Consector Låna med låg ränta – Tryggt och säkert

LÅNA TILL SNÖSKOTERN- ANSÖK HÄR

  • Snöskoterlån från 2.90%
  • Snabbt, enkelt & tryggt
  • Få månadskostnaden direkt

Om du ska köpa snöskoter kan vi på Consector erbjuda dig ett av marknadens bästa Snöskoterlån? Vi jämför bankernas erbjudande och hjälper dig hitta ett förmånligt villkor – helt kostnadsfritt.

Hur mycket vill du låna?

Ange det belopp du vill låna inklusive befintliga lån du vill lösa. Du kan låna mellan 10 000 - 600 000 kr.

Kostnad ca: 0 kr / mån *

Del av lånebelopp för att lösa befintliga lån. Öka lånebeloppet ifall du vill ange ett högre belopp.

Kostnad ca: 0 kr / mån *

Belopp för att lösa befintliga lån: Lånebelopp till annat:

En medsökande ger bättre lånevillkor.

Med en medsökande får du bättre lånevillkor och lägre ränta, en säkerhet för banken.

Få låneerbjudanden från upp till 30 banker!

Säkert & kostnadsfritt
Genom att skicka in ansökan godkänner jag Consectors villkor*

* Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Återbetalningstid 1-15 år. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

SNÖSKOTERLÅN

Vid ett snöskoterköp är ett snöskoterlån det bästa alternativet. Snöskoterlån kan vara ett vanligt blancolån utan säkerhet men också ett lån där snöskotern utgör en säkerhet för banken. Storbankerna som erbjuder snöskoterlån med säkerhet ser värdet i snöskotern likt de ser värdet i en bostad och vill därför gärna se att man betalar minst 20% av värdet i kontantinsats.
snöskoterlån.png

Många väljer att finansiera sin snöskoter med ett blancolån då återbetalningstiden för ett blancolån är betydligt flexiblare än ett lån med säkerhet. Fördelar med ett blancolån för din snöskoter visar även sig när du ska sälja din snöskoter då lånet inte är knutet till din snöskoter.
Om man använder snöskotern som säkerhet för lånet kan du vanligtvis låna upp till 80 % av snöskoterns pris och behöver då betala minst 20 % kontant vid köpet av snöskotern. Det innebär exempelvis vid köp av snöskoter för 100 000 kr så behöver du betala 20 000 kr i egen insats. Ett blancolån är det bästa alternativet ifall du inte har en egen insats. Consector erbjuder möjligheten att låna upp till 600 000 kr för ditt köp av snöskoter utan krav på egen insats.

 

Oftast kräver banken att köpet sker via en godkänd handlare och inte en privatperson om snöskotern ska stå som säkerhet för lånet. Ifall köpet sker via en privatperson så är blancolån ett enklare och bättre alternativ. Affärssituation påverkar delvis vilken form av lån som är det bästa alternativet. Återbetalningstiden för ett lån utan säkerhet, ett blancolån, brukar vanligtvis ligga på 1 till 15 år. Amorteringstiden för ett snöskoterlån med säkerhet erbjuds oftast upp till 7 år. Ansök redan idag och se vilket villkor du kan få för ditt snöskoterlån. Du får gärna kontakta oss på tel. 0770-221222 så hjälper vi dig med att lägga upp rätt återbetalningstid så att du får den månadskostnad som passar dig bäst.

 

Betygsätt Snöskoterlån hos Consector

5 av 5 baserat 53 röster