Låna till renovering - Ansök hos Consector för bästa räntan

  • Renoveringslån från 2,90%
  • Snabbt, enkelt & tryggt
  • Jämför 30 banker & kreditinstitut

Dags för ett nytt renoveringslån? Vi på Consector förhandlar åt dig. Du behöver bara fylla i en ansökan, så jämför vi bankernas erbjudanden – helt kostnadsfritt.

Lånerbjudanden snabbt från upp till 30 banker

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.
Kostnad ca: Kostnad: 0 kr / mån
Kostnaden är ett endast ett exempel.
Tips för att få ned månadskostnaden:
  • Sök lånet över fler år
  • Lägg till en medsökande
Belopp för att lösa lån: Belopp till annat:

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

*Den lägsta räntan som erbjuds av våra samarbetspartners på privatlån är 2,90 %, effektiv ränta 2,94%. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,90 % - 29,33 %. Våra samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 20 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 795 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Några av våra samarbetspartners

Renoveringslån

Om du söker lån för renovering kan du hitta det här hos oss på Consector. Villkoret du får på ditt renoveringslån beror på hur mycket du lånar, din inkomst och om du äger ditt boende.

Även när man nyttjar ROT-avdrag tenderar renoveringar bli kostsamma och därför är det vanligt att man tar ett lån när man ska renovera. Consector hjälper dig på ett enkelt sätt hitta rätt när du ska låna pengar till din renovering.

Renoveringslån höjer lägenhetens eller bostadens värde

Renoveringslån

Många gör idag förbättringar och renoveringar i sina hem vilket gör att värdet på bostaden ökar. Man brukar säga att man ska få minst pengarna tillbaka för att göra renoveringen. Men oftast om man har bra koll på kostnaden för renoveringen brukar renoveringen generera en ekonomisk vinst på lite längre sikt. Många vänder sig till en mäklare efter renoveringen för att få en ny värdering på lägenheten eller bostaden och därmed få en uppskattning av värdet på renoveringen. De nya föreslagna amorteringskraven gör det svårare att få in kostnaden för renoveringen i bostadslånen då regleringar om när man kan omvärdera lägenheten påverkas. För att få detaljer om detta kontakta oss på Consector så hjälper vi dig. Om man har möjlighet att lägga in renoveringslånet i bostaden är detta givetvis något som är väldigt gynnsamt.

Det vanligaste sättet för att finansiera en renovering är genom ett blancolån vilket är ett lån utan säkerhet. Consector erbjuder idag en möjlighet att låna från 10 000 kr till låna 600 000 kr för ditt renoveringslån. För ett privatlån innebär det att banken lånar ut pengar utan säkerhet och dia villkor avgörs utifrån din betalningsförmåga. När man tar ett renoveringslån är det bra att vända sig till en låneförmedlare som kan jämföra ett flera olika bankers räntor och därmed ge dig möjlighet att hitta det lån med bäst ränta för din renovering. För att få bäst vägledning är det enklast att kontakta oss på Consector på Tel: 0770-221222 så hjälper en lånehandläggare att lägga upp rätt förutsättningar och återbetalningstid.

Kreditinformation om våra privatlån

Lånebelopp 20 000 - 600 000 kr
Återbetalningstid 1 - 20 år
Räntesats 2.90 % - 29.00 %

Hos Consector får du en individuell ränta som bestäms utifrån dina inkomster och utgifter, din kredithistorik samt övriga lån.

Betygsätt Renoveringslån hos Consector

5 av 5 baserat 52 röster