Consector Förklarar
Prisgaranti för evigt! Hur fungerar en låneförmedlare?

Prisgaranti för evigt! Hur fungerar en låneförmedlare?

Många har säkert hört begreppet låneförmedlare men egentligen tror vi att det är få som känner till hur de arbetar och den stora fördelen med att använda en. I dagens samhälle har vi genom internet möjlighet att jämföra priser enkelt och snabbt. Ta ett exempel när du ska köpa en ny tv. Om du använder Google och söker på tv:n du ska köpa får du ofta upp jämförelsesidor som PriceRunner eller Prisjakt. Det är sidor som samlar majoriteten av marknadens olika distributörer och återförsäljare av TV-modeller och du kan enkelt se vilken aktör som ger lägst pris.

Precis på samma sätt fungerar en låneförmedlare men istället handlar det om lån. En låneförmedlare samlar ett flertal långivare som får erbjuda sina bästa räntor och du kan enkelt välja den långivare med lägst ränta och som passar dig bäst. Den stora fördelen med låneförmedlare att du kan upphandla lånet både före du ska ta ett lån såväl som när du tagit lånet. Låt oss tänka oss tillbaka till TV-köpet. Om pristjänsten PriceRunner och Prisjakt skulle fungera på samma sätt som en låneförmedlare skulle du kunna köpa Tv:n i vilken butik som helst och sedan få pengarna tillbaka genom jämförelsetjänsterna om du hittar någon aktör som säljer Tv:n billigare. Man kan säga att en Låneförmedlare ger en prisgaranti för evigt. Om inte låneförmedlare hittar en lägre ränta än vad du har idag så vet du att du har den lägsta räntan. Jämförelsen är kostnadsfri.

Ansök

  Ditt Önskade lånebelopp Fyll i önskat lånebelopp
  Dra i reglaget
  Återbetalningstid Fyll i antal år/lånetid för ditt lån
  Ungefärlig månadskostnad
  Kr/mån*

  *Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 2,95 % på privatlån. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,95 % - 18,95 %. Consector samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 15 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 495 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Högsta effektiva ränta vid lån på 10 000 kr med ett års återbetalningstid är 35,68%. Annuitetslån på 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

  Bolån Consector
  Ansök om bolån

  Låna till din nya bostad eller omförhandla dina befintliga bolån. Consector hjälper dig att hitta bästa möjliga villkor och lägre kostnader.

  Gå vidare

  Kreditkort Consector
  Finn det perfekta kreditkortet!

  Det finns väldigt många olika kreditkort och ofta kan det vara svårt att veta vilket man ska välja. Consector hjälper dig att hitta det bästa kreditkortet för just dina behov.

  Ansök om kreditkort