VI HAR RINGT DIG, TACK FÖR DIN TID!

Vi har sökt dig med anledning av din aktuella låneansökan eller för att ge dig möjlighet att hitta ett bättre lånealternativ än du har idag.

CONSECTOR HJÄLPER DIG ATT OMFÖRHANDLA OCH UPPHANDLA DINA LÅN

Vänligen kontakta oss per telefon 0770-221222 så hjälper en av våra låneförmedlare dig vidare. Om du har en pågående låneansökan kan du även se dina anbud och välja lån via Mina sidor. Många privatpersoner i Sverige betalar mer än man behöver för sina lån och därför har vi kontaktat dig för att ge dig möjlighet att kostnadsfritt se om någon annan långivare kan ge dig bättre villkor än vad du har idag.

 

 

Jessika

 

 

Du når oss enklast på Tel: 0770-221222.
Eftersom vi är flera låneförmedlare på kontoret kan vi ha nått dig från ett av följande telefonnummer:

 

0720-802121, 0720-802373, 0702-902933, 0724-020491, 0724-025747

Vanliga frågor och svar

Vi vill att att du ska känna dig trygg när du ansöker om lån via oss. Om du är du osäker på något, läs gärna igenom våra ”Frågor & svar”, eller kontakta kundservice.

Kan räntan ändras på mitt privatlån?

Räntan kan man säga är priset för att låna pengar. Bankerna gör individuella bedömningar på vilken ränta de kan låna ut till. Beroende på risken och marknadsläget kan räntan komma att ändras om du har valt rörlig ränta på ditt privatlån. Enligt Konsumentkreditlagen måste det framgå på skuldebrevet att banken har rätt att ändra räntan, samt under vilka förutsättningar detta får ske. Generella ränteändringar meddelas via annonser, kontoutdrag eller utskick.

När betalas lånet ut?

Ditt lån betalas ut 1-5 dagar efter att banken har mottagit ditt signerade skuldebrev.

Varför ska jag använda Consector?

För dig som vill slippa förhandla med bankerna och belastas av flera kreditupplysningar så kan Consector göra jobbet åt dig. Vi konkurrensutsätter ditt kreditengagemang så att du ges möjlighet att sänka dina lånekostnader. Bankerna konkurrerar om dig så att du kan få bästa möjliga villkor för din kreditsituation. Dessutom så sparar du tid med vår tjänst. Sammanfattningsvis så är Consector en låneförmedlare med bred kunskap om kreditmarknaden som står på kundens sida för att kunna ge dig marknadens bästa villkor.

Hur lång tid tar det att få svar på din ansökan?

Vissa av våra samarbetspartners svarar dig inom några minuter på mina sidor. Du får du svar från majoriteten av Consectors samarbetspartners inom 24 timmar.

Kan jag tacka nej till erbjudanden via Consector?

Du kan alltid tacka nej till erbjudanden från Consector och du betalar ingenting för att använda vår webbtjänst. Inga anbud är bindande.