LÅNA TILL SNÖSKOTERN- ANSÖK HÄR

  • Snöskoterlån från 2.95%
  • Snabbt, enkelt & tryggt
  • Få månadskostnaden direkt

Om du ska köpa snöskoter kan vi på Consector erbjuda dig ett av marknadens bästa Snöskoterlån? Vi jämför bankernas erbjudande och hjälper dig hitta ett förmånligt villkor – helt kostnadsfritt.

Ansök

Fyll i ditt önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
Dra i reglaget
Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
Ungefärlig månadskostnad
Kr/mån*

Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 1,15 % för bolån och 2,95 % på privatlån.

1,15 % motsvarar en effektiv ränta på 1,16 %. Effektiv ränta är den totala kostnaden för lånet, inklusive avgifter. Hos Consector betalar du ingen uppläggningsavgift för bolånet och betalar du med autogiro tillkommer inte heller några andra extra kostnader. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consector samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Lånebelopp: kr Återbetalningstid: år Månadskostnad: kr Ändra

Vad vill du låna till? Fyll i syftet med lånet

Vilken typ av fordon?

Dina fordonsuppgifter

Dina personuppgifter

Politiskt utsatt person Det anses att PEP i större utsträckning riskerar att utsättas för mutbrott och andra former av korruption som i förlängningen kan leda till penningtvätt och finansiering av terrorism. En 'PEP' är en person som har/har haft någon av nedanstående befattningar. Vi ber dig därför svara på följande frågor: Är eller har du under de senaste 18 månaderna arbetat, eller har du en familjemedlem* eller en nära medarbetare** som under de senaste 18 månaderna arbetat, som något av följande i Sverige eller utomlands:

Det åligger Consector att identifiera politiskt utsatta personer 'PEP'.

Kryssa i en eller flera rutor om något av ovanstående stämmer in på dig.

* Med ”närmaste familjemedlemmar” avses; Maka eller make, partner som likställs med maka eller make, barn och deras makar eller partner, samt föräldrar.

** Med ”kända medarbetare” avses fysiska personer som ensam eller tillsammans med en PEP är verklig huvudman till en juridisk person eller en juridisk konstruktion eller på annat sätt har nära affärsförbindelser med en PEP.

Fysisk verklig huvudman*

Representerar du en annan person, exempelvis genom fullmakt, förmyndarskap eller genom annat liknande förhållande?

Om JA ovan, ange omständigheterna, namn, personnummer och kontaktuppgifter till den person som du representerar:

* Med verklig huvudman avses: en fysisk person för vars räkning någon annan person handlar.

För långivaren blir en medsökande en extra säkerhet för lånet och därför är det till och med möjligt att ni får bättre villkor (exempelvis ränta, lånesumma och återbetalningstid) för lånet än om du skulle ta det på egen hand. Se prisjämförelse i fälten till höger.

Kr/mån* enskild sökande
Kr/mån med medsökande

*Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Medsökandes Personuppgifter

Genom att ansöka om lån godkänner du Consectors villkor och intygar att du ej har skuldsaldo hos Kronofogden

Vi skickar din ansökan till våra utvalda partners och återkommer med svar
inom 24 timmar. Endast en kreditupplysning registreras. Via Mina sidor
väljer du själv eller tillsammans med din personliga låneexpert det lånet
som passar dig och dina behov bäst.

SNÖSKOTERLÅN

Vid ett snöskoterköp är ett snöskoterlån det bästa alternativet. Snöskoterlån kan vara ett vanligt blancolån utan säkerhet men också ett lån där snöskotern utgör en säkerhet för banken. Storbankerna som erbjuder snöskoterlån med säkerhet ser värdet i snöskotern likt de ser värdet i en bostad och vill därför gärna se att man betalar minst 20% av värdet i kontantinsats.
snöskoterlån.png

Många väljer att finansiera sin snöskoter med ett blancolån då återbetalningstiden för ett blancolån är betydligt flexiblare än ett lån med säkerhet. Fördelar med ett blancolån för din snöskoter visar även sig när du ska sälja din snöskoter då lånet inte är knutet till din snöskoter.
Om man använder snöskotern som säkerhet för lånet kan du vanligtvis låna upp till 80 % av snöskoterns pris och behöver då betala minst 20 % kontant vid köpet av snöskotern. Det innebär exempelvis vid köp av snöskoter för 100 000 kr så behöver du betala 20 000 kr i egen insats. Ett blancolån är det bästa alternativet ifall du inte har en egen insats. Consector erbjuder möjligheten att låna upp till 500 000 kr för ditt köp av snöskoter utan krav på egen insats.

 

Oftast kräver banken att köpet sker via en godkänd handlare och inte en privatperson om snöskotern ska stå som säkerhet för lånet. Ifall köpet sker via en privatperson så är blancolån ett enklare och bättre alternativ. Affärssituation påverkar delvis vilken form av lån som är det bästa alternativet. Återbetalningstiden för ett lån utan säkerhet, ett blancolån, brukar vanligtvis ligga på 1 till 15 år. Amorteringstiden för ett snöskoterlån med säkerhet erbjuds oftast upp till 7 år. Ansök redan idag och se vilket villkor du kan få för ditt snöskoterlån. Du får gärna kontakta oss på tel. 0770-221222 så hjälper vi dig med att lägga upp rätt återbetalningstid så att du får den månadskostnad som passar dig bäst.

 

Betygsätt Snöskoterlån hos Consector

5 av 5 baserat 35 röster