år Månadskostnad: kr Ändra

Vad vill du låna till? Fyll i syftet med lånet

Vilken typ av fordon?

Dina fordonsuppgifter

Dina personuppgifter

Politiskt utsatt person Det anses att PEP i större utsträckning riskerar att utsättas för mutbrott och andra former av korruption som i förlängningen kan leda till penningtvätt och finansiering av terrorism. En 'PEP' är en person som har/har haft någon av nedanstående befattningar. Vi ber dig därför svara på följande frågor: Är eller har du under de senaste 18 månaderna arbetat, eller har du en familjemedlem* eller en nära medarbetare** som under de senaste 18 månaderna arbetat, som något av följande i Sverige eller utomlands:

Det åligger Consector att identifiera politiskt utsatta personer 'PEP'.

Kryssa i en eller flera rutor om något av ovanstående stämmer in på dig.

* Med ”närmaste familjemedlemmar” avses; Maka eller make, partner som likställs med maka eller make, barn och deras makar eller partner, samt föräldrar.

** Med ”kända medarbetare” avses fysiska personer som ensam eller tillsammans med en PEP är verklig huvudman till en juridisk person eller en juridisk konstruktion eller på annat sätt har nära affärsförbindelser med en PEP.

Fysisk verklig huvudman*

Representerar du en annan person, exempelvis genom fullmakt, förmyndarskap eller genom annat liknande förhållande?

Om JA ovan, ange omständigheterna, namn, personnummer och kontaktuppgifter till den person som du representerar:

* Med verklig huvudman avses: en fysisk person för vars räkning någon annan person handlar.

För långivaren blir en medsökande en extra säkerhet för lånet och därför är det till och med möjligt att ni får bättre villkor (exempelvis ränta, lånesumma och återbetalningstid) för lånet än om du skulle ta det på egen hand. Se prisjämförelse i fälten till höger.

Kr/mån* enskild sökande
Kr/mån med medsökande

*Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Medsökandes Personuppgifter

Genom att ansöka om lån godkänner du Consectors villkor och intygar att du ej har skuldsaldo hos Kronofogden

Vi skickar din ansökan till våra utvalda partners och återkommer med svar
inom 24 timmar. Endast en kreditupplysning registreras. Via Mina sidor
väljer du själv eller tillsammans med din personliga låneexpert det lånet
som passar dig och dina behov bäst.

RENOVERINGSLÅN

Om du söker lån för renovering kan du hitta det här hos oss på Consector. Villkoret du får på ditt renoveringslån beror på hur mycket du lånar, din inkomst och om du äger ditt boende. Även när man nyttjar ROT-avdrag tenderar renoveringar bli kostsamma och därför är det vanligt att man tar ett lån när man ska renovera. Consector hjälper dig på ett enkelt sätt hitta rätt när du ska låna pengar till din renovering.

renoveringslån.png

Renoveringslån höjer lägenhetens eller bostadens värde

Många gör idag förbättringar och renoveringar i sina hem vilket gör att värdet på bostaden ökar. Man brukar säga att man ska få minst pengarna tillbaka för att göra renoveringen. Men oftast om man har bra koll på kostanden för renoveringen brukar renoveringen generera en ekonomisk vinst på lite längre sikt. Många vänder sig till en mäklare efter renoveringen för att få en ny värdering på lägenheten eller bostaden och därmed få en uppskattning av värdet på renoveringen. De nya föreslagna amorteringskraven gör det svårare att få in kostnaden för renoveringen i bostadslånen då regleringar om när man kan omvärdera lägenheten påverkas. För att få detaljer om detta kontakta oss på Consector så hjälper vi dig. Om man har möjlighet att lägga in renoveringslånet i bostaden är detta givetvis något som är väldigt gynnsamt.

 

Det vanligaste sättet för att finansiera en renovering är genom ett blancolån vilket är ett lån utan säkerhet. Consector erbjuder idag en möjlighet att låna från 10 000 kr till 500 000 kr för ditt renoveringslån. För ett blancolån innebär det att banken lånar ut pengar utan säkerhet och dia villkor avgörs utifrån din betalningsförmåga. När man tar ett renoveringslån är det bra att vända sig till en låneförmedlare som kan jämföra ett flera olika bankers räntor och därmed ge dig möjlighet att hitta det lån med bäst ränta för din renovering. För att få bäst vägledning är det enklast att kontakta oss på Consector på Tel: 0770-221222 så hjälper en lånehandläggare att lägga upp rätt förutsättningar och återbetalningstid.

 

 

 

Betygsätt Renoveringslån hos Consector

5 av 5 baserat 33 röster