Consector Låna med låg ränta – Tryggt och säkert

Låna till renovering - Ansök här

  • Renoveringslån från 2,90%
  • Snabbt, enkelt & tryggt
  • Jämför 30 banker & kreditinstitut

Dags för ett nytt renoveringslån? Vi på Consector förhandlar åt dig. Du behöver bara fylla i en ansökan, så jämför vi bankernas erbjudanden – helt kostnadsfritt.

Hur mycket vill du låna?

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.

Kostnad ca: 0 kr / mån *

Del av lånebelopp för att lösa befintliga lån. Öka lånebeloppet ifall du vill ange ett högre belopp.

Kostnad ca: 0 kr / mån *

Belopp för att lösa befintliga lån: Lånebelopp till annat:

En medsökande ger bättre lånevillkor.

Med en medsökande får du bättre lånevillkor och lägre ränta, en säkerhet för banken.

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

* Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Återbetalningstid 1-15 år. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

RENOVERINGSLÅN

Om du söker lån för renovering kan du hitta det här hos oss på Consector. Villkoret du får på ditt renoveringslån beror på hur mycket du lånar, din inkomst och om du äger ditt boende. Även när man nyttjar ROT-avdrag tenderar renoveringar bli kostsamma och därför är det vanligt att man tar ett lån när man ska renovera. Consector hjälper dig på ett enkelt sätt hitta rätt när du ska låna pengar till din renovering.

renoveringslån.png

Renoveringslån höjer lägenhetens eller bostadens värde

Många gör idag förbättringar och renoveringar i sina hem vilket gör att värdet på bostaden ökar. Man brukar säga att man ska få minst pengarna tillbaka för att göra renoveringen. Men oftast om man har bra koll på kostanden för renoveringen brukar renoveringen generera en ekonomisk vinst på lite längre sikt. Många vänder sig till en mäklare efter renoveringen för att få en ny värdering på lägenheten eller bostaden och därmed få en uppskattning av värdet på renoveringen. De nya föreslagna amorteringskraven gör det svårare att få in kostnaden för renoveringen i bostadslånen då regleringar om när man kan omvärdera lägenheten påverkas. För att få detaljer om detta kontakta oss på Consector så hjälper vi dig. Om man har möjlighet att lägga in renoveringslånet i bostaden är detta givetvis något som är väldigt gynnsamt.

 

Det vanligaste sättet för att finansiera en renovering är genom ett blancolån vilket är ett lån utan säkerhet. Consector erbjuder idag en möjlighet att låna från 10 000 kr till 600 000 kr för ditt renoveringslån. För ett blancolån innebär det att banken lånar ut pengar utan säkerhet och dia villkor avgörs utifrån din betalningsförmåga. När man tar ett renoveringslån är det bra att vända sig till en låneförmedlare som kan jämföra ett flera olika bankers räntor och därmed ge dig möjlighet att hitta det lån med bäst ränta för din renovering. För att få bäst vägledning är det enklast att kontakta oss på Consector på Tel: 0770-221222 så hjälper en lånehandläggare att lägga upp rätt förutsättningar och återbetalningstid.

 

 

 

Betygsätt Renoveringslån hos Consector

5 av 5 baserat 46 röster