Consector Låna med låg ränta – Tryggt och säkert

Låna till studierna - Ansök här

  • Studielån från 2.95%
  • Jämför 20 kreditinstitut
  • Endast 1 kreditupplysning

Dags för ett nytt studielån? Vi på Consector förhandlar åt dig. Du behöver bara fylla i en ansökan, så jämför vi bankernas erbjudanden – helt kostnadsfritt.

Ansök

Fyll i ditt önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
Dra i reglaget
Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
Ungefärlig månadskostnad
Kr/mån*

Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 1,15 % för bolån och 2,95 % på privatlån.

1,15 % motsvarar en effektiv ränta på 1,16 %. Effektiv ränta är den totala kostnaden för lånet, inklusive avgifter. Hos Consector betalar du ingen uppläggningsavgift för bolånet och betalar du med autogiro tillkommer inte heller några andra extra kostnader. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consector samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Lånebelopp: kr Återbetalningstid: år Månadskostnad: kr Ändra

Vad vill du låna till? Fyll i syftet med lånet

Vilken typ av fordon?

Dina fordonsuppgifter

Dina personuppgifter

Politiskt utsatt person Det anses att PEP i större utsträckning riskerar att utsättas för mutbrott och andra former av korruption som i förlängningen kan leda till penningtvätt och finansiering av terrorism. En 'PEP' är en person som har/har haft någon av nedanstående befattningar. Vi ber dig därför svara på följande frågor: Är eller har du under de senaste 18 månaderna arbetat, eller har du en familjemedlem* eller en nära medarbetare** som under de senaste 18 månaderna arbetat, som något av följande i Sverige eller utomlands:

Det åligger Consector att identifiera politiskt utsatta personer 'PEP'.

Kryssa i en eller flera rutor om något av ovanstående stämmer in på dig.

* Med ”närmaste familjemedlemmar” avses; Maka eller make, partner som likställs med maka eller make, barn och deras makar eller partner, samt föräldrar.

** Med ”kända medarbetare” avses fysiska personer som ensam eller tillsammans med en PEP är verklig huvudman till en juridisk person eller en juridisk konstruktion eller på annat sätt har nära affärsförbindelser med en PEP.

Fysisk verklig huvudman*

Representerar du en annan person, exempelvis genom fullmakt, förmyndarskap eller genom annat liknande förhållande?

Om JA ovan, ange omständigheterna, namn, personnummer och kontaktuppgifter till den person som du representerar:

* Med verklig huvudman avses: en fysisk person för vars räkning någon annan person handlar.

För långivaren blir en medsökande en extra säkerhet för lånet och därför är det till och med möjligt att ni får bättre villkor (exempelvis ränta, lånesumma och återbetalningstid) för lånet än om du skulle ta det på egen hand. Se prisjämförelse i fälten till höger.

Kr/mån* enskild sökande
Kr/mån med medsökande

*Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Medsökandes Personuppgifter

Genom att ansöka om lån godkänner du Consectors villkor och intygar att du ej har skuldsaldo hos Kronofogden

Vi skickar din ansökan till våra utvalda partners och återkommer med svar
inom 24 timmar. Endast en kreditupplysning registreras. Via Mina sidor
väljer du själv eller tillsammans med din personliga låneexpert det lånet
som passar dig och dina behov bäst.

STUDIELÅN

Många som studerar idag tar studielån för att kunna finansiera sina studier. Det vanligaste sättet att finansiera sina studier är genom ett CSN lån. För att vara studiemedelsberättigad av CSN behöver man uppfylla en del kriterier och krav. Det är nämligen inte alla utbildningar som är studiemedelsberättigade. Studiemedel från CSN är oftast det förmånligaste sättet att finansiera sina studier. Man bör börja med att kontakta CSN för att se om sina studier kvalificerar dig för lån. CSN har även krav att inkomsten inte får överstiga deras inkomstgräns och det är därför viktigt att säkerställa detta innan du tar ett studielån från CSN. Det finns även en rad olika utbildningar, kurser och föreläsningar som inte är berättigade för lån från CSN och där är ett privatlån till studier ett bra alternativ. Många som inte får studielån via CSN vänder sig till banken för att man inte uppfyller kraven som CSN ställer, bland annat att man måste ha bott i Sverige i två år eller längre. Dessutom måste man ha klarat 75 procent av studierna – annars är man inte berättigad till ett studiemedel.

studielån.png

När man tar ett privatlån för studierna är det bra att vända sig till en låneförmedlare som kan jämföra, utvärdera och finna det bästa privatlånet med lägst ränta. Consector är en låneförmedlare som arbetar med ett flertal banker och kan på ett snabbt, smidigt och enkelt sätt hjälpa dig kostnadsfritt hitta rätt studielån. Ett privatlån är ett lån som du tar utan säkerhet vilket innebär att man får använda/disponera pengarna på det lämpligaste sättet för sina studier. Långivaren vill ha uppgifter om ålder, årsinkomst och information kring om du har någon betalningsanmärkning, innan du beviljas ett lån. Consector kan bevilja ett privatlån för dina studier från 10 000 – 500 000 kr och återbetalningstiden väljer du själv mellan 1 till 15år. Kontakta oss på Consector på Tel: 0770-221222 så hjälper en lånehandläggare dig att hitta rätt studielån eller gör en ansökan redan idag för att se vilket villkor du kan få.

 

 

Betygsätt Studielån hos Consector

5 av 5 baserat 33 röster