Samla lån & krediter till låg ränta - Vi förhandlar med 30 banker!

 • Sänk din ränta Snabbt & Enkelt
 • Jämför 30 banker & kreditinstitut åt dig
 • Lån från 2,90% & endast en kreditupplysning tas

Lösa & samla lån? Consector hjälper dig att samla krediter & spara pengar. Fyll i ansökan, så jämför vi bankernas räntor – helt kostnadsfritt

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.
Kostnad ca: Kostnad: 0 kr / mån
Kostnaden är ett endast ett exempel.
Tips för att få ned månadskostnaden:
 • Sök lånet över fler år
 • Lägg till en medsökande
Belopp för att lösa lån: Belopp till annat:

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

*Den lägsta räntan som erbjuds av våra samarbetspartners på privatlån är 2,90 %, effektiv ränta 2,94%. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,90 % - 29,33 %. Våra samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 20 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 795 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Några av våra samarbetspartners

Vad innebär det att samla lån och krediter?

Att samla krediter till ett lån innebär att man tar lån trots skulder hos olika banker och kreditgivare för att lägga om lånen till ett. Att samla alla lån hos en bank eller kreditgivare är ett enkelt och effektivt sätt att spara pengar och sänka sina månadskostnader. Det finns idag väldigt många privatpersoner som har lån hos flera olika kreditgivare. Detta medför ofta att man får betala avgifter som är relaterade till lånet från flera håll, detta kan vara dolda avgifter som avi- och faktureringsavgifter som medför högre effektiv ränta. Därför är det väldigt förmånligt att låna pengar trots skulder för att lösa dyra lån och på så sätt undvika extra avgifter och höga månadskostnader. Därmed kan man få pengar över till annat.

Hur kan Consector ge dig hjälp med skulder du har?

Consector är experter på att lösa krediter. Vi har hjälpt tusentals kunder till att spara pengar genom att lösa dyra lån. Ett bra sätt att se hur mycket du kan spara är genom att använda Consector räkne kalkyl. Där kan du på ett enkelt sätt infoga in dina befintliga lån med nuvarande ränta och se hur mycket du kan spara genom att samla lånen.

Ett exempel på att lösa lån och krediter

Anna har 3 olika lån:

Kreditkortslån 25 000 kr Återbetalningstid 1 år Ränta 15% Månadskostnad 2293 kr.
Billån 150 000 kr Återbetalningstid 5 år Ränta 4,95% Månadskostnad 2853 kr.
Konsumtionslån 47 000 kr Återbetalningstid 5 år Ränta 6% Månadskostnad 934 kr.

Totalt har Anna 222 000 kr i lån. För dessa lån betalar Anna 6080 kr per månad. Om Anna skulle lösa dyra lån och krediter hos en bank/kreditgivare med en återbetalningstid på 10 år och erhåller exempelvis 5 % ränta skulle hon få en månadskostnad på 2355 kr. Detta skulle innebära att månadskostnaden minskar med 3725 kr varje månad. Med en återbetalningstid på 5 år skulle hon få en månadskostnad på 4189 kr. Detta skulle innebära att månadskostnaden minskar med 1891 kr varje månad. Om du ansöker idag via Consector kan du själv se hur mycket du kan spara på att samla krediter.

Varför ska man samla alla lån?

Genom att samla lån och krediter till en bank eller kreditaktör kommer din kreditvärdighet att förbättras. En bättre kreditvärdighet ger dig möjlighet till lägre ränta och bättre villkor. I förlängningen förbättras även chanserna längre fram till ytterligare räntesänkningar och bättre möjligheter till lägre bostadsränta. Att samla alla lån på ett ställe ger dig möjlighet till lägre månadskostnad vilket framförallt ger dig möjligheten att amortera och bli av med skulder snabbare. Genom att samla alla skulder på ett ställe får du enklare kontroll och överblick över dina månadskostnader. Samla dyra lån till en aktör och skapa dig bättre förutsättningar att hitta det billigaste lånet. Consector är på kundens sida och vår målsättning är att du ska bli en vinnare genom att samla lånet.

Skäl till att lösa dyra lån och krediter

 • Snabbt att ansöka online
 • Enkelt att hitta ett billigare lån
 • Jämför lån och få erbjudande från många av Sveriges ledande banker
 • Kostnadsfritt att ansöka
 • Sänk dina månadskostnader och få lägre räntor
 • Öka din amortering och betala av lånet snabbare
 • Få en bättre privatekonomi
 • Ett billigt och effektivt sätt att hitta bästa räntan
 • Ta del av ränterabatter och räntesänkningar
 • Hitta nya bättre långivare

Hur fungerar det att få hjälp att samla lån via Consector?

Du börjar med att fylla i formuläret och skicka in din ansökan om att samla lån. Detta kan du göra online på nätet alternativt ringa våra lånehandläggare på Tel: 0770-221222. Consector påbörjar därefter en budgivning bland många av Sveriges ledande banker för att uppfylla ditt syfte att samla lån och sänka dina räntekostnader. Inom 24 timmar får du svar från våra olika samarbetsbanker med olika erbjudanden. Consector gör endast en kreditupplysning för att säkerställa att din kreditvärdighet inte ska påverkas negativt. Våra rådgivare kontaktar dig inom 24 timmar för att gå igenom det bästa lånealternativet och presentera de erbjudande som du erhållit. Du får även tillgång till Mina Sidor där du själv kan se alla de lån och erbjudande som du fått. Låneerbjudande som du erhåller gäller i 30 dagar så du kan i lugn och ro fundera vad som passar dig bäst. Consectors rådgivare är experter på att samla alla lån och krediter och bistår dig alltid med den hjälp du behöver. Om du väljer att gå vidare med ett låneerbjudande skickas skuldebrev till dig per post eller mail. När du signerat skuldebrevet utbetalas lånet direkt till dig eller hjälper Consector eller banken dig med att lösa dina befintliga lån. Att samla dyra lån och krediter genom Consector är alltid kostnadsfritt och vi hjälper dig hela vägen.

Samla privatlån, blancolån, krediter och kreditkort

Fördelarna med att samla ihop lån till en och samma bank är slående. Många har ett eller flera blancolån och ett kreditkort och tänker inte på räntorna och avgifterna. Consector kan hjälpa dig kostnadsfritt att jämföra och samla krediter och lån till en bank. Genom att ansöka hos Consector att få hjälp med skulder får du snabbt reda på det billigaste lånet och kan se vart du kan få den bästa räntan. Ansökan gör du direkt online och vi jämför räntan hos många av Sveriges ledande banker. När du ansöker om att samla lån hos Consector får du erbjudande om ett nytt lån utan någon bindning. Om du finner erbjudandet intressant hjälper Consector dig att byta bank och lösa dina befintliga lån. Fördelarna är många med att samla dina lån och krediter genom att jämföra dina alternativ genom Consector kan du se hur mycket pengar du kan spara.

Kreditinformation om våra privatlån

Lånebelopp 20 000 - 600 000 kr
Återbetalningstid 1 - 20 år
Räntesats 2.90 % - 29.00 %

Hos Consector får du en individuell ränta som bestäms utifrån dina inkomster och utgifter, din kredithistorik samt övriga lån.

Vanliga frågor

Vi vill att du ska känna dig trygg när du ansöker om lån via oss. Om du är du osäker på något, läs gärna igenom våra Frågor & svar, eller kontakta vår kundservice på 0770-221 222.

Vad betyder det att lösa lån?

Att lösa ett lån betyder att man betalar tillbaka ett lån i förtid, innan löptiden har gått ut. Att lösa ett lån innebär helt enkelt att man återbetalar det kvarvarande lånet i förväg för att slippa betala mer ränta eller att man återbetalar det kvarvarande lånet med hjälp av ett annat lån med lägre ränta.

Vad innebär det att samla lån?

När man säger ”samla lån” menar man att man löser flera mindre lån eller krediter med hjälp av ett större lån. På så sätt blir oftast kostnaden mindre.

Hur mycket kan man spara på att samla lån?

Det är svårt att säga exakt hur mycket du kan spara. Ett bra sätt för att se din nya månadskostnad är att fylla i totalt lånebelopp samt önskad återbetalningstid i Consectors räknesnurra och då får du en uppskattning på din framtida månadskostnad. Du kan även justera räntan. Om du jämför detta med nuvarande månadskostnad ser du hur mycket du kan spara. Du är även välkommen att ringa oss på Tel: 0770-221222.

Hur många lån kan man samla?

Det finns ingen gräns på hur många lån du kan samla hos Consector. Consector söker på det lånebeloppet som du ansöker om, maximalt 600 000 kr. Consector har hjälpt kunder som har haft över 10 olika lån och krediter. Ansök online om att samla lån eller kontakta en av våra lånehandläggare så hjälper vi dig.

Vad ska man tänka på när man samlar lån?

Det viktigaste när man samlar lån är att uppskatta eller beräkna vilket totalt belopp man vill samla. Om du inte vet exakta beloppet kan du alltid kontakta Consector så hjälper vi dig. Det finns många fördelar att använda en låneförmedlare som Consector när du ska samla lån då det endast görs en kreditupplysning trots du får förslag från flera banker.

Varför är det dyrare att inte samla krediter?

När man har flera olika krediter så medför det ofta olika tilläggskostnader som aviavgifter för varje lån.

Kan man samla alla typer av krediter?

Ja, man kan lösa alla typer av krediter som kreditkort och blankolån.

Går det att samla banklån?

Ja, om man har flera privatlån så kan man lösa alla dem för att ta ut ett större lån som täcker alla de små privatlånen.

Kan man samla bolån?

Bolån brukar man med fördel dela upp i flera lån med olika villkor på räntan för att man har dem generellt sett längre tid och man vill gardera sig mot ränteändringar under tiden man har dem. Det är ovanligt att man har flera olika bolån hos flera olika Banker.

Vilket typ av lån får man efter att man samlat sina krediter?

Genom Consector så kan man få både bolån och privatlån. Om man väljer privatlån så är det vanligast att man får ett annuitetslån med lägre ränta än vad man hade tidigare.

Betygsätt Samla Lån hos Consector

5 av 5 baserat 614 röster