Så fungerar privatlån genom Consector

Consector fungerar som en mellanhand som förhandlar villkoren åt dig som kund. Du börjar med att fylla i uppgifter om dig och önskat lånebelopp samt godkänner och ger Consector rätt att utföra en kreditupplysning på dig. Kreditupplysningen görs av Upplysningscentralen (UC) vilket möjliggör att samtliga banker kan dela på en och samma kreditupplysning utan att det registreras fler förfrågningar på dig som kund.

Vi behandlar din ansökan och skickar din förfrågan till utvalda samarbetspartners. Bankerna återkommer sedan med föreslagna villkor.

Erbjudanden presenteras transparent för dig som kund i vår onlinetjänst Mina sidor. I inloggat läge väljer du själv eller tillsammans med din personliga låneexpert det lånet som passar dig och dina behov bäst. Därefter paras du ihop med utvald bank. Ditt lån utbetalas och du får möjlighet till lägre räntekostnader.

* Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Återbetalningstid 1-18 år. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.