Consector Låna med låg ränta – Tryggt och säkert

Samla lån och krediter och minska dina kostnader

 • Samla lån från 2.95%
 • Jämför 20 kreditinstitut
 • Endast 1 kreditupplysning

Dags att lösa & samla dina lån? Vi på Consector hjälper dig att samla dina krediter & spara pengar. Fyll i ansökan, så jämför vi bankernas räntor – helt kostnadsfritt

Ansök

Fyll i ditt önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
Dra i reglaget
Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
Ungefärlig månadskostnad
Kr/mån*

Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 1,15 % för bolån och 2,95 % på privatlån.

1,15 % motsvarar en effektiv ränta på 1,16 %. Effektiv ränta är den totala kostnaden för lånet, inklusive avgifter. Hos Consector betalar du ingen uppläggningsavgift för bolånet och betalar du med autogiro tillkommer inte heller några andra extra kostnader. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consector samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Lånebelopp: kr Återbetalningstid: år Månadskostnad: kr Ändra

Vad vill du låna till? Fyll i syftet med lånet

Vilken typ av fordon?

Dina fordonsuppgifter

Dina personuppgifter

Politiskt utsatt person Det anses att PEP i större utsträckning riskerar att utsättas för mutbrott och andra former av korruption som i förlängningen kan leda till penningtvätt och finansiering av terrorism. En 'PEP' är en person som har/har haft någon av nedanstående befattningar. Vi ber dig därför svara på följande frågor: Är eller har du under de senaste 18 månaderna arbetat, eller har du en familjemedlem* eller en nära medarbetare** som under de senaste 18 månaderna arbetat, som något av följande i Sverige eller utomlands:

Det åligger Consector att identifiera politiskt utsatta personer 'PEP'.

Kryssa i en eller flera rutor om något av ovanstående stämmer in på dig.

* Med ”närmaste familjemedlemmar” avses; Maka eller make, partner som likställs med maka eller make, barn och deras makar eller partner, samt föräldrar.

** Med ”kända medarbetare” avses fysiska personer som ensam eller tillsammans med en PEP är verklig huvudman till en juridisk person eller en juridisk konstruktion eller på annat sätt har nära affärsförbindelser med en PEP.

Fysisk verklig huvudman*

Representerar du en annan person, exempelvis genom fullmakt, förmyndarskap eller genom annat liknande förhållande?

Om JA ovan, ange omständigheterna, namn, personnummer och kontaktuppgifter till den person som du representerar:

* Med verklig huvudman avses: en fysisk person för vars räkning någon annan person handlar.

För långivaren blir en medsökande en extra säkerhet för lånet och därför är det till och med möjligt att ni får bättre villkor (exempelvis ränta, lånesumma och återbetalningstid) för lånet än om du skulle ta det på egen hand. Se prisjämförelse i fälten till höger.

Kr/mån* enskild sökande
Kr/mån med medsökande

*Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Medsökandes Personuppgifter

Genom att ansöka om lån godkänner du Consectors villkor och intygar att du ej har skuldsaldo hos Kronofogden

Vi skickar din ansökan till våra utvalda partners och återkommer med svar
inom 24 timmar. Endast en kreditupplysning registreras. Via Mina sidor
väljer du själv eller tillsammans med din personliga låneexpert det lånet
som passar dig och dina behov bäst.

Så fungerar det

Så fungerar det

 • 1

  Du väljer önskat belopp och skickar sedan in din låneansökan till oss.

 • 2

  Vi skickar din ansökan till våra utvalda partners och återkommer med svar inom 24 timmar. Endast en kreditupplysning registreras.

 • 3

  Via Mina sidor väljer du själv eller tillsammans med din personliga låneexpert det lånet som passar dig och dina behov bäst.

 • 4

  Skuldebrev skickas och efter signering betalas pengarna ut.

Consector

Enkelt

Consectors tjänst är enkel att använda. Vi förhandlar fram de bästa villkoren åt dig och du sparar både tid och pengar.

Consector

Säkert

Med vår säkerhetsanpassade lösning kan flera banker dela på endast en kreditupplysning från Upplysningscentralen (UC).

Consector

Kostnadsfritt

Ansökan är helt kostnadsfri och inte bindande. Du får förslag från flera banker och kan i lugn och ro välja det erbjudande som passar dig bäst.

VAD INNEBÄR DET ATT SAMLA LÅN OCH KREDITER?

VAD INNEBÄR DET ATT SAMLA LÅN OCH KREDITER?

Att samla krediter till ett lån innebär att man tar lån trots skulder hos olika banker och kreditgivare för att lägga om lånen till ett. Att samla alla lån hos en bank eller kreditgivare är ett enkelt och effektivt sätt att spara pengar och sänka sina månadskostnader. Det finns idag väldigt många privatpersoner som har lån hos flera olika kreditgivare. Detta medför ofta att man får betala avgifter som är relaterade till lånet från flera håll, detta kan vara dolda avgifter som avi- och faktureringsavgifter som medför högre effektiv ränta. Därför är det väldigt förmånligt att låna pengar trots skulder för att lösa dyra lån och på så sätt undvika extra avgifter och höga månadskostnader. Därmed kan man få pengar över till annat.

HUR KAN CONSECTOR GE DIG HJÄLP MED SKULDER DU HAR?

Consector är experter på att lösa krediter. Vi har hjälpt tusentals kunder till att spara pengar genom att lösa dyra lån. Ett bra sätt att se hur mycket du kan spara är genom att använda Consector räkne kalkyl. Där kan du på ett enkelt sätt infoga in dina befintliga lån med nuvarande ränta och se hur mycket du kan spara genom att samla lånen.

ETT EXEMPEL PÅ ATT LÖSA LÅN OCH KREDITER

Anna har 3 olika lån:

Kreditkortslån 25 000 kr Återbetalningstid 1 år Ränta 15% Månadskostnad 2293 kr.
Billån 150 000 kr Återbetalningstid 5 år Ränta 4,95% Månadskostnad 2853 kr.
Konsumtionslån 47 000 kr Återbetalningstid 5 år Ränta 6% Månadskostnad 934 kr.

 

Totalt har Anna 222 000 kr i lån. För dessa lån betalar Anna 6080 kr per månad.

 

Om Anna skulle lösa dyra lån och krediter hos en bank/kreditgivare med en återbetalningstid på 10 år och erhåller exempelvis 5 % ränta skulle hon få en månadskostnad på 2355 kr. Detta skulle innebära att månadskostnaden minskar med 3725 kr varje månad. Med en återbetalningstid på 5 år skulle hon få en månadskostnad på 4189 kr. Detta skulle innebära att månadskostnaden minskar med 1891 kr varje månad. Om du ansöker idag via Consector kan du själv se hur mycket du kan spara på att samla krediter.

VARFÖR SKA MAN SAMLA ALLA LÅN?

Genom att samla lån och krediter till en bank eller kreditaktör kommer din kreditvärdighet att förbättras. En bättre kreditvärdighet ger dig möjlighet till lägre ränta och bättre villkor. I förlängningen förbättras även chanserna längre fram till ytterligare räntesänkningar och bättre möjligheter till lägre bostadsränta. Att samla alla lån på ett ställe ger dig möjlighet till lägre månadskostnad vilket framförallt ger dig möjligheten att amortera och bli av med skulder snabbare. Genom att samla alla skulder på ett ställe får du enklare kontroll och överblick över dina månadskostnader. Samla dyra lån till en aktör och skapa dig bättre förutsättningar att hitta det billigaste lånet. Consector är på kundens sida och vår målsättning är att du ska bli en vinnare genom att samla lånet.

SKÄL TILL ATT LÖSA DYRA LÅN OCH KREDITER:

 • Snabbt att ansöka online
 • Enkelt att hitta ett billigare lån
 • Jämför lån och få erbjudande från många av Sveriges ledande banker
 • Kostnadsfritt att ansöka
 • Sänk dina månadskostnader och få lägre räntor
 • Öka din amortering och betala av lånet snabbare
 • Få en bättre privatekonomi
 • Ett billigt och effektivt sätt att hitta bästa räntan
 • Ta del av ränterabatter och räntesänkningar
 • Hitta nya bättre långivare

HUR FUNGERAR DET ATT FÅ HJÄLP ATT SAMLA LÅN VIA CONSECTOR?

Du börjar med att fylla i formuläret och skicka in din ansökan om att samla lån. Detta kan du göra online på nätet alternativt ringa våra lånehandläggare på Tel: 0770-221222. Consector påbörjar därefter en budgivning bland många av Sveriges ledande banker för att uppfylla ditt syfte att samla lån och sänka dina räntekostnader. Inom 24 timmar får du svar från våra olika samarbetsbanker med olika erbjudanden. Consector gör endast en kreditupplysning för att säkerställa att din kreditvärdighet inte ska påverkas negativt. Våra rådgivare kontaktar dig inom 24 timmar för att gå igenom det bästa lånealternativet och presentera de erbjudande som du erhållit. Du får även tillgång till Mina Sidor där du själv kan se alla de lån och erbjudande som du fått. Låneerbjudande som du erhåller gäller i 30 dagar så du kan i lugn och ro fundera vad som passar dig bäst. Consectors rådgivare är experter på att samla alla lån och krediter och bistår dig alltid med den hjälp du behöver. Om du väljer att gå vidare med ett låneerbjudande skickas skuldebrev till dig per post eller mail. När du signerat skuldebrevet utbetalas lånet direkt till dig eller hjälper Consector eller banken dig med att lösa dina befintliga lån. Att samla dyra lån och krediter genom Consector är alltid kostnadsfritt och vi hjälper dig hela vägen.

SAMLA PRIVATLÅN, BLANCOLÅN, KREDITER OCH KREDITKORT

Fördelarna med att samla ihop lån till en och samma bank är slående. Många har ett eller flera blancolån och ett kreditkort och tänker inte på räntorna och avgifterna. Consector kan hjälpa dig kostnadsfritt att jämföra och samla krediter och lån till en bank. Genom att ansöka hos Consector att få hjälp med skulder får du snabbt reda på det billigaste lånet och kan se vart du kan få den bästa räntan. Ansökan gör du direkt online och vi jämför räntan hos många av Sveriges ledande banker. När du ansöker om att samla lån hos Consector får du erbjudande om ett nytt lån utan någon bindning. Om du finner erbjudandet intressant hjälper Consector dig att byta bank och lösa dina befintliga lån. Fördelarna är många med att samla dina lån och krediter genom att jämföra dina alternativ genom Consector kan du se hur mycket pengar du kan spara.

Läs mer

Vanliga frågor

Vi vill att du ska känna dig trygg när du ansöker om lån via oss. Om du är du osäker på något, läs gärna igenom våra Frågor & svar, eller kontakta vår kundservice på 0770-221 222.

Hur mycket kan man spara på att samla lån?

Det är svårt att säga exakt hur mycket du kan spara. Ett bra sätt för att se din nya månadskostnad är att fylla i totalt lånebelopp samt önskad återbetalningstid i Consectors räknesnurra och då får du en uppskattning på din framtida månadskostnad. Du kan även justera räntan. Om du jämför detta med nuvarande månadskostnad ser du hur mycket du kan spara. Du är även välkommen att ringa oss på Tel: 0770-221222.

Hur många lån kan man samla?

Det finns ingen gräns på hur många lån du kan samla hos Consector. Consector söker på det lånebeloppet som du ansöker om, maximalt 500 000 kr. Consector har hjälpt kunder som har haft över 10 olika lån och krediter. Ansök online om att samla lån eller kontakta en av våra lånehandläggare så hjälper vi dig.

Vad ska man tänka på när man samlar lån?

Det viktigaste när man samlar lån är att uppskatta eller beräkna vilket totalt belopp man vill samla. Om du inte vet exakta beloppet kan du alltid kontakta Consector så hjälper vi dig. Det finns många fördelar att använda en låneförmedlare som Consector när du ska samla lån då det endast görs en kreditupplysning trots du får förslag från flera banker.

Betygsätt Samla Lån hos Consector

5 av 5 baserat 95 röster