Smartsenior

Consector erbjuder ett unikt samarbete för medlemmar hos Smart Senior. Vi förhandlar och hittar de bästa lånen kostnadsfritt.

Ansök

Ditt Önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
Ungefärlig månadskostnad
Kr/mån*

Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 2,95 % på privatlån.

Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consectors samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Lånebelopp: kr Återbetalningstid: år Månadskostnad: kr Ändra

Vad vill du låna till? Fyll i syftet med lånet

Vilken typ av fordon?

Dina fordonsuppgifter

Dina personuppgifter

Politiskt utsatt person Det anses att PEP i större utsträckning riskerar att utsättas för mutbrott och andra former av korruption som i förlängningen kan leda till penningtvätt och finansiering av terrorism. En 'PEP' är en person som har/har haft någon av nedanstående befattningar. Vi ber dig därför svara på följande frågor: Är eller har du under de senaste 18 månaderna arbetat, eller har du en familjemedlem* eller en nära medarbetare** som under de senaste 18 månaderna arbetat, som något av följande i Sverige eller utomlands:

Det åligger Consector att identifiera politiskt utsatta personer 'PEP'.

Kryssa i en eller flera rutor om något av ovanstående stämmer in på dig.

* Med ”närmaste familjemedlemmar” avses; Maka eller make, partner som likställs med maka eller make, barn och deras makar eller partner, samt föräldrar.

** Med ”kända medarbetare” avses fysiska personer som ensam eller tillsammans med en PEP är verklig huvudman till en juridisk person eller en juridisk konstruktion eller på annat sätt har nära affärsförbindelser med en PEP.

Fysisk verklig huvudman*

Representerar du en annan person, exempelvis genom fullmakt, förmyndarskap eller genom annat liknande förhållande?

Om JA ovan, ange omständigheterna, namn, personnummer och kontaktuppgifter till den person som du representerar:

* Med verklig huvudman avses: en fysisk person för vars räkning någon annan person handlar.

För långivaren blir en medsökande en extra säkerhet för lånet och därför är det till och med möjligt att ni får bättre villkor (exempelvis ränta, lånesumma och återbetalningstid) för lånet än om du skulle ta det på egen hand. Se prisjämförelse i fälten till höger.

Kr/mån* enskild sökande
Kr/mån med medsökande

*Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Medsökandes Personuppgifter

Genom att ansöka om lån godkänner du Consectors villkor och intygar att du ej har skuldsaldo hos Kronofogden

Vi skickar din ansökan till våra utvalda partners och återkommer med svar
inom 24 timmar. Endast en kreditupplysning registreras. Via Mina sidor
väljer du själv eller tillsammans med din personliga låneexpert det lånet
som passar dig och dina behov bäst.

Låneförmedlare – Framtidens sätt att upphandla lån

Consector erbjuder ett unikt samarbete för medlemmar hos Smart Senior att få fördelaktiga villkor på nya lån, samla lån och jämföra privatlån mellan flera av Sveriges ledande banker – helt kostnadsfritt. Alla Smart Seniors medlemmar får 0 kr i uppläggningsavgift hos Consector. Consector återbetalar bankens uppläggningsavgift till kundens angivna konto om det tas ut någon avgift från långivaren.
Consector erbjuder dig möjligheten att genom endast en låneansökan få flera låneförslag och du väljer i lugn och ro den bank som passar dig. Consectors lånehandläggare går alltid att nå på tel: 0770-221222.
Smart Senior startade 2010 och erbjuder Sveriges seniorer (55+) hundratals rabatter och förmåner på t ex glasögon, resor, telefoni, bilar och hälsoprodukter. Medlemmarna tar del av rabatterna på smartsenior.se, nyhetsbrev och i medlemstidningen Extra Smart. Smart Senior har flertalet samarbeten med olika partners som vill nå en av Sveriges snabbast växande och köpstarka målgrupp. Nästan tre miljoner är över 55 år och kvalar in till att bli medlemmar hos Smart Senior.
Smart Senior har samarbete ett flertal organisationer och föreningar samt med de flesta av Sveriges pensionärsförbund, vars medlemmar får ett personligt Smart Seniorkort och ger dem tillgång till alla Smart Seniors rabatter och förmåner.
Consector är stolta över att vara Smart Seniors partner i lån och kredit frågor.
Om du vill veta mer om erbjudandet, kontakta:
Jonas Ryberg
Ansvarig Samarbete Consector & Smart Senior
070-285 09 85
jonas.ryberg@consector.se

 

 

 

Betygsätt Smartsenior hos Consector

4 av 5 baserat 4 röster